Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 20, 13:41)

Graziai pasakyta. 4u.gif

Kliomba, kad DB birza darba surastu, tai neisivaizduoju kaip taip imanoma. Kaip jau rasiau paklodeje, gi sprendzia darbdavys? g.gif

Mokesciai labai priklauso nuo salies ir pajamu. Kartais mazai nepasirodo..
Be to, gi yra ne tik pajamu mokestis, gal tu juos ne visus mokejai kaip uzsieniete?
Nzn, sunku taip is lempos ka ir pasakyt. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spannnguole: 20 kovo 2014 - 13:43
QUOTE(kliomba @ 2014 03 20, 14:08)
Bet, kaip mano mama sako, jie ir atkenčia už tai, nes dažnai būna alkoholikai, narkomanai, valkatos.

Va žinot. Pagalvojau.
Ir va būtent, kad jie atkenčia
Ir gal paklodėse mano painu suprast, bet šiaip piktina ne tas, kad alko ar narko ar depreso gauna nemokamą gydymą
O tai, kad toks vaizdas iš mano patirties- kad jie gauna viską, ko ner neprašo
O kai tu n metų mokantis mokesčius ir nemažus, kai prireikia tos pagalbos- gauni šūduką.
Tikrai nu

Va man psichologo seniau, kai prašiau.
Sako- naaa, galiu užrašyt į eilę, bet metus teks laukt
O man nei vertėjo nei ko reikia, užsitęsus, iir žino jie, kad užsitęsus, bet va
Apie B savo jau gi minėjau. Net praktiškai reikalaujant, numuilino, kad jis neduos siuntimo į jokius echo, nė kalbos nėr dėl magnetinio.

Tai va piktina sistema. Ir kad idiotai, kuriantys tą sistemą, tai leidžia ir toliau plėtoja tačia vaga.

Ir aišku tas, kad dirbančiam visada bus bent kažkiek pikta ant besinaudojančių sistema.
Būtent ant tų, kurie ja naudojas ilgai ir galvos nesuka
Nes tikrai, kol randi darbą, anketos, laukimas, neigiami atsakymai, nervus tampantys tupi interviu...
Pereini tieeek vargo juk...

Va vakar putojaus. O šian klientei daviau ant autobuso.
Atpachalinus 20km per vėją ir baisų lietų. Dreba visa, šlapia iki triusų, vanduo net nuo jos laša...
Kažkaip pamiršau tą faktą, kad pinigus jie pasirenka kitaip išleist..

Tiesa, į pasakymą- o Jūs irgi nėščia- pasakiau, kad neaaa, čia iš gero gyvenimo man taip rolleyes.gif
Papildyta:
Ir va dėl mokesčių
Tau Kliomba, jų gal kiek grąžino
Kaip laukinai uždarbiavusiai
Šiaip niekas nieko negrąžina

Plius va net taupai, banke ane?
Tai dar bl nuo tam tikros sumos( kuri tikrai net 5štukelių nesiekia!) ją apmokestina!
Taip kad, dirbi, taupai, spaudi- gal vaikam ant mokslų, gal išsvajotom atostogom, nes jau kiek metų neatostogavai... Bac dar apmokesdina, nors kaip ir mokesčius(per atlyginimą) gi susimokėjai?
Kodėl tą ariantį, besistengiantį turėt geriau sau ar savo vaikam, iš visų pusių murkdo?
Galim sakyt- aj nu ten nedaug, aj nu tas, nu anas..
Bet po velniuuų?!
Gi ir bedarbio ar kitai valstybinei pašalpai- jei turi tam tikrą sumą santaupų- tipo eik nx, gyvenk iš santaupų!
Ok, bet kodėl aš tuo sunkiai galbūt sutaupytus KAŽKAM pinigus turiu naudot bėdai prispaudus??!
Juk mokesčius mokėjau ir dar kaip ir dar kiek laiko!
Tai tipo nieko neturi- prašom, o jei turi, bet prispyrė bėda- tvarkykis pats.
Tik mokesčių nepamiršk susimokėt..

Va kaip yra.. Va tas mane piktina.
Tokia sistema
Atsakyti
Va buent, kai rimtai reikia, zmogui parodoma spyga.
O tiems kas gauna ko nepraso, zinokit, tik is salies taip atrodo kad gauna "viska", o is tikro -- karta gavo, kita karta negaus o dar kita karta bus dar ir atimta.
Atsakyti
notmiauski, tikrai pikta. jbtv.
dirbat ariat ***, kur vietiniai rauko nosį į tokius darbus, o taviškio gi vietiniai ir nepadirbtu, o va už daktarus bbį tau į akį-nemokėsim. unsure.gif

šian perskaičiau straipsnį kaip uk su paracetamoliu persileidimà gydė unsure.gif . persileido mergina sundidžiausiais skausmais. o irgi sunkiai arė fizinį darba, mokėjo tikriausiai mokesčius.
Atsakyti
Tapyrai, žinok pas mus čia vėl kitaip nei pas jus su Buratinu
Tai gauna labai daug.
QUOTE(nežinau100% @ 2014 03 20, 15:53)
šian perskaičiau straipsnį kaip uk su paracetamoliu persileidimà gydė unsure.gif . persileido mergina sundidžiausiais skausmais. o irgi sunkiai arė fizinį darba, mokėjo tikriausiai mokesčius.

Tai man juo sąrėmius gi malšino.
Rimtai.
O jie aukščiausioj skalėj po skatinimų per visus galus..
Paracetamolis tikrai čia stebuklingas vaistas
Nuo visko jis čia..

Dėl būtent mūsų abiejų darbų- tai ne tai kad rauko, bet dar ir pavydi
Tipo kaip čia šitie ne kokiuos laukuos bulves ravi, ar fabrike dirba(nors man fabrike aguoneles barstyt visai patiktų, jei prisireiktų.. Nespjaunu į jokį darbą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NotMiau: 20 kovo 2014 - 15:02
nuo to paracetamolio po keletos metu visa uk inkstus-kepenis turės persidodint. kaži iš kur ims unsure.gif

O tai kuri škotė tavo darbà galėtu dirbt lotuliukas.gif . jos ten ir angliškai dorai nemoka,,akcentas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nežinau100%: 20 kovo 2014 - 15:04
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 20, 14:59)

Nu, ar baigsi tu putotis čia dvi dienas apie tą patį smile.gif
Taigi pati save užsuki ir dar pilviniui stresą darai.
Kortizolį be reikalo per organizmą varinėji. O jis kenkia.
Turėtum mažiau nervintis.
Nebent parašei ir pamiršai. Arba stiprių nervų. Bet kad nepanašu. smile.gif
Atsakyti
Tai va, kad dėl paracetamolio to nekaltojo, daugiau bėdų gali būt paskui.

Vestuke- aš nervų nestiprių, turbūt
Bet čia, apie tai rašydama, visai rami
Kaip belgas.
Nėr ko nervuojas g.gif
Tik pasakoju, kaip kada kas yra papiktinę.
Kaip kad pvz 'vasaros'
Galiu va pasiputot, bet tai nereiškia, kad aš čia sėdžiu ir net drebu iš nervų ar pykčio
Aš rimtai.

O šiaip visom užsivest galima biggrin.gif , o man ne?! biggrin.gif

Tikrai, rami ir nesinervuojanti aš. Visai.
Su maža tik periodiškai pykstam, bet čia kaźin ar kitaip bus
Gal kai antras-a bus, nebeliks tam laiko nebent bigsmile.gif

Nežiniuk- o žinok nėr svarbu, kad nei sugebėtų mano, tavo, jo ar jos darbo- imigrantas gi- o tokiem dbr net ir darbo fabrike gaila, yra tokių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NotMiau: 20 kovo 2014 - 15:25
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 20, 15:23)
T
Bet čia, apie tai rašydama, visai rami
Kaip belgas.
Nėr ko nervuojas  g.gif
Tik pasakoju, kaip kada kas yra papiktinę.
Kaip kad pvz 'vasaros'
Galiu va pasiputot, bet tai nereiškia, kad aš čia sėdžiu ir net drebu iš nervų ar pykčio
Aš rimtai.

Tai tada gerai.
Nes kai skaitau, tai atrodo, tu ten verki už monitoriaus, tokia skriauda ir nuoskauda.
Reiškia, tu moki reikšti emocijas ir atsiribot nuo to, ką rašai. Ir gerai.

Aš va, trečią vakarą vaikštau kaip žemes pardavus. Prisiskaitau straipsnių apie karo grėsmes ir jau galvoj suku karuselę. Užtikau tokį straipsnį su patarimais. Labai susinervinau ir įsijaučiau. Reikia, kad dabar iš manęs kas nors kompą atiminėtų.
Teisingai psichas Lapinas sako, kad nerimas užpuola va tokius silpnus kaip aš. unsure.gif
Atsakyti
Tai kad nėr dėl ko verkt g.gif
Dėl to kad kiti pašalpas gauna?
Tai sakau- lai gauna.
Ar kad sistema piktina?

Tai jei dėl sistemų imsiu verkt ar plaukus rautis, tai dėl UK sistemos, dėl LT.. Neliks plaukų biggrin.gif

Nea, aš dėl tokių dalykų paburbėt galiu, bet į nervus, pyktį- nė neneša
Aš dėl Ukrainos labiau nervinuos.
Ir ten vykstančios 'sistemos'

Bet ir tai bandau atsiribot kiek.
Control freak'ė gi- kontroliuoju kiek kas gali užimt mano minčių.
Būna, kai nepajėgiu. Bet dbr kol kas išeina.
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 20, 15:49)

Aš dėl Ukrainos labiau nervinuos.
Ir ten vykstančios 'sistemos'

Bet ir tai bandau atsiribot kiek.
Control freak'ė gi- kontroliuoju kiek kas gali užimt mano minčių.
Būna, kai nepajėgiu. Bet dbr kol kas išeina.

Aš nervinuos dėl grėsmės mums. Idiotas netoli. O dar prisiskaitau, kyla tokia panika. Jaučiuosi kažkokia nesaugi. Atrodo, visiems saugiau, tik ne man.
Atsakyti
Tai kad be ko.
Pergyvent ėmiau pradedant Ukraina, bet su potekste, kad gali grėsmė mums, trupinėliui tokiam, kilt.
Ir nors realiai manęs tas nepasiektų čia- bet kaip bebuvę, pergyvenčiau be proto...

Bet viskas bus ok. Jeigu ką- mums gi padės? unsure.gif
Atsakyti