QUOTE(Chill! @ 2014 03 03, 14:20)
Dabar tikriausiai supratau ką norėjote pasakyti. Bet jeigu tą atvirą spintelę iki sienos ilgą padaryti tai ten aš nieko neįkiščiau vistiek, nes jinai siaura labai, gal penkiolm tik, ranka kažint ar tilptų. Net dulkių išvalyti jaučiu nelabai eitų
Na turbūt, jei taip siaura. O pas jus ten siena dažyta? Kiek suprantu tarp spintelių desit dar kažką (plytelės ar stiklą), tai ar tas tarpas nešvies jums kita spalva kai bus atidaryta spintelė indams?
QUOTE(Thea! @ 2014 03 03, 14:36)
Chili, o patogiai atsidaro tos dvigubos viršutinės spintelės? Iš pačios aukščiausios patogu paimti? Nes mes irgi darom spinteles iki pat lubų,bet nusprendėm kad nepatogu bus su dvigubom,kai jom vietos aukštyn nebus daug pasikelti,tai reiks landžioti,kad kažką rasti

gal visai aš klystu?
Aš turiu toki pakėlimo mechanizmą.
Bet ne Blum. Tuoj bus metai kai nauduojuos. Tik pas mane išėjo 4 lentynos- dariau neaukštas, matavau pagal indus, kur ten statysiu. Aukščiausias indas tai tas jacobs kavos indas, ir 2kg miltu pakelis. Tai ir atstumas tarp lentynų tik toks.
Man tas mechanizmas super. Laikau ten visokias kruopas, cukrų, makaronus apatinese lentynose tai kai pradedu kažką gaminti, atidariau spintelę ir ji būna atidaryta iki kol baigiu gaminti. Netrukdo durelės, galvos ir kaktos nedauzau. Kai mano virtuvė maža, tai man tikras išsigelbėjimas tokios durelės.
Pačiame viršuje sudėti retai naudojami indai, taurės, gilios lėkštės šventėms, tai turiu atsistoti ant taburetės, kad pasiekti. Bet tas būna retai, tai nepatogumo nejaučiu.
Galima tokį mechanizmą dėti į spintelę, kuri bus iki pat lubų, tiesiog atsireguliuoja taip, kad durelės pasikeltu iki tam tikro aukščio ir nedaužytų lubų.
Nebent pas jus, Thea, labai aukštos lubos...
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2014 03 03, 16:10)
Su pernai metų tais pačiais mėnesiais negaliu lygint, nes buvo "grybas" su boileriu, tai mokėdavom išvis po 300-400 Lt už elektrą
Bet pasakysiu tik tiek, kad atgal dujinės viryklės nė už ką negražinčiau
Kas per "grybas" su boileriu?
Pas mane irgi boileris, gal ir pas mane tas grybas...

Nes ištisai moku tiek už elektrą.
Gaunasi offtopic...