Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 13, 17:07)
Stengiuosi buti mandagi, draugiska, paslaugi.

o buvimas mandagiu ir taktisku tam tikrose neisvengiamose situacijose gali buti ivardinamas kaip noras patikti? man asmeniskai tai neturi nieko bendro su tuo. tiesiog bendrauji visuomenes priimtose normose. nejaugi, kai nespjaudai skrepliu priesais diedo tevus reiskia tik tai, kad nori jiems patikti?
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 13, 22:34)
as tai noriu patikti.
bet ne kaimynams,kolegoms ar bosui
as noriu patikti/buti mylima/priimta savo artimuju

bet ar tokiu atveju reikia kazka daryti? is vis, keista uzduotis sau "turiu dabar va sitam/ai patikti". tave arba priima arba ne. ir sunkiai isivaizduoju, kad ka nors galetum del to padaryti.
QUOTE(kliomba @ 2014 03 14, 00:49)
Būna kad reikia patikti ir iš reikalo. Pvz visi tie Lilith biznio meetinimai ir atrakcionai, manau ir ją verčia patikti, po ko paskui čia pasikolioja. Tai va, ir ko čia nesuprast. Nemanau kad ji ten spjaudosi ir demonstruojasi "save" kaip čia.

darbas yra kiti reikalai, tai ivairios strategines manipuliacijos. bet to niekaip negaleciau pavadinti "noru patikti" ar ne. zinoma nachui atviru tekstu nesiuntineju, bet pasitaiko ivairiu situaciju. be abejo galiu buti bet kuo. bet mano pamatinis "as" yra nekintamas ir jam patikti niekam nebutina. nes jo sau paciam pakanka. manyciau taip yra visiems.
galbut as kitaip suprantu ta patikima. nes kiek jus rasot, tai daugiau prisitaikymas prie tam tikru visuomenes normu, kas yra neisvengiama gyvenant socialu gyvenima.
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 03 14, 19:15)
Bet jomajo, kaip tas vienas debilas gadina viską.

ziurek, neperšerk savo ego.

Notmiau, muzika KLAI-KI.
kiek atsimenu budavo sabanoškės, o ne skabanoškės.

o va sita labai i depresijos tema. simtas metu jai.
Atsakyti
man toks naminis gyvunas tiktu
Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 15, 00:24)
bet ar tokiu atveju reikia kazka daryti? is vis, keista uzduotis sau "turiu dabar va sitam/ai patikti". tave arba priima arba ne. ir sunkiai isivaizduoju, kad ka nors galetum del to padaryti.

Na, aš įsivaizduoju tą bandymą patikt nebūtinai buvimą kažkuo nesavu. Priima arba ne, bet būna situacijų, kai koks nors žmogus patinka, ir jauti kad galėtum patikt, tik labiau "reikia" išreikšt tai ką turi savy geriausio. Čia kaip žaidimas.
Panašiai kaip ir berną kabinant. Flirtuoji, žaidi, kažką išsiduodi kažko ne, t.y. bandai pataikyt ten kur tuo metu reikia, bent iš pradžių. Tai nereiškia kad lendi prie žmogaus kuris akivaizdu vis tiek tavęs nemėgtų, kaip tu ten besirodytum.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 03 15, 00:50)
Na, aš įsivaizduoju tą bandymą patikt nebūtinai buvimą kažkuo nesavu. Priima arba ne, bet būna situacijų, kai koks nors žmogus patinka, ir jauti kad galėtum patikt, tik labiau "reikia" išreikšt tai ką turi savy geriausio. Čia kaip žaidimas.
Panašiai kaip ir berną kabinant. Flirtuoji, žaidi, kažką išsiduodi kažko ne, t.y. bandai pataikyt ten kur tuo metu reikia, bent iš pradžių. Tai nereiškia kad lendi prie žmogaus kuris akivaizdu vis tiek tavęs nemėgtų, kaip tu ten besirodytum.

gal tu geriau zinai. bet man labai keistai skamba "jauti, kad galetum patikti, bet "reikia" labiau pasistengti <...>" nes as negaleciau ivardinti situaciju, kad buciau jautusi poreiki ar butinybe isreiksti apie save kazka kito negu tuo metu yra.

nors patikti galima bet kam. juk tai nera sudetinga is esmes, tik ar to reik.

dabar kai pagalvoju, tai as gyvenu lyg salia zmoniu. todel artimi santykiai man atrodo ne tik, kad varginantys ir ipareigojantys, bet nemalonus ir nereikalingi. gal del to as nejauciu poreikio patikti. arba, visu pirma man niekas nepatinka. lol. bet ne, sakyciau mane glumina pats issireiskimas.
analinant matyt gautusi, kad nesu/nesijauciu saugi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lil·ith: 15 kovo 2014 - 01:17
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 15, 00:24)

nieko tokiu atveju nereikia daryti
ir jokia ne uzduotis

nu noriu patikti tokia ,kokia esu
nesistengdama,butent

nu,bet,nepatiksiu,ne tragedija

tu gal vienise ir tau nereikia tu zmoniu
o gal kai didelis ego,tai nebereikia ir kitu g.gif

nemusk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kliomba @ 2014 03 14, 21:42)
Bet man nieks neįtinka, nė jokio stiliaus. Arba kai įtinka, tai per brangu.

grynai tavo stilius

man tu daznai skambi taip: patiko,bet nebepatinka,kazkuo patinka,bet nepatinka,o jei ir patiko,tai buvo seniai.jei kas patinka,tai neimanoma,nes per daug komplikuota ar per brangu.arba atsibodo.

nu va tu tokia man,kazko nepaprasto norinti smile.gif bet kas nepaprasta yra arba neimanoma arba per brangu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 15, 00:50)

lotuliukas.gif
Papildyta:
del tu diskoteku/klubu
tai as ne klubine buvau schmoll.gif nors eidavau ,is paskos kitiems rolleyes.gif

as is tu,kur isgerus nori dainuoti,o ne sokti

dainuoti galiu ir blaiva,o sokti blink.gif nebent kepurini
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buratinas:): 15 kovo 2014 - 01:26
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 13, 13:37)
As jei nusprendziu kad turiu kazkam patikti, o tas zmogus mane kandzioja ir kitaip rodo, kad man nesiseka, ir jei po kurio laiko as nusprendziu, kad visai nebenoriu jam patikti, <...>

man tai nuskambejo, kaip uzduotis. "nusprendziu patikti ir failinu. tada vemiu, del to, kad failinau".

nes kaip galima vemti po "nieko tokiu atveju nereikia daryti". tai del ko tada vemti, juk situacijos niekaip neitakoji. bet jeigu nesigauna tas "reikia" parodyti savo gerasias puses", tuomet galima suprast.

viskas einu valgyt narkotiku ir miegot. siandien buvo kosmiskas kiekis darbu ir dar kazkoks pavasarinis snarglys kabinasi.
Atsakyti
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 15, 01:39)
man tu daznai skambi taip: patiko,bet nebepatinka,kazkuo patinka,bet nepatinka,o jei ir patiko,tai buvo seniai.jei kas patinka,tai neimanoma,nes per daug komplikuota ar per brangu.arba atsibodo.
nu va tu tokia man,kazko nepaprasto norinti smile.gif bet kas nepaprasta  yra arba neimanoma arba per brangu biggrin.gif

Juokingai aprašei:)
Na nenoriu aš nieko nepaprasto. Kaip tik labai paprasto. Man iš esmės yra px visokie skudurai ir batai. Išvis apie juos nesidomiu. Pasakiau kad man gražu tos basutės, tiesiog kaip daiktas kuris stovi vitrinoj smile.gif Bet aš pati išvis to neanalizuočiau. Man patogiausia su sportbačiais, ir tai ne visada. Patogiausia gal basai smile.gif
Kad aš sugalvočiau išeit išsipusčius ar dar su aukštakulniais, tai čia svieto pabaiga, kuri labai retai užplaukia. Bet tada kamuojuosi ir blogai jaučiuosi, nes viskas nepatogu smile.gif
Pirmas vaizdinys, apie tas aukšto kulno basutes buvo, kaip aš pvz bėgu su jom į autobusą, per murzinus žvyruotus vilniaus šaligatvius, arba iš viso purvyno pakele šalia dulkes keliančių mašinų, nes taip dažnai tenka eit. Arba ten pareit nuo miesto kokius penkis kilus pėsti. Nu juokingas biškį vaizdas smile.gif
Per brangu tai man viskas, nes babkių turiu tik maistui. Tai nieko kitko ir nežiūriu.
Atsakyti
QUOTE(kliomba @ 2014 03 15, 01:54)
Pirmas vaizdinys, apie tas aukšto kulno basutes buvo, kaip aš pvz bėgu su jom į autobusą, per murzinus žvyruotus

tai ir as visur begom,darbas "ant koju",per iseigines daug vaikstau
tai tokias basutes irgi tik pora kart metuose uzsideciau
bet pasvajot galima
nesioju visokius batus,tik ne sportbacius
visokie kedai man baisu
nu nebent inkaro tipo
ir nebutinai batai su kulnu yra nepatogus.kartais patogesni uz lygiapadzius.

labanaktis,luztu
Atsakyti
Labas šeštadienis biggrin.gif

Aš kai šokėjėlė, tai man tos klaikios muzikos šokt būdavo labai tinkamos
Man jos ir patinka tik kaip šokimo varikliukai biggrin.gif
Pvz jų klausyt maškėj su bernu besilamdant ar nesilamdant- veu
Nes dainuot aš nebais mėgėja
O klausyt nesąmonių tokių- tai schmoll.gif

Būdavo į kaimo šokius nuvarom kokį kartą metuose, tai aš pagal tą rusišką prisišooookdavau!!!!

Aišku aš ir nepagal ruską prisišokdavau, bet ruska šokimui- ideali biggrin.gif
Va ir išrišau, Buratino dėka 😃

Gyvūnai tie to olado(olandas jis?) nerealūs
Sukurk tu tokius blyn... Žavu tokie talentai

Atsakyti
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 15, 02:41)
man tai nuskambejo,

Per sudetingai man. unsure.gif Gal kada busiu geriau issimiegojusi, pabandysiu dar... Arba paaiskins kas.. g.gif

As tai Buratina isivaizdavau su trumpu sijonuku ir tais batais besistaipancia pries veidrodi, o paskui sedincia kur nors bare/kavinej/restorano terasoj sukryziuotom kojom ir makaluojancia situoju ispudingu bacioku.. ax.gif

O as tokius nusipirkau:
http://www.hornecker...taro-7169p.html
[zvygauja is laimes]

Nebandykit sudirbti. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 15, 14:15)

O as tokius nusipirkau:
http://www.hornecker...taro-7169p.html
[zvygauja is laimes]

Nebandykit sudirbti.  mad.gif

Skiriasi nuo kerzų, tai faktas. smile.gif
Man tavo nuostabusis paltukas neišeina iš galvos. Bandžiau susidaryti tavo vaizdą, bet anie kerzai viską sugadino.
O šitie tai dar viena mįslė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 15, 14:35)
O šitie tai dar viena mįslė. g.gif

patogūs batukai vaikščiojimui visur, kad ir su vaikais parke. rolleyes.gif
Atsakyti