Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Tapyras @ 2014 03 14, 14:00)
Diedas tokius grazius fluorescensinius nusipirko, gal ir man tiktu  unsure.gif

bigsmile.gif ogo!!!
Aišku tiktų ir tau...

Aš vis suknelių ieškau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 14, 15:05)
Aš vis suknelių ieškau  doh.gif

kokią kokybiško trikotažo pirk, minkštą tokią.
Atsakyti
baisi naktis:( pabudau paryciais nuo skausmu,nuo tokiu ziauriu,kad tik sedejau,verkiau ir lingavau.sese iskviete greitaja,isveze i ligonine,padare tyrimus,eilini karta nieko nezino...sulasino vaistu,dave namo 2pakuotes ir liepe gryzt jei vel pasikartos...nenoriu net prisimint to skausmo,baisus.ir db uzeina ir praeina...ir ligoninej taip buvo,o jie sako mes cia tam,kad sprestume baisius atvejus,tai sese sako tai palaukim kol numirs ir bus baisus atvejas...nu zodziu...
Atsakyti
Ojei lopeta unsure.gif tikrai kad baisu

Fluorescensiniai kedai kaip suprantu dabar yra mados klyksmas... Vaiku, paaugliu ir senu diedu tarpe

Iteikiau kaimynkai dovana. Su visa kaina. Jinai patikejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 14 kovo 2014 - 14:23
QUOTE(lopeta ir greblys @ 2014 03 14, 15:17)
baisi naktis:( pabudau paryciais nuo skausmu,nuo tokiu ziauriu,kad tik sedejau,verkiau ir lingavau.sese iskviete greitaja,isveze i ligonine,padare tyrimus,eilini karta nieko nezino...sulasino vaistu,dave namo 2pakuotes ir liepe gryzt jei vel pasikartos...nenoriu net prisimint to skausmo,baisus.ir db uzeina ir praeina...ir ligoninej taip buvo,o jie sako mes cia tam,kad sprestume baisius atvejus,tai sese sako tai palaukim kol numirs ir bus baisus atvejas...nu zodziu...

ką tau skauda?
labai šauni ligoninė ir jos personalas.
Atsakyti
Lopeta, is kur tokie skausmai? Rupuzele..

Abbze, sunervinai. Uzsimaniau tavo basuciu, tik zaliu, o anos pas mumi jau isparduotos, liko tik peleniskoms pedutems bl.
Dabar arba pirksiu lygiai kaip tavo tongue.gif , arba liksiu su traktoristo kerzais. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spannnguole @ 2014 03 14, 16:49)
Abbze, sunervinai.

biggrin.gif
nu ale kad brangios anos. yra ir pigesnių.
o pardėse gal pažėk, maž bus tavo dydžio. man tai ir 37 tiktų, jei tik platus modelis. o 37 tai kelinta cia ? 5? vis pamirštu doh.gif
Atsakyti
Pzdc kojos mažuuuumas!!!
4 išmiera tavo smile.gif

Man už tokią kainą batai- niekaaaip nemokėč
Niekaip
Man net žieminiai- topų topas- £40
Bet aš aišku knisu, kol randu, brandinius, ahujienus, naujus už kokį penktadalį parduotuvinės kainos
Paskutinius ilgus, teliuko trydos rudumo spalvos biggrin.gif (tan) už £22 nuroviau naujus, gražučius, šio sezono- kaina ant padų- 375£
Aj už siuntimą dar £6 suplojau, tiesa.
Atsakyti
Mano brangiausi batai buvo £99. Dr martens kerzai su gelytem doh.gif
Mamos dovana su priekaistu "kodel negali nesiot mergaitisku batu"
Atsakyti
QUOTE(NotMiau @ 2014 03 14, 17:32)
Pzdc kojos mažuuuumas!!!
4 išmiera tavo  smile.gif

g.gif vadinas pamažinti jie, nes demisezoninius tokius pirkau 5. pardavėja minėjo kad clarkai neatitinka tų lt numerių.

nu ale tu ir knyslys biggrin.gif blink.gif
tu per ebėjų čia. kas parduoda nuliovus batus taip pigiai g.gif

aš keliones taip perku biggrin.gif
iš kokios UK tai išvis už dyką turbūt skrisčiau, dar man primokėtų biggrin.gif
Atsakyti
UK... Myliu sita sali... Ka tik gavau laiskuti -- mes apsiziurejome, jus turetumete gauti pinigu, pasitikrinkite banko sasksaita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dr Martens gražių yr, bet brungus.
Net ebay

Clarks bent man atitinka
Mano 39, tai čia 6 dydis
Nžn kaip ten tau kas buvo taip rolleyes.gif

Nžn kas, gal vagys privogę, gal vėl kas
Ir laimės dalykas čia, nuraut gerą daiktą ir pigiai, nes visi kelia, kelia kainą doh.gif
Būna brangiau nei pardėj nueina biggrin.gif
Atsakyti