Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 5

QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 13:41)
Rūpėti turi abiems, bet jei tėvui nerūpi - tai ką ruošies daryt? Nerūpėjo, nerūpi ir nerūpės.

Vat tą ir ruošiamės, prisiteisim išlaikymą maximaliai.nemokės-VIF, anstoliai ir t.t.
ir tėvystę apribosim neterminuotai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4xmama: 14 balandžio 2015 - 12:57
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 13:41)
Rūpėti turi abiems, bet jei tėvui nerūpi - tai ką ruošies daryt? Nerūpėjo, nerūpi ir nerūpės.

Ka ruosiuos daryti? Ogi smagintis! Tegul arestuoja saskaitas, tegul arestuoja automobilius, tegul iesko tokio darbo uz kuri arga gaus kapeikas ir senatveje gyvens gatveje arba po atlyginimo neliks nieko, tegul niekada negaus paskolu, tegul jo gyvenimas bus maximaliai ribotas ir persekiojamas anstoliu. Va ka darysiu ir megausiuos tuom. Realiai man jo ne pinigu nereik, nes puikiausiai issilaikau, bet nesiskaityti su savim ir su musu vaiku NELEISIU schmoll.gif Dar stengtusi, bandytu, bendrautu tai nieko nesakau...o dabar... lai uzsikrusa ir man daug smagiau bus kas menesi gauti viso labo 200 litu, nei laukti kaip suniui ar numes jis apgrazuta kaula ar nenumes si menesi.... GANA 10 metu is manes tolerancijos ir supratimo, dabar eile jam...
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2015 04 14, 12:57)
Vat tą ir ruošiamės, prisiteisim išlaikymą maximaliai.nemokės-VIF, anstoliai ir t.t.

O Jums pačiai nuo to geriau? Ir tėvystės teises apribojus kaip paaiškinsite vaikui?
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 04 14, 13:35)
Ka ruosiuos daryti? Ogi smagintis! Tegul arestuoja saskaitas, tegul arestuoja automobilius, tegul iesko tokio darbo uz kuri arga gaus kapeikas ir senatveje gyvens gatveje arba po atlyginimo neliks nieko, tegul niekada negaus paskolu, tegul jo gyvenimas bus maximaliai ribotas ir persekiojamas anstoliu. Va ka darysiu ir megausiuos tuom. Realiai man jo ne pinigu nereik, nes puikiausiai issilaikau, bet nesiskaityti su savim ir su musu vaiku NELEISIU schmoll.gif Dar stengtusi, bandytu, bendrautu tai nieko nesakau...o dabar... lai uzsikrusa ir man daug smagiau bus kas menesi gauti viso labo 200 litu, nei laukti kaip suniui ar numes jis apgrazuta kaula ar nenumes si menesi.... GANA 10 metu is manes tolerancijos ir supratimo, dabar eile jam...

Kiek pykčio... Paryškinta pasisakymo dalis viską pasako...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 14 balandžio 2015 - 13:46
QUOTE(In hell @ 2015 04 14, 14:45)
O Jums pačiai nuo to geriau? Ir tėvystės teises apribojus kaip paaiškinsite vaikui?
Papildyta:

Kiek pykčio...  Paryškinta pasisakymo dalis  viską pasako...

o ar turiu pagrindo pykti? Tikrai ne schmoll.gif Juk jis 10 metuku valesi kojeles i mane ir mano dukra, pe gimtadieni SMS, per kaledas saldainiukai (dukrai 15 metu), 10 metu smaukesi su mokejimais ir nemokejimais ir dabar jo sugulove pareiskia kad jo seima ir prioritetai yra jos lovos ribose ir tikrai nu koks pagrindas pykti??? as spinduliuoju vien meile ir tolerancija, lauksiu kol subres supratimui, kol prisimins dukra, kol prades ieskoti rysio... o gal paziureti i veidrodi ir paieskoti mazu man ant kaktos istatuiruota kad as dura??? g.gif gal aciu uz pasiulyma bet NE schmoll.gif Liksiu prie savo antstolio ir jo noro ji gerai padulkinti uz pinigiuku nemaza suma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 04 14, 13:35)
Ka ruosiuos daryti? Ogi smagintis! Tegul arestuoja saskaitas, tegul arestuoja automobilius, tegul iesko tokio darbo uz kuri arga gaus kapeikas ir senatveje gyvens gatveje arba po atlyginimo neliks nieko, tegul niekada negaus paskolu, tegul jo gyvenimas bus maximaliai ribotas ir persekiojamas anstoliu. Va ka darysiu ir megausiuos tuom. Realiai man jo ne pinigu nereik, nes puikiausiai issilaikau, bet nesiskaityti su savim ir su musu vaiku NELEISIU  schmoll.gif Dar stengtusi, bandytu, bendrautu tai nieko nesakau...o dabar... lai uzsikrusa ir man daug smagiau bus kas menesi gauti viso labo 200 litu, nei laukti kaip suniui ar numes jis apgrazuta kaula ar nenumes si menesi.... GANA 10 metu is manes tolerancijos ir supratimo, dabar eile jam...

mda...du pusplikiai pasigimdo vaiką, kuris nė vienam nereikalingas, tiesiog eilinė proga pasikapoti. Mėgaukis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 14:52)
mda...du pusplikiai pasigimdo vaiką, kuris nė vienam nereikalingas, tiesiog eilinė proga pasikapoti. Mėgaukis smile.gif

Idomiai cia... g.gif tai gal po jusu uzpakaliu mano ex ir guli? nes kazkaip niekaip nesuprantu kaip tokios garbanotos isvados musasi i galva g.gif A kur parasyta kad vaiks nereikalingas? Cia kas jumi taip nuprotavo i pievas?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 04 14, 13:56)
Idomiai cia...  g.gif tai gal po jusu uzpakaliu mano ex ir guli? nes kazkaip niekaip nesuprantu kaip tokios garbanotos isvados musasi i galva  g.gif A kur parasyta kad vaiks nereikalingas? Cia kas jumi taip nuprotavo i pievas?

tai jei tau vaikas reikalingas, tai ir augink jį, ko dabar draskaisi dėl pinigų? Nekenti savo vaiko tėvo, tai ir nekęsk, tik jau neprisidenginėk, kad viskas "dėl vaiko".
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 15:17)
tai jei tau vaikas reikalingas, tai ir augink jį, ko dabar draskaisi dėl pinigų? Nekenti savo vaiko tėvo, tai ir nekęsk, tik jau neprisidenginėk, kad viskas "dėl vaiko".

o tai jeigu vaikas reikalingas tai ka daugiau jau nieko nieko nelieka? nei ambiciju, nei noro gauti kas priklauso nieko nieko... tik tuscia vieta ir vaikas? NENUSISNEKEK GARSIAI 4u.gif Nesijauciu besidraskanti schmoll.gif abosliuciai rami kaip belgas su dziugesiu stebiu konvulsijas ir girdziu zaikas nervines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 04 14, 14:39)
o tai jeigu vaikas reikalingas tai ka daugiau jau nieko nieko nelieka? nei ambiciju, nei noro gauti kas priklauso nieko nieko... tik tuscia vieta ir vaikas? NENUSISNEKEK GARSIAI  4u.gif Nesijauciu besidraskanti  schmoll.gif abosliuciai rami kaip belgas su dziugesiu stebiu konvulsijas ir girdziu zaikas nervines  thumbup.gif

gal ir nesijauti, bet konkrečiai atrodai. Ambicijos biggrin.gif joa, ambicinga buvo uždirbant po minimumą imti paskolą ir gimdyti vaiką. Sėkmės kočojant jas toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 15:49)
gal ir nesijauti, bet konkrečiai atrodai. Ambicijos  biggrin.gif joa, ambicinga buvo uždirbant po minimumą imti paskolą ir gimdyti vaiką. Sėkmės kočojant jas toliau smile.gif

Jeigu as uždirbu minimuma tai ir tau linkiu tokio thumbup.gif bet tikriausiai pasvajoti gali visi tik ne kievienam duota nei tiek uzdirbti, nei ta paskola gauti, nei islaikyti vaikus todel ir toliau linkiu TAU sedeti su minimumu ir dziaugtis kad nieko neturi ir vis lauki kada uzdirbsi kad gautum paskola, paskui kai ja atiduosi po 40 metu ir vaikus galesi gimdyti... nieko baisaus va 65 metu viena Vokietijoje laukias ketvertuko ir puikiai sekas thumbup.gif Tikrai to linkiu ir TAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 04 14, 10:41)

yra tam teisines priemones, gyvenima apkartinti smile.gif tam, kuriam vaikas nerupi.
Papildyta:
QUOTE(4xmama @ 2015 04 14, 10:57)

neterinuotai iskart neapribosit. Pradzioj - laikinai apribosit, uztneka vien neislaikymo fakto, kaip vieno is pagridu apriboti.
Paskui VIF kreipsis del bylos BK pagal 164, uzsidirbs teistuma.
Papildyta:
QUOTE(In hell @ 2015 04 14, 11:45)
Papildyta:

Man asmeniskai tikrai geriau. Kad viska padariau del vaiku geroves - ir kai senatveje tevas reikalaus islaikymo is vaiku, gales gauti spyga - lygiai tiek, kiek ir skyre vaikams biggrin.gif. Jei vaiku tevai neislaiko, negali reikalauti senatvej prieziuros mirksiukas.gif

o vaikams viska paaiskinti reikia normaliuoju budu - taip, kaip ir yra.
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 04 14, 12:57)
Jeigu as uždirbu minimuma tai ir tau linkiu tokio  thumbup.gif bet tikriausiai pasvajoti gali visi tik ne kievienam duota nei tiek uzdirbti, nei ta paskola gauti, nei islaikyti vaikus todel ir toliau linkiu TAU sedeti su minimumu ir dziaugtis kad nieko neturi ir vis lauki kada uzdirbsi kad gautum paskola, paskui kai ja atiduosi po 40 metu ir vaikus galesi gimdyti... nieko baisaus va 65 metu viena Vokietijoje laukias ketvertuko ir puikiai sekas  thumbup.gif Tikrai to linkiu ir TAU  4u.gif

nesiplesiok su pliku biggrin.gif gi plauku nera. biggrin.gif Ir nelinkek nieko tu jai, ji jau tiek prisikalbejusi, kad tikrai bumerangu minimum bent jau puse sugrys biggrin.gif
Atsakyti
In hell- man bus geriau visais atžvilgiais. vaikai irgi bus garantuoti dėl savo ateities, teisių ir t.t.

Realesne, gal turit patirties dėl apribojimo?
Aš motyvuoju tuo:
kad išlaikymo neteikia nuo 2011m.,
kad nesilaiko sudarytų sutarčių tarp mūsų (notariškos dėl išlaikymo, taikos sutarties dėl išlaikymo ir bendravimo),
kad 6 metus su vaikais nebendrauja, niekaip jais nesirūpina, nesidomi nei jis, nei seneliai iš jo pusės, nors žino situaciją kokia yra.
Eisiu iki galo, kad tėvystė būtų apribota neterminuotai. Kas nesusidūręs gal neįsivaizduoja, bet vaiko atstovai teisiškai yra abu vaiko tėvai. Tarkime turi duoti sutikimą abu tėvai dėl reikalingų naujų vaistų naudojimo, planuojame po metų dingti iš LT-reiks tėvo sutikimo , kad galėtumėm išvažiuoti gyventi, o ir toliau ten kilus rimtesniems reikalams- reiks tėvo leidimo. tarkime aš numirsiu, mažiukų globa bus siūloma pirmiausia tėvui, kurie jo net neatsimena. turtą man mirus, uzufrukto teise tada ex valdytų. ir daug kitų dalykų. Kur man tą ex kaskart gaudyti?

Įdomus Vaikų teisių dalyvavimas, kaip ir turėtų jie atstovauti nesamą, nerandamą tėvelį, bet to nedaro, motyvuodami, kad kažkuriame įstatyme parašyta, jei vaiko gyv. vieta deklaruota su mama, užtenka jos sutikimo, leidimo. deja, praktikoje- toks Vaikų teisių pasakymas, niekinis nes dėl rimtesnių tyrimų, intervencijų vaistų- ligoninėms, vaistų kompanijoms to neužtenka. Kitoje šalyje irgi nepapasakosi, kad vaikų teisės LT taip sakė.

Todėl tikiuosi viską per metus susitvarkyti. Dabar verslininkui, teismas paskelbė paiešką per policiją. doh.gif
Atsakyti