Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 25 tema., Dar

QUOTE(R&B @ 2014 03 05, 15:49)
Aš jau pasėjau  smile.gif , vienos rūšies sėjau vasario 28, o kitos - šiandien. Pernai irgi panašiu metu, kažkur kovo pirmomis dienomis sėjau.

oi kaip gerai, o tai galvojau, ka cia nuveikus siandien 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar kuri turi/augina vaistinę gelsvę Vilniuje ar Vilniaus r.? Ar greit auga, jei sėta iš sėklų? Ar geriau dalinti kerą?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 03 05, 17:45)
Merginos, ar kuri turi/augina vaistinę gelsvę Vilniuje ar Vilniaus r.? Ar greit auga, jei sėta iš sėklų? Ar geriau dalinti kerą?

Iš sėklų man anikaip nepavyko,o iš vieno pirktinio kerelio per tris metus jau krūvą prisidauginau smile.gif .Man jos kvapas labai smagus,ir šaldyta tokį pat išlaiko wub.gif Džiovinta irgi kvepia,bet ne taip.Nors kitiems ji smirda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 05 kovo 2014 - 17:29
QUOTE(yerena @ 2014 03 05, 16:45)

Auginu smile.gif Pasisėjau iš sėklų kadaise-tabar pilna jos, greitai prasiplėtė 4u.gif Galėčiau kerelį atskirti-kai nuvažiuosim...

Vaikystėje ji man ir smirdėjo-dabar ji man būtina būtiniausia daug kur. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 05 kovo 2014 - 18:21
Pernai turguje pirkau agurku daigus. Pas viena moteriške ir pas kita. Gaila kad nepaklausiau pavadinimo vienu agurku. Sodinau siltnami. Vienas daigas agurkus vede iki pat salnu, buvo ilgai zalias kai kiti labai anksti parudavo. Ir lauke jau agurku nebuvo o siltnami dar mezge ziedus. Idomu kas per veisle g.gif , gal kam teko tokius tureti ?
Atsakyti
QUOTE(griegzde @ 2014 03 05, 19:12)
Pernai turguje pirkau agurku daigus.  Pas viena moteriške ir pas kita.  Gaila kad nepaklausiau pavadinimo vienu agurku. Sodinau siltnami.  Vienas daigas agurkus vede iki pat salnu, buvo ilgai zalias kai kiti labai anksti parudavo. Ir lauke jau agurku nebuvo o siltnami dar mezge ziedus. Idomu kas per veisle  g.gif , gal kam teko tokius tureti ?

Aš šiltnamy auginu Mirabelle. Kažkada irgi turguj pirkau, labai patiko , nes ir skanūs buvo, ir derėjo iki šalnų. Jei norit ilgavaisių, sodinkit Promyk. Labai skanūs, plona odele irgi iki šalnų dera.

Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 05, 16:28)
man tai kvepia laaabai, galeciau amzinai ta kvapa uosti, ar koki maisa ant galvos kas uzdetu ir uzristu su visu dziovintuvu, dziovinam tik baravykus, gal kitu ne toks kvapas  g.gif

Ar poru dar niekas nesiruosia seti? Pernai uzsivelinau su jais, tai symet bijau pramiegoti  ax.gif

Turbūt ne smile.gif Čia man šiemet labai nagai panižo porus ir salierus sausio vidury pasėjau. Tai dabar jau porų visas miškas smile.gif. Įtariu, kad mest lauk reiks. Pažiūrėsiu kas iš tikro bus smile.gif Salierai, tai kaip salierai.
Merginos, nepriimkit kaip reklamos, bet negaliu neparodyti, ką šiandien gavau pardavimui. Sėklos sudėliotos ant juostelės reikiamais atstumais. Prasikasi, išvynioji ir užkasi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odalija: 05 kovo 2014 - 20:41
QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 05, 15:28)
man tai kvepia laaabai, galeciau amzinai ta kvapa uosti, ar koki maisa ant galvos kas uzdetu ir uzristu su visu dziovintuvu, dziovinam tik baravykus, gal kitu ne toks kvapas  g.gif

Ar poru dar niekas nesiruosia seti? Pernai uzsivelinau su jais, tai symet bijau pramiegoti  ax.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi sergu džiovintų grybų narkomanija. biggrin.gif O vyras vos įėjęs rėkdamas puola langų atidaryti.
Porus sėju kiek vėliau, kovo pabaigoje, kai sudygusius jau galiu į šiltnamį išnešti. Nėra blogiau, kai jie išstybsta, tada persodinti labai ilgai gaiveliojasi. Kai augindavau jų didelius plotus tai aplamai balandžio pradžioje sėdavau į daigynus lauke ir statydavau lankus, paauginus plėvelę nuimdavau, jie sustorėdavo ir tokius pusės pieštuko storio jau mechanizuotai sodinom.
Atsakyti
QUOTE(odalija @ 2014 03 05, 20:40)
Merginos, nepriimkit kaip reklamos, bet negaliu neparodyti, ką šiandien gavau pardavimui. Sėklos sudėliotos ant juostelės reikiamais atstumais. Prasikasi, išvynioji ir užkasi smile.gif

O koks cia kiekis seklu?, rasot 4 metrai (ten klaidele gramatine -metai) kiek ten gaunas mazdaug gramais, neaisku ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitrozilas: 05 kovo 2014 - 22:24
QUOTE(adija5 @ 2014 03 05, 18:28)
Iš sėklų man anikaip nepavyko... Džiovinta irgi kvepia,bet ne taip.Nors kitiems ji smirda...

Man irgi antrus metus iš eilės nepavyksta, kaip ir su meškiniu česnaku. Baigiau pirmą partiją naminės Vegetos- nėra gelsvės, ne tas skonis cray.gif Kas neturi daržovių/vaisių/grybų džiovintuvo, labai geras ir greitas variantas yra džiovinti vaisius ir daržoves vasarą palėpėje, po skardine stogo danga saulėtą dieną. Į pavakarę daržovių drožlės būna jau traškios thumbup.gif

QUOTE(madmuazele @ 2014 03 05, 19:17)
...Galėčiau kerelį atskirti-kai nuvažiuosim...

Man reiktų 4-5 augaliukų. Tiktų ir mažiukai. Dosniai atsidėkosiu 000552.gif
Atsakyti
Laba,

Pries 2 savaites pasejau paprikas (seklos is vaisiaus, pirkau rudeni marinavimui, ne is pakelio), nedygo, vakar iskapsciau, tik viena ciut uodegele rodo, kitos nedygsta visai... kada dabar butu galima dar seti, pagal kalendoriu 03.20-21? Nebus per velu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2014 03 06, 07:05)
Laba,

Pries 2 savaites pasejau paprikas (seklos is vaisiaus, pirkau rudeni marinavimui, ne is pakelio), nedygo, vakar iskapsciau, tik viena ciut uodegele rodo, kitos nedygsta visai... kada dabar butu galima dar seti, pagal kalendoriu 03.20-21? Nebus per velu?  g.gif

sakyciau velokai bus, seciau dabar, nieko nelaukdama, arba va pomidorus visos ses kovo 9-11, paprikom irgi bus gerai manau
Atsakyti