QUOTE(Rasma @ 2014 02 26, 12:29)
O kokia ta Lietuva kitokia būt gali, jei čia žmonės daugiau fanaberijų nei solidarumo, sąžiningumo ir supratimo turi..ir ne vien apie skiepus kalbant.
Jei čia žiūrima ne kaip kažko paisyt, o kaip kuo greičiau apeit..
Ką galima kalbėti apie LT be korupcijos, jei tik ir girdisi pranešimai "man tai kas, aš nusipirksiu tas pažymas". Tai kas tą Lietuvą pakeis? Kaip ji bus kitokia?
Ir kodėl visa Lietuva turi galvoti apie mūsų šeimas ir mūsų vaikus? Kam tada esam mes, tėvai? Ne mes turim užtikrinti savo šeimos ir vaikų gerbūvį?
Kol gyvensim turėdami "išlaikytinių" mentalitetą, tol ir skųstis negalime kokia ta valstybė baisi..
sėdėt, ir lavint jo pačiam nereikia
Jei čia žiūrima ne kaip kažko paisyt, o kaip kuo greičiau apeit..
Ką galima kalbėti apie LT be korupcijos, jei tik ir girdisi pranešimai "man tai kas, aš nusipirksiu tas pažymas". Tai kas tą Lietuvą pakeis? Kaip ji bus kitokia?
Ir kodėl visa Lietuva turi galvoti apie mūsų šeimas ir mūsų vaikus? Kam tada esam mes, tėvai? Ne mes turim užtikrinti savo šeimos ir vaikų gerbūvį?
Kol gyvensim turėdami "išlaikytinių" mentalitetą, tol ir skųstis negalime kokia ta valstybė baisi..
sėdėt, ir lavint jo pačiam nereikia

As pries korupcija, bet idomu ka jus siulote?Nedirbti, sedeti namuose, del to kad valstybe pazeidzia musu teises?
Pazymu pirkimas t.y. tik atsakymas i valdzios veiksmus!
Asmeniskai as mielai leisciau i privatu, bet man tinkamo Vilniuje nera, nes man butina, kad ugdomoji kalba butu gimtoji, tai tokios teises irgi negaliu tureti?
Keistas poziuris ...Tai jei mum valstybe nieko neprivalo suteikti, tai kodel mes privalome moketi mokecius? Jau kazkokias nesamones rasot