Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(lindrukas @ 2014 03 19, 17:47)
Gera jinai man... Ir nesiojas gerai, tik tiek kad linkus nuo galiuku trauktis lakuojant... Tai arba po pora pirstu pafiksuot reikia, arba atskirai galiukus patept, kad nesviestu nedalakuoti ax.gif  O siaip priekaistu as jai neturiu...

Tai kad cia ner ka kopijuot smile.gif  Dviracio neisradinejau, stampas ir tiek ant vieno pirsto biggrin.gif  As kazkada rasius apie sita spalva, kad jokiu problemu su ja nesu turejus. man gerai pigmentuota, 2 sluoksniu per akis, siaip nereikia jos storai tept, kad nesigarbiniuotu, bet man nera normaliai lakuojant taip atsitike. Cia paskutini kart kai lakavau, tai viena naga su stukturu bandziau isgelbet, o poto patingejau padildziuot, kad lygesnis butu, tai ant to nago jau laka neuztepiau, bet uzdejau, tai gal truputi pasibangavo, bet ten jau tooooki stora sluoksni uzvariau, kad ir belenkokia manau spalva butu susigarbiniavus biggrin.gif Na bet topa uzdejus, tas pasibangavimas dingo. O taip man jinai be problemu  4u.gif

Pas mane Mint labai tiršta, o plonai tepti bandžiau, bet veliasi, nenori gražiai užsitept unsure.gif Bandysiu skiesti su topu jaučiu smile.gif
Atsakyti
lindrukas, labai grazus darbeliai wub.gif
Panos jei ateis kliente pas kuria sunkiai nusiimynes zinokit nieko netepu , bet nezinau kodel mano lakavimai taip sunkiai nusiimyneja, verkt noris kiekviena kart.
Vakar kliente buvo is kitos meistres, tai palaikiau ir viskas praktiskai nuslydo nuo nagu, pas mane taip nebuna, nezinau kas netaip cry.gif
Atsakyti
Nezinau ka darau ne taip, bet man lakas jau po keliu dienu nuo lakavimo, soneliai buna atsilupineja, "atvepsta", ir tada man kliuna, kol galiausiai paimu uz to atvepusio krastelio, ir lakas nuo nago nusilupa kaip minksta guma.. Naudoju HG priemones, del orginalumo neabejoju, nes pirkau nagavitoje, viska darau pagal eiga, kaip reikia.. nezinau kame beda gali buti... doh.gif

stai ir daba nusilakavau nagus, o poto ejau i vonia, na ir ka islindau, jau vieno nago sonas lengvai atvepes...

gal blogai sonus topu padeniu ar kame beda.. doh.gif verysad.gif bet atrodo viska darau gerai, krupsciai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 03 19, 23:42)
lindrukas, labai grazus darbeliai  wub.gif
Panos jei ateis kliente pas kuria sunkiai nusiimynes zinokit nieko netepu , bet nezinau kodel mano lakavimai taip sunkiai nusiimyneja, verkt noris kiekviena kart.
Vakar kliente buvo is kitos meistres, tai palaikiau ir viskas praktiskai nuslydo nuo nagu, pas mane taip nebuna, nezinau kas netaip  cry.gif

O tai kiek tu laiko pralaikai folijoj?

QUOTE(Murka* @ 2014 03 20, 00:12)
Nezinau ka darau ne taip, bet man lakas jau po keliu dienu nuo lakavimo, soneliai buna atsilupineja, "atvepsta", ir tada man kliuna, kol galiausiai paimu uz to atvepusio krastelio, ir lakas nuo nago nusilupa kaip minksta guma.. Naudoju HG priemones, del orginalumo neabejoju, nes pirkau nagavitoje, viska darau pagal eiga, kaip reikia.. nezinau kame beda gali buti... doh.gif

stai ir daba nusilakavau nagus, o poto ejau i vonia, na ir ka islindau, jau vieno nago sonas lengvai atvepes...

gal blogai sonus topu padeniu ar kame beda.. doh.gif  verysad.gif  bet atrodo viska darau gerai, krupsciai.. verysad.gif

Man HG lakai apskritai visi greičiau atšoka, kiek pastebėjau.. Irgi būna, kad po kokių keturių dienų galiukas koks atvimpa smile.gif Va, pvz, IBD nusilakavus galiu atvaikščioti nors ir mėnesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 03 19, 22:42)
Vakar kliente buvo is kitos meistres, tai palaikiau ir viskas praktiskai nuslydo nuo nagu, pas mane taip nebuna, nezinau kas netaip  cry.gif

Storesni sluoksni topo tepi ir galbut daugiau sluoksniu spalvos buna.

O del pokalbio apie tai ar emi stingsta led lempoj ir atsakymo,kad stingsta tik lempoj tai likau suzaveta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 03 19, 22:12)

gal blogai sonus topu padeniu ar kame beda.. doh.gif  verysad.gif  bet atrodo viska darau gerai, krupsciai.. verysad.gif

Man ir panašiai būna. Bet mano nagas atmeta, jau įsitikinau, visoms labai gerai laiko, o aš kada tik noriu kaip plėvelę galiu nulupti.
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 03 19, 23:12)

Man taip būdavo kai tik pradėjau lakuotis pati, vis kampeliai atšokdavo, pradėjau bazės perteklių valyti porolono gabalėliu ir bėdos baigėsi. Dar taip būdavo "kai nieko nedarydavau", o paskui pati save pagavau, kad vis sėdžiu ir krapštinėju iš po panagių, kol atlupu kampelius doh.gif Ir dar. Kartą irgi nusilakavau ir nulekiau į vonią, jau po dviejų dienų pusė nagų nušokinėjo. Tada kažkur perskaičiau, kad tik nusilakavus, netgi tą pačią dieną reikėtų privengti vandens procedūrų (pvz valandos karštoj vonioj ar pirties doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 03 19, 21:42)

Ph Bonda gal per visa naga tepi? O siaip man padejo islipti is sunkiu nuemimu, tai *pasildytos rankos pries nuiminejima *grubesnis siausimas (grubesne dilduke naudokit) *Ir kai folijas uzdedat dekit i lempa pasildyti dar.
QUOTE(Murka* @ 2014 03 19, 22:12)

O man vonia primine mano viena kliente, kuriai gelnis lakas telaiko 1sav. Ji dirba daug vandenyje ir yra minejusi, kad po ilgu proceduru vandenyje (t.y vonios, indu plovimo ir t.t) jai raitosi nagai, t.y juda.
Tai ir galetu buti viena is priezasciu.
Uzdejom jai kietaji geli, pristabdem turbut, lauksiu kada dabar ateis ir bus matyti ar isvaiksciojo bent 3sav.
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2014 03 20, 00:06)
Man taip būdavo kai tik pradėjau lakuotis pati, vis kampeliai atšokdavo, pradėjau bazės perteklių valyti porolono gabalėliu ir bėdos baigėsi. Dar taip būdavo "kai nieko nedarydavau", o paskui pati save pagavau, kad vis sėdžiu ir krapštinėju iš po panagių, kol atlupu kampelius  doh.gif  Ir dar. Kartą irgi nusilakavau ir nulekiau į vonią, jau po dviejų dienų pusė nagų nušokinėjo. Tada kažkur perskaičiau, kad tik nusilakavus, netgi tą pačią dieną reikėtų privengti vandens procedūrų (pvz valandos karštoj vonioj ar pirties  doh.gif ).

mano manikiuriste visada pabrezdavo,kad pirma diena po lakavimo reiketu vengti dideles dregmes mirksiukas.gif o kitas dienas jau gaima viska daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V&A: 20 kovo 2014 - 06:54
Lilget, o bandei iš PN valiklį?Ne tą kur mažose talpose parduoda, bet kur po litrą yra.Nusipirkau ir negaliu atsidžiaugti, tepu ir PH bond ir dar ant viršaus ultra bond ir per penkias minutes thumbup.gif nusitirpdo viskas su struktūriniu kuo puikiausiai ax.gif
Atsakyti
Tai kaip teisingai Bond'ą tepti, kad vėliau gerai lakas nusiimtų? Tik ant galiukų?
Atsakyti
Sveikos,
žiūriu aktualią temą gvildenat ax.gif Aš pastebėjau tą, kad kai kurioms merginoms (kurios nagų nesaugo, dažnai vandenyje mirko, pirštinių nenaudoja) neužtepus bondo per visą nagą, lakas kosminiu greičiu nusilupa.. Bet po tokio užtepimo nuėmimas tikrai sunkokas ir nagai tokie pasausėję atrodo (valau HG valikliu, jis man geriausias, nes PN ir kažkoks bevardis iš Caskada labai išsausindavo odeles) g.gif Sau bondo niekad nenaudoju, bet aš labai saugau nagus, man laiko labai gerai.
Atsakyti