Notmiau -- del klipo. Mokykloj girdedavau ir ziauriai uzknisdavo.
Motina skambino. Pabludo visai. Nori plastines operacijos, skirtis su tevu, ir buto Afrikoj. Rimtai
man skauda sonuose,ten kur kasa ir kepenis,skausmas toks gilus ir eina i nugara ,o tada surakina visa,kaip su dirzu apjuosia.man taip skaudejo kai ligoninej lt akmenu rado tulzi,del tu skausmu man cia ir dare visus tyrimus (ir echo,ir magnetini rezonansa ir zarnyno ta tyrima)ir nieko neranda.
as is klarkso grazius batus nusipirkau su nuolaida
as is klarkso grazius batus nusipirkau su nuolaida

QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 14, 19:05)
man skauda sonuose,ten kur kasa ir kepenis,skausmas toks gilus ir eina i nugara ,o tada surakina visa,kaip su dirzu apjuosia.man taip skaudejo kai ligoninej lt akmenu rado tulzi,del tu skausmu man cia ir dare visus tyrimus (ir echo,ir magnetini rezonansa ir zarnyno ta tyrima)ir nieko neranda.
Tau kada nors kas nors galvojo apie neuralgijos diagnozę arba stuburo problemas? tarpšonkaulinio nervo uždegimą? pradžiai pasigydyk pati, tikrai nepakenks - nusipirk magnio ir taip gerai gerai kokius tris mėnesius kasdien pagerk paros dozes. pakenkti tikrai nepakenks, nes atpalaiduoja raumenis ir nervus. tuo pat metu ieškok ir kitos priežasties. laikykis

NotMiau, mane tai nuo rusiškos muzikos paprastai purto, bet nuo to, diskotekiškos. Mumiai, Zemfira savolaiku buvo klausomi, Grebenščikovą, Kino, Visockį, Akvarium ir kt., pavadinkim, poetus kartais paklausau iki šiol. Borisas tai ir prieš Putką pasisakė, malačius, ne bailys. Mes jam, jei kas, prieglobstį suteiksim. Lietuvos fanai bus laimingi

Bet jomajo, kaip tas vienas debilas gadina viską.
šuo mane pavedžiojo miške. su griežtu. mėlyni šlaitai kokie, šakės - žibutės ir plastikiniai buteliai.
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 03 14, 19:15)
Tau kada nors kas nors galvojo apie neuralgijos diagnozę arba stuburo problemas? tarpšonkaulinio nervo uždegimą? pradžiai pasigydyk pati, tikrai nepakenks - nusipirk magnio ir taip gerai gerai kokius tris mėnesius kasdien pagerk paros dozes. pakenkti tikrai nepakenks, nes atpalaiduoja raumenis ir nervus. tuo pat metu ieškok ir kitos priežasties. laikykis 

kad cia ju vienintelis pasakymas mes nezinom kas issaukia skausma

esu turejus ta uzdegima,lt dar,skausmas ne toks kaip dabar,ir ataugas kazkokias stubure buvo rade,bet ir lt,ir lb senai.skausmas ne toks kaip dabar.sitas tai baisus baisus...net nezinau su kuo ji sulygint.net menesiniu skausmai,kurie pas mane yra ziaurus su situo skausmu nepalyginami.
QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 14, 01:21)
Nepaeičiau ant tokių kulnų.
QUOTE(Tapyras @ 2014 03 14, 18:52)
Motina skambino. Pabludo visai. Nori plastines operacijos, skirtis su tevu, ir buto Afrikoj. Rimtai
QUOTE(Tapyras @ 2014 03 14, 20:09)
Bet cia rimtai -- sako turesiu buta, triju kambariu, prie juros, galesi atvaryt atostogaut
tas butas Maroke arba Kenijoj 

QUOTE(Tapyras @ 2014 03 14, 20:09)
Bet cia rimtai -- sako turesiu buta, triju kambariu, prie juros, galesi atvaryt atostogaut
tas butas Maroke arba Kenijoj 

Už kieno pinigus pirks? Ar turi ten draugų, pažįstamų? Ar tai realu?
Papildyta:
Man patinka rusiška muzika, dažnai klausau.Kartais skaitau rusiškai.
QUOTE(Tapyras @ 2014 03 14, 19:52)
klimaksas?

Lopeta,

pritariu sėklai,,kad nuo stuburo gali būt.arba tulžies koks latakas užsisukęs, diedui yra buvę.