Amber_a, na pirmieji, tiesą sakant, ne kokie. Reikėtų pagrindui maskuojančios spalvos ir tada smile piešt gerokai aukščiau. Antrieji visai faini
Lilget, nu pas tave visad gražu ir tvarkinga
Pirmieji man labai patiko

Lilget, nu pas tave visad gražu ir tvarkinga

Toliau vargstu su savais ir mokausi tvarkos 
HG Black Shadow 2sl ir HG Good gossip 1sl.

QUOTE(Ameera @ 2014 04 03, 15:08)
Toliau vargstu su savais ir mokausi tvarkos 

Jau ant tų žibukų tai nepagailėjot topo

Ir šeip merginos, jau kai tuščia tema tai tuščia, bet jau kai pradedat kelt, tai viena už kitą gražesnius

Ir man dar klausimėlis. Gal galėtumėt, mergaitės, kurios dirba namuose papasakoti, kaip darot pedikiūrą? T.y. ant ko klijentę pasodinat, kur kojas mirkot, užkeliat ir t.t. Ačiū

QUOTE(aliunte @ 2014 04 03, 16:04)
Jau ant tų žibukų tai nepagailėjot topo
Gadina vaizdą tas topo kalnas man... Bet šeip aš irgi mėgstu ant tamsių spalvų blizgalą užkraut.

Ten akutės, o kai foto iš šono, tai ir matosi. Du sluoksniai topo, nes kitaip man nelaiko.

Merginos Help
mano lempa pagedo nedžiovina arba sutraukia laką vargstu baisiausiai ir dabar galvoju kokią įsigyti lempą ,jei pirkti Led tai kokią ?Labai lauksiu patarimo

QUOTE(Ameera @ 2014 04 03, 15:17)
Ten akutės, o kai foto iš šono, tai ir matosi. Du sluoksniai topo, nes kitaip man nelaiko. 

as i nedziovinta topo sluoksni "pamerkiu" akmenukus ir i lempa. laikosi iki kito karto

Sveikos 
Senokai jau besilankiau čia. Gražių darbų pridėjusios
Šiandieninis darbukas, tik dėl telefono blykstės gavosi negražios juostos ant foto
Progel Baltic du sluoksniai ir neatsibodę klientėm štampukai

Senokai jau besilankiau čia. Gražių darbų pridėjusios

Šiandieninis darbukas, tik dėl telefono blykstės gavosi negražios juostos ant foto

QUOTE(Packa @ 2014 04 02, 11:29)
Gal girdejot kokie bus patrauklus Pelenei pasiulimai? Kas ka siulis, kokios bus nuolaidos? kazkaip niekur nerandu jokios info
Praeita savaite buvau Nagavitoj, tai konsultante neisdave paslapties, tis paslaptingai sypsojosi 

Tai kagi, kadangi nieks neatsake, Tai pati pranesu ka suzinojau