QUOTE(buratinas:) @ 2014 03 06, 23:47)
laba
Papildyta:
del tu vaistu,ir vel klomba su svo sugedusia plokstele
nu nemokam nesugebam su savim tvarkytis,nueinam pas daktara,susirenkam receptu tase,prisiperkam vaistu,ju persivalgom.tada dar prisigeriam ir prisiedam torto.
ir tada jau taip gera,nieko netruksta
snd man vel migrenos priepuolis buvo,vemiau ir viska
irgi vaistu prisivalgiau
atrodo zmones tokie durni,tie kurie vaistus vartoja
lyg nesupranta,kad yra ir antra tabletes puse,kad kazkam ir kenkia ir pan ir taip ttoliau
taip nieko negalvodamos ta tablete susileidziam I kuna ir gerai
mane biski nervina
ir dar
jau klomba isskirtine jauciasi,unikali
nes patenka I ta menka procenta zmoniu,neprifarsiruotu vaistais
nusispjauk per peti,klombauskaite
visi vaistai ,kuriuos geriu yra receptiniai,ne as pati nusprendziau kad man ju reikia,o dare tyrimus,pvz nuo skydliaukes ar nuo policistiniu kiausidziu,nu man tikrai ner malonu kimst i save kontraceptikus,bet menesiniu kitaip sureguliuot neimanoma,nes arba ju nebuna,arba nesibaigia po 3menesius.del antidepresantu irgi jei jauciu nuo ju pagerejima,tai kam kankintis?as nesakau,kad juos gerdama esu laiminga,bet jauciuosi daug geriau.
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 06, 23:48)
jeigu zmogui gerai nuo vaistu, tai tegu valgo juos butinai. tik va, kad nuo ju daznai nebuna geriau. cia tokia menkute problemele.
QUOTE(Lil·ith @ 2014 03 07, 00:17)
cia neimanoma jo nepastebeti. balvonais nueina visas miestas.
nemaza dalis zmoniu bijo, kad nuo vaistu praras dali savo tapatybes ir nebebus tokie kokie yra. ir is dalies tai tiesa. nes greiciausiau nebesinervinsi del to, ko nervinaisi, nebe taip jautriai reaguosi i tai, kas pries tai vare is proto. o svarbiausia, kad tai gali (nebutinai) nuimti ta egzistencini liudesi. ir ne visiems si zinia patinka.
tiesa pasakius man niekuomet ad neturejo tokio poveikio.
man taip ir yra-nebesu tokia jautri,beverkiu del visokiu nesamoniu,dazniau viska nurasau i stalciu,kuris vadinas susitvarkys savaime.ar tai blogai?nemanau.man taip geriau.kad ir mano gryzimas-negryzimas i lt,man liepe apsisprest ka as darau,nepraso gryzt,paliko viska sprest paciai.bet as nezinau ir sugalvojau,kad ateis laikas ir viskas savaime issispres.
QUOTE(kliomba @ 2014 03 07, 01:10)
O ir išvis ne apie tai kalba net buvo. Pasakiau kad pastebėjau, kad būna juokinga, kai žmogus prie kitų slepia jog serga, nors tie kiti irgi serga, ir visi slepia nes neva gėda kalbėt, nors visi serga.
neslepiau nuo nieko kai buvo liudna ir kai buvo lb blogai,neslepiu ir db nuo nieko kad geriu vaistus.jei man nuo ju geriau,kodel turiu slept ir gedintis to?
QUOTE(kliomba @ 2014 03 07, 01:31)
Nors šiaip, irgi įdomumo dėlei, porą kartų atspėjau kad žmogus vartoja ad, grynai pagal elgesį. Viena boba dar darbe, buvus visai normali, pradėjo mėtyt tokius keistus bajerius, gan įžeidžiančius, tarsi nesuprasdama savo žodžių poveikio kitiems. Net nemoku paaiškint. Bet gal čia tik man taip matosi, nes esu gi Unikali.
Papildyta:
visi pastebejo skirtuma ant manes,net tie su kuriais siuo metu bendrauju tik internetu,nes jie yra lt,sake,kad matos,jog man lb pagerejo.
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 03 07, 10:37)
apie vaistus: aš gėriau ad ir iš dalies dėl to gailiuosi

nes sušiko medžiagų apykaitą, kol kas man taip blogai, kad nežinau, ko griebtis. BET tuo metu padėjo išgyventi gana juodą metą. gal be ad mano lengva depresija būtų virtus ne tokia lengva.
aišku, jeigu chemija nebūtina, norėčiau jos nevartoti, bet buvo momentų, kai bile ką burnon galėjau dėtis, kad tik nenupuščiau. miego, beje, jie nesutvarkė iki šiol, o nemiegojus su emocijomis būna problemų. iki šiol blogaisiais momentais geriu migdomuosius arba alko. nes nemiegoti tiesiog nebegaliu.
kai geriau antidepresantus po isprievartavimo,tai man jie nieko nepadejo,plius uzaugo ir svoris.bet man toks jausmas ,kad man juos ir kiso tik tam ,kad manes atsikratyt ir ju buvo kelios rusys,plius migdomieji,per diena 8tabletes,miegodavau,o kai atsibusdavau tik verkdavau.
bet sitie kazkoks stebuklas-lb padeda.tik nenoreciau kad nukrites svoris ataugtu,nes ir del jo nukritimo gerai jauciuos.bet miego ad ir man nesutvarko...
QUOTE(Pinot noir @ 2014 03 07, 12:06)
Norėčiau ad nevartot, tik kad organizmas neleidžia.
Stebiuosi pati savim, kaip prieš daugiau kaip metus buvau nusprendus, kad man jų nebereikia. Didvyriškai kentėjau ir įsivaizdavau, kad organizmas valosi nuo vaistų. Emocijos atseit išsigrynino, o tai buvo "užtūpintos".
Tiktai po trijų mėn. pasiprašiau atgalios, nes priešingu atveju nuo tų "išgrynintų jausmų" būčiau nežinia kur.
Ir kam laikytis iš principo, jei gali sau padėti, kai gali.
Kam tokia gyvenimo kokybė, kai kiekviena diena - tai kažkoks 100 kg sveriantis maišas, kurį turi nunešt 50 km?
Bet kiekvienam savo. Man reikėjo, kitiems-nelabai, kitos dar laukia, kad bus galima, ko čia ginčytis.
BS, nesuprantu, kaip AD galėjo suknisti medžiagų apykaitą? Kokių medžiagų? Ir kuo tai pasireiškė?
o as dziaugiuos,kad pradejau juos gert.nes skirtuma matau ir as pati,ne tik kiti.
QUOTE(Bad Seeds @ 2014 03 07, 13:35)
medžiagų apykaita sustojo, svoris užaugo ir nekrinta nė pro kur. bet taip, kad nebežinau, ko griebtis, galiu išvis nevalgyti, jis stovi ir nejuda.
kai pradejau gert vaistus nuo skydliaukes ir pakeiciau maista-svoris pradejo krist...
BURATINAS TAI MERLOT?
SIANDIEN taip noriu saldziai ir suriai,suriai tai silkes,tos lietuviskos,skanios is turgaus...mmm...ner cia tokios