Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO pavasaris!

Na supratau taip-greitpuodį naudosiu šuns maistui pagamint. O garpuodį galit parodyt?

Slowcooker, tai tas pats kaip garpuodis?

QUOTE(Nidulia @ 2014 02 28, 00:31)
Hippie, isidejau I puodeli ant sauksciuko galiuko, na tai toks variantas pakenciamas, bet tik pakenciamas. Kaip tu ten visa sauksteli dediesi, nesurantu:) Na, paziuresiu koks tos cikorijos likimas lauks:)

Nubrauktą arbatinį šaukštelį nt 400ml puodelio+kokosų pienas smile.gif

QUOTE(cushy @ 2014 02 28, 10:04)
Naudoju kiekvieną dieną, jei reikia ir maisto pašildymui, pora min ir viskas.

Slowcooker'į?

QUOTE(d'esprit @ 2014 02 28, 10:52)
Jei neklystu, kažkuri uteniškė parduoda putpelių kiaušinus, už poros savaičių važiuosiu pas tėvus į Uteną, gal būtų galima ir tų kiaušinukų įsigyt  blush2.gif

katinone 4u.gif Būna ir Vilniuj, ne tik Utenoj wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 28, 17:32)

Slowcooker, tai tas pats kaip garpuodis?

ne. lėtpuodis toks daiktas, kuriame palaikoma apie 80-90 C temperatūra. taip verdama-troškinama ar dar kaip pavadinti g.gif ilgai - kokias 5-7 val.
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 02 28, 18:32)
Na supratau taip-greitpuodį naudosiu šuns maistui pagamint. O garpuodį galit parodyt?

nenoriu vėl kišti savo liežuvį, bet šunį maitinkit žalia mėsa, kaulais, o ne greitpuodyje virtais patiekalais... doh.gif 4u.gif

Man nereikalingas joks garpuodis... schmoll.gif Pjaustytos daržovės gula į paprastą puodą, ant jų mėsa, šaukštas vandens ir viskas gaminasi garuose... rolleyes.gif Kam dar pinigus leisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 28 vasario 2014 - 18:25
QUOTE(Elata @ 2014 02 27, 17:53)
einu išsispausdinsiu tavo post'ą ir pakabinsiu mamai ant šaldytuvo, kad grįžusi iš kelionės pamatytų. Jai irgi egzema, bet paleo pabandyti nenori ir vis zyzia, kad jai reikia į Natūralios medicinos centrą važiuoti tirtis, bet va, vis pinigų nėra.

tik tegul nesugalvoja i ta Naturalios medicinos centra vaziuot nes geda prisipazint kad as buvau susigundzius ir 1000 imeciau kaip i bala,,,,,,,,,,,,,, tiesiog geda bigsmile.gif
Atsakyti
kas supranta rusiskai. paprastai ir suprantamai
http://www.youtube.c...h?v=iM_VWludAEA
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 02 28, 18:30)
tik tegul nesugalvoja i ta Naturalios medicinos centra vaziuot nes geda prisipazint kad as buvau susigundzius ir 1000 imeciau kaip i bala,,,,,,,,,,,,,, tiesiog geda  bigsmile.gif

Respect Jum, kad pripažinot 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 02 28, 22:51)
kas supranta rusiskai. paprastai ir suprantamai
http://www.youtube.c...h?v=iM_VWludAEA

sad.gif kaip sito pozuotojo galima klausyt.... schmoll.gif
Atsakyti
Ryt traukiam į Rumšiškes Užgavėnių švęsti, tai 4 rūšių blynų prikepiau, 2 palo, 2-ne (bulviniai, čirviniai).

QUOTE(rytorasa @ 2014 02 28, 18:24)
nenoriu vėl kišti savo liežuvį, bet šunį maitinkit žalia mėsa, kaulais, o ne greitpuodyje virtais patiekalais...  doh.gif  4u.gif

Taip ir galvojau, kad kas nors tai paminės biggrin.gif Gauna, gauna jis ir žalių kaulų, bet virtas maistas gali ilgiau stovėt ir ne šaldytuve (garaže, katilinėj), be to dažnai draugai, mama duoda visokių ne pirmo šviežumo atliekų, likučių, duodam ne tik mėsą, išbrinkinam/paverdam ir kruopų, daržovių atliekų.

QUOTE(Azu @ 2014 02 28, 22:12)
sad.gif kaip sito pozuotojo galima klausyt....  schmoll.gif

biggrin.gif Kuria prasme? Jis jums asmeniškai kaip vyras nepatinka ar kaip lektorius savo dėstomos medžiagos kokybe? biggrin.gif
Atsakyti
oj dvi valandas tas video, per ilgu... nors butu neprosal paziuret, rusu kalbos zinias pagaivint.

palesiojau tos kiaules kojos sian. mesos ten nedaug aisku, nors su riebaliuku sotu buvo. bet veliau man sukilo rugstys nesvietiskai, seniai jau taip buvo sad.gif kazkas su kiaules mesa tikrai yra negerai...

rytoj gaminsiu balandziu, nepatingesiu. maniskis juos dievina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 03 01, 00:36)
oj dvi valandas tas video, per ilgu... nors butu neprosal paziuret, rusu kalbos zinias pagaivint.

palesiojau tos kiaules kojos sian. mesos ten nedaug aisku, nors su  riebaliuku sotu buvo. bet veliau man sukilo rugstys nesvietiskai, seniai jau taip buvo sad.gif kazkas su kiaules mesa tikrai yra negerai...

na siaip prie kiaules kojos reik virtu zirniu su rukytais spirguciais ir nemaza kieki alaus lotuliukas.gif
nes kitaip stojasi skrandis ( na cia man taip buna)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif labai grazu siandien pas mus, saltukas, sauleta.

QUOTE(jautiena @ 2014 02 28, 23:36)

palesiojau tos kiaules kojos sian. mesos ten nedaug aisku, nors su  riebaliuku sotu buvo. bet veliau man sukilo rugstys nesvietiskai, seniai jau taip buvo sad.gif kazkas su kiaules mesa tikrai yra negerai...

As irgi siuo metu negaliu skirti 2 val klausymui, bet issisaugojau reiks kada paklausyt. del balandeliu, maniskis irgi labai megsta ir zentas ir visa gimine Skotijoj thumbup.gif Zentas vadina juos ''bad belly'', todel, kad apsirijo viena kart ir pilva skaudejo.
Jautiena, ar vaziuosi i muge siandien Crowne Plazoj Dundalke? man tai pasonej, bet labai tingiu, gal ir nuleksiu pasizvalgyt.
Atsakyti
Maniskis vadina juos "cabbage parcels" biggrin.gif Apie muge net nesu girdejus ir toloka man iki Dundalk, kokia 150km bus sad.gif

erva biggrin.gif

Vakar prisinaktinejau iki 1:30... O siandien prabudau 7:30 ir viskas. Dabar kaip maisu trenkta, visa diena "v zhopu".
Atsakyti