O kokia ta Lietuva kitokia būt gali, jei čia žmonės daugiau fanaberijų nei solidarumo, sąžiningumo ir supratimo turi..ir ne vien apie skiepus kalbant.
Jei čia žiūrima ne kaip kažko paisyt, o kaip kuo greičiau apeit..
Ką galima kalbėti apie LT be korupcijos, jei tik ir girdisi pranešimai "man tai kas, aš nusipirksiu tas pažymas". Tai kas tą Lietuvą pakeis? Kaip ji bus kitokia?
Ir kodėl visa Lietuva turi galvoti apie mūsų šeimas ir mūsų vaikus? Kam tada esam mes, tėvai? Ne mes turim užtikrinti savo šeimos ir vaikų gerbūvį?
Kol gyvensim turėdami "išlaikytinių" mentalitetą, tol ir skųstis negalime kokia ta valstybė baisi..
Kas kaltas, kad šeimos neįperka privačių darželių? Valdžia? O gal tėvai, kurie laukia, kada čia ta mana lyti pradės, nes matai pagimdė vaikutį ir dabar turi, kažkas tikrai turi, į tai atkreipti dėmesį.
Man tai panašu, kad daug žmonių jau viską pamynę..į išvirkščią pusę išsiverstų, jei tik galėtų..dėl vietos darželyje
Mes einam į darželį, visų skiepų neturim, o šiemet dar pasakė, kad nebus vietos paruošiamojoje grupėje. Iš pradžių pykau, po to irgi vapėjau apie kyšius, o dabar galvoju - uždarė Dievas duris, paliks pravirą langą. Arba privačiai leisiu, arba ieškosiu kito darželio, arba pati ugdysiu iki mokyklos (tik kompetencijos tam neturiu..nežinau priešmokyklinių reikalavimų - bet ne šventieji puodus lipdo..reiks, dėl vaiko viską išmoksiu

).
Nebesinori man vaikams to pavyzdžio rodyt, kad pinigai duris atidaro, nebesinori jų tokiais augint, sugadintais, kaip mes...
QUOTE(ta_is @ 2014 02 25, 23:47)
va ir man idomu?Tarkim, man mano religiniai isitikinimai neleidzia skiepytis ir vaikus skiepyti. Tai kaip dabar?Visada galvojau, kad Lietuva gerbia religija....
Na jei padarys, kaip Belgijoje, tai teks vesti vaika i privatu....siaip galesim rasti pinigu, bet mums privatus nelabai tinka, nes esame kitakalbiai, o tokiu privaciu darzeliu nera
Na, teisingai..jei būtų galima dėl religinių įsitikinimų neskiepyt, tai turbūt bažnyčioje būtų galima pažymą nupirkt

Nes JAV neužtenka pasakyti "religiniai įsitikinima neleidžia"
Ar Lietuva gerbia religiją? O jūs gerbiat? Nes jūs irgi esat ta Lietuva.
*
QUOTE(Monteverte @ 2014 02 26, 10:12)
Nei skiepų, nei pinigų, sėdi pats su vaiku ir lavini jį, o tiksliau nežinai kur jį dėti ir ką jam į burną įdėti

Čia išvis skamba, kad vaikas tik kaip našta. Ir gerai turėti, tik kol pinigų yra, ir kol sėdėt, ir lavint jo pačiam nereikia