Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 01, 17:00)
ar skiri plaucius, smegenis, kepenis nuo zigotos? tai yra visiskai atskitas organizmas, nesantis skirtinga informacija. koki rysi tai gali tureti su to paties organizmo atskirais organais? anot tavo argumentu gaunasi, kad embrionas yra moters kuno dalis.

zvelgiant i savo asmeni kaip i rusi, matyt ir lemta susitapatinti su dykumos dagiu (ar tuo Dagiu) ir visa savo prasme izvelgti atsinaujinime, nesuvokiant, kad zmogus yra nei lasisa, nei bezdzione. ir bet koki "uzprogramavima" turi visu pirma kvestionuoti, o veliau jam pageidaujant ir nepaklusti. pasirodo baisu yra buti labiau mastanciu, negu uzprogramuotu.

Nu taip, kuri laika embrionas yra moters kuno dalis. Gal net labiau nei sirdis ar kepenys, nes situos organus galima persodinti, o ne per seniausiai uzsimezgusio embriono - ne. Nors nesu situo visai tikra, gal tiesiog niekas nebande. g.gif

Net susiradau parazito apibrezima.

TIKSLIEJI IR GAMTOS MOKSLAI
BIOLOGIJA
Parazitas (apibrėžimas)

1. biol. organizmas, kuris maitinasi kito organizmo medžiagomis: parazito šeimininkas.
2. prk. kas gyvena iš svetimo darbo, išnaudotojas, dykaduonis.

Tai pagal pirma reiksme tektu man su tavim sutikti.. unsure.gif

Bet, vistik, kam taip sudirbti?

Yra kaip yra, kokios bebutu mums/tau imontuotos smegenys, visi turime ir biologine, jei nori - gyvuliska, dali ir nereikia jos niekinti.
Tai nereiskia susitapatinti su dagiu, lasisa ar kobra.

Lygiai taip pat galeciau dabar pasakyti, kad siuo pat metu, nepaisant viso galingo intelekto, tamsta (kaip as ar bet kas kitas) generuoji gyvaplaukius, verti maistines medziagas sudais, kuriuos netrukus turesi pasalinti, o dar po kiek laiko eilini karta pasiduosi programai liepianciai paciupineti kito individo priklausomai nuo lyties labiau ar maziau gleivetas genitalijas ir apsikeisti su juo kuno skysciais.

Sitaip galima suvaryti bet kuria gyvenimo sriti, veikla, nora, jausma.
Kam to reikia, Lilith?
Kad pajusti beprasmybe?
Ar is to yra naudos?
Teikia mazochistini malonuma?
Leidzia pasijusti dievu?

Atsakyti
Leidžia neišlipt iš depresijos or alike šūdo

Kuo daugiau išmąstai, tuo blogiau. Pačiam.

Juk galvoja apie tą embrioną su meile, stebuklu laiko.. Ir spinduliuoja kaip šv mergelės...
Ramios ir laimingos..

O va imk galvot, kad tavyje parazitas parazituoja, čiulpia tavo syvus. Godžiai ir negailestingai..
Ką sukelia tai?
Aiškint turbūt nereikia...

Aš tiek giliai negriebiu.
Nei taip paviršutiniškai

Tai va sėdžiu bloguojančią subinę įgaubus ir tiek.

Taip, gal ir suklydau.
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 01, 23:26)
Taip, gal ir suklydau.

Durna. wub.gif
Atsakyti
nei tu suklydai nei tu ka. samoningai rinkaisi ko nori. kiekvienas toks pasirinkimas yra butent isskirtinai zmogiska galimybe. juk negimdei vaiko kas devynis menesius, o galetum. iki kol nebelaikys slapimo pusle ir gimda iskris per maksti.

esi samoningas zmogus. abejoti vienas is zmogisku bruozu.

o embriono suvokimas, kaip parazituojancio organizmo mano nuomone neturi nieko bendro su neapykanta, savigrauza, giliu knisimu, beprasmybes pojuciu. ar bet kuriuo kitu apibrezimu.

cia velgi kaip su ateistu. gali ir jis be dievo baimes buti moralus.

taip ir biologijos (ar kitos) zinios neatima galimybes myleti savo vaika. tam nebutina buti nei romantisku, nei dvasingu.
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 01, 23:)
Taip, gal ir suklydau.

pašovei bandelę į pečiu, tai dabar ir kepk biggrin.gif
viskas bus gerai. tiksliau sakant visko bus, bet tu susitvarkysi.
Atsakyti
man keista, kodel zmones taip gasdina tikrove ir realybe. toks vaizdas, kad jie bet kokiais budais priesinasi bet kam, kas sugriaus ju susikurta iliuzija. ir bent menkiausia nuojata pajute ta tiesa kniaubiasi ir bando sukisti galva i smeli.
kodel.
Atsakyti
Nežinau
Man kaip nestabiliai tas 'dasikapstymas' iki to, kad tai kaip ir yra parazitas, labai vaizdingai transformuojasi.
Ir tokios mintys sukasi
Nea, ne po to, kai tu tą parašei.
Gal ne visai iki tiek leidau sau 'galvot', bet taip..
Jaučiu tai kaip kūno darkytoją(monekėnė bl), okupavusį mane, nuo ko pykina, pavargus, hormoninė ir dar kai žinau, kad tuoj čiut pajudėsiu, su nuolatiniu apsunkimo jausmu- visai ne šv mergeliškos mintys ar jausmai ima.
Minčių bandau neįsileist.

Bet joa, pasirinkau, tipo apgalvojus.
Nors ką reiškia apgalvojus, kai aš gyvenime turbūt nepriėmiau sprendimo, kurio nekvesčionuočiau net jam įvykus. Over and over again.

Kažko šian į duobelę smuktelėjau
Forumo mažiau turbūt reikia.,.
Papildyta:
Todėl kad žmonės yra bailiai
Kaip bebūtų

Va kūdikį jau kitaip
Įsivaizduoju
O nėštumo nekenčiau ir nekenčiu
Papildyta:
Arba esu nebrendyla
Užstrigusi kažkur 16-kos metų amžiuj
Todėl ir nesuvokiu daug ko taip, kaip tą suvokia kiti.
Subrendę, normalūs individai
Atsakyti
na, tokia sio pasirinkimo kaina. vienaip ar kitaip, ja visada reikia susimoketi.

pagerk valerijonu arbatos.
nestumas isties labai varginanti patirtis. ir as tai zinau.

bet tai baigsis. zinai, kai labai buna sunku as savo smegenyse uzdegu dzen spinduli (bent jau treniruojuosi) . toj sviesoj viska stebi is salies. ir patiri akimirka, tiesiog tokia kokia ji tuo metu yra. ir tiek. kaip maisant ta blynu tesla, kaip uztusuojant langeliuota popieriu.

as ir patelei sakau, one day at the time. rytoj siandienos jau nebebus.
Atsakyti
Notmiau,
antras nėštumas, po keturių mėnesių nebepykins, viskas bus geriau. Moterys pagražėja pagimdžiusios, mažiau serga visokiom ligom, ilgiau gyvena, šeima stipresnė būna.
Be to, kaip faina buvo po gimdymo iš karto pasijausti lieknai beveik.
Manau, tai geriausia, ką galėjai padaryt.
įsivaizduok, kad viskam tik geriau bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 01, 22:26)

O va imk galvot, kad tavyje parazitas parazituoja, čiulpia tavo syvus. Godžiai ir negailestingai..
Ką sukelia tai?
Aiškint turbūt nereikia...

Aš tiek giliai negriebiu.
Nei taip paviršutiniškai

Nu negi gaila tų syvų, jei taip yra gamtos numatyta ir natūralu? Kita vertus, kur tuos syvus dėti, save nualini mėnesinėmis, nenaudojama gimda pradeda per daug išvešėti ir pan. Per gausias mėnesines galima labai daug kraujo netekt, mažakraujystė ir pan. susirgti. Tai čia dar klausimas apie parazitavimą. Jis yra natūralus ir naudingas, juk padeda išvengti kai kurių ligų.
Už kitokį pasirinkimą irgi vienaip ar kitaip tenka susimokėti. Aš manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avietė_: 01 kovo 2014 - 22:58
Taip ir bandau- one step at the time ar gyvent šia diena
Kartais beveik pavyksta

Dzen spindulį reiktų gerokai papraktikuot, kad nors šešėlis spindulio išeitų

Pirmą nėštumą buvo lengviau, nes nežinojau kad bus rytoj ir kaip bus poryt

O dbr žinau
Ir nebais išsijungia tas.

Aviete- tuo ir iriuosi į priekį... Kad rytoj išauš nauja diena. Geresnė diena. Jei ne geresnė, tai nors saulėta..
Jei ne saulėta, tai nors nelis
Aš čia, aišku, ne apie orų prognozes..
Papildyta:
Man apskritai sunku susitaikyt su savo role
Kodėl aš gimiau merga?
Kuriai ir pavojai būti išprievartauta didesne, daug didesnė tikimybė nei bernui, mėnesinės.. Nėštumai, gimdymai, maitinimai, nesvarstoma atsakomybė už vaiką (vienišų tėvų- vieeenetai ir tai dažniausiai našliai- kai nebais buvo pasirinkimas)
Būt moterim, su tiek daug sunkumų, atsakomybių, dogmų, buvimo visgi menkesnėm karjeros pasauly(kaip norit galim vartyt, bet yra kaip yra)
O va vyrų gyvenimas man atrodo lengvesnis
Dauguma prasmių
Laisvesnis

Pradedant paauglyste..
Atsakyti
QUOTE(avietė_ @ 2014 03 01, 21:46)
Pinot,
mačiau, ten tavo šunis?  biggrin.gif

Tu viena pastebėjai. smile.gif
žiūrinėjau jo foto katalogą ir radau tokią juokingą, darytą iš arti.
Mano šuo kovo 8 išvažiuoja "koledžą". Visą laiką maniau, kad D tik šiaip kalba, bet pasirodo- ne. Ir kaip tuo metu, kai pradėjo protingėt ir jau nebe taip sunku su juo. schmoll.gif

______
Apie parazitą. Deja, iš savo patirties. kai laukiausi, pačioj pradžioj, niekaip su tuo negalėjau susitaikyt, ir man atrodė būtent taip, parazitas manim maitinasi ir t.t. Nepriėmiau to, kaip normalios moterys. Iki tam tikro laikotarpio. Paskui viskas apsivertė priešingai. Norėčiau pamiršt ir savo mintis ir žodžius. Buvau jauna ir kvaila.
Dabar taip nemanau, bet šitos temos nevystysiu.
Nes skaudu prisimint. Iki šiol.
Atsakyti
sveikos
atsipalaiduojam drinks_cheers.gif
Atsakyti