QUOTE(Iriska @ 2014 03 02, 18:48)
QUOTE(bruc @ 2014 03 02, 22:57)
Labas vakaras,
Juodai- yra UK kazkas pan
http://www.eichholtz...4010247114.aspx
turi ir kitu pan variantu
QUOTE(Flax @ 2014 03 03, 01:26)
Juodai,
Ikėjos gal patiktų?
Oj, ačiū, merginos, kad ieškote ir siūlote

. Esmė tame, kad man virš salos reikia tokių mažuliukų šviestuviukų. Tie pirmieji mano
užatlantiniai (vat ir pavadinimą naują jiems sukūrėm

) yra kažkur ~14cm skersmens. Didesnių ten nenorim, o ir griozdiškai atrodytų...
QUOTE(Teka @ 2014 03 02, 20:46)
juodai, man tai tie kiti, ne tau numatyti, netinka

ieškok ko nors panašaus į tuos
užatlantinius arba siųskis, nėr kitos išeities
QUOTE(kiskius @ 2014 03 03, 10:29)
Pritariu nuomonei, kad nei vieni tavo rodyti, nei kitu siulyte netinka taip, kaip tavo issirinkti uzatlantiniai

siuskis

jei abejoji pasidomek ar grazinti butu galima, aisku siuntimo islaidos tau liks, bet nebus jos tokios labai zveriskos
pritariu
Tai turbūt teip ir reikės padaryt pasitaupius...
Ačiū visoms už nuomones
Papildyta:
QUOTE(ixiaa @ 2014 03 02, 19:40)
šiandien ir aš pasidėliojau IKEA programėle virtuvę. Būčiau dėkinga už išsakytas pastabas
Pritariu, kad mikrobangė negražiai kabo. Jei jau sakot, kad slepiat tuo pačiu ten kažką, tai darykit iki stalviršio spintą, bet ne 60cm gylio, o pakabinamų spintelių gylio, vistiek stalviršio esančio po mikrobange dorai nepanaudosit. Dar nesupratau, kam ta siaura pakabinama spintelė šalia tos su stiklais? Manot patogi ji bus? Nesupratau, kam ji išvis kaipo tokia suplanuota

. Kampinę pakabinamą daryčiau ne 45 laipsnių durelėm, o L formos durelėmis, derinčiaus prie apatinės virtuvinio dalies. Virš šaldytuvo irgi turbūt vertėtų spintelę pakabint, kad išlyginti viską gražiai.
QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 12:29)
Tai va, mano virtuvė būsima.
Sveikinu su nauja virtuve

. Gražiai žiūrisi ta balta viryklė

. Dailios rankenėlės

. Tas žaliuzių sprendimas - įdomus, bet su juo Jūs praradote darbastalį... Na, bet jei tai ne bėda, jei visai šalia stalas bus tam naudojamas, tada kodėl gi ne

.
QUOTE(*Salamandra* @ 2014 03 02, 20:44)
Ikeliu savo pirmaji blyna, tikiuosi netersiu temos.
Visai neprisvilęs tas Jūsų pirmas blynas

. Tik nesupratau kodėl pakabinamos spintelės plautuvės dešinėje nevienodo aukščio su virš plautuvės esančia

. O ar nematot savo ir
Chill! virtuvių išplanavimo panašumų?

Galėtumėt nusikosėti kokią mintį

.