Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

MERGINOS, noriu paklausti. kuriuos labiau apsimoka siustis 3d akrilinius dazus? gal brangesnioi geresni? My Webpage ar sitie My Webpage. tik pirmuju kaina zinoma zymiai pigesne neinurodziau. galvoju apie antrus...
Atsakyti
Amber_a, na pirmieji, tiesą sakant, ne kokie. Reikėtų pagrindui maskuojančios spalvos ir tada smile piešt gerokai aukščiau. Antrieji visai faini ax.gif
Lilget, nu pas tave visad gražu ir tvarkinga thumbup.gif Pirmieji man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Toliau vargstu su savais ir mokausi tvarkos smile.gif
HG Black Shadow 2sl ir HG Good gossip 1sl.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 04 03, 15:08)
Toliau vargstu su savais ir mokausi tvarkos smile.gif
HG Black Shadow 2sl ir HG Good gossip 1sl.

Jau ant tų žibukų tai nepagailėjot topo biggrin.gif Gadina vaizdą tas topo kalnas man... Bet šeip aš irgi mėgstu ant tamsių spalvų blizgalą užkraut.
Ir šeip merginos, jau kai tuščia tema tai tuščia, bet jau kai pradedat kelt, tai viena už kitą gražesnius 4u.gif
Ir man dar klausimėlis. Gal galėtumėt, mergaitės, kurios dirba namuose papasakoti, kaip darot pedikiūrą? T.y. ant ko klijentę pasodinat, kur kojas mirkot, užkeliat ir t.t. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliunte @ 2014 04 03, 16:04)
Jau ant tų žibukų tai nepagailėjot topo  biggrin.gif  Gadina vaizdą tas topo kalnas man... Bet šeip aš irgi mėgstu ant tamsių spalvų blizgalą užkraut.

Ten akutės, o kai foto iš šono, tai ir matosi. Du sluoksniai topo, nes kitaip man nelaiko. smile.gif
Atsakyti
Merginos Help unsure.gif mano lempa pagedo nedžiovina arba sutraukia laką vargstu baisiausiai ir dabar galvoju kokią įsigyti lempą ,jei pirkti Led tai kokią ?Labai lauksiu patarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2014 04 03, 15:17)
Ten akutės, o kai foto iš šono, tai ir matosi. Du sluoksniai topo, nes kitaip man nelaiko. smile.gif

as i nedziovinta topo sluoksni "pamerkiu" akmenukus ir i lempa. laikosi iki kito karto smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Senokai jau besilankiau čia. Gražių darbų pridėjusios wink.gif
Šiandieninis darbukas, tik dėl telefono blykstės gavosi negražios juostos ant foto doh.gif Progel Baltic du sluoksniai ir neatsibodę klientėm štampukai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2014 04 02, 11:29)
Gal girdejot kokie bus patrauklus Pelenei pasiulimai? Kas ka siulis, kokios bus nuolaidos? kazkaip niekur nerandu jokios info g.gif Praeita savaite buvau Nagavitoj, tai konsultante neisdave paslapties, tis paslaptingai sypsojosi biggrin.gif

Tai kagi, kadangi nieks neatsake, Tai pati pranesu ka suzinojau tongue.gif Perfekt nails visoms priemonems bus 30 proc. nuolaida
Atsakyti
Mano pirmasis prancuzas.... smile.gif Baltas Progel ir IBD pink seashell. Bet neziau, kazko truksta.... gal graziau butu lakuoti ne pieniska spalva, o kokia permatoma perlamutrine ar panasiai...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 04 03, 19:19)
Mano pirmasis prancuzas.... smile.gif  Baltas Progel ir IBD pink seashell. Bet neziau, kazko truksta.... gal graziau butu lakuoti ne pieniska spalva, o kokia permatoma perlamutrine ar panasiai...
user posted image

O man kaip tik gražu ta pieniška thumbup.gif Gal tik smile liniją būčiau labiau išlenkusi ax.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju prancūo pagrindui seashell pink, ir kiekvieną kart skirtingai gaunasi... Čia 2sl seashell pink, tada baltas ir vėl pinkuser posted image
Čia 2sl seashell pink, baltas ir EF crushed diamonds user posted image
Čia 2sl seashell pink ir baltas user posted image
Ir 1sl seashell pink ir juodas user posted image
Atsakyti