Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (232 tema)!

Ačiū už siuntinuką smile.gif Vieni batukai tiko tip top, antri mažoki sad.gif bet labai tikiuosi, kad koja mano "atitins" po gimdymo ir sumažės biggrin.gif
Atsakyti
gal parasykite info i bendra, kad zinotu kada atsiimti gali ir tos kurios pranesimu negavo.
Aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurate uleviciute: 10 kovo 2014 - 12:34
QUOTE(zuika23 @ 2014 03 10, 13:16)
lotuliukas.gif neskubėkit, visiems užteks  lotuliukas.gif

dabar ne tik stulpa israus smile.gif)))
Atsakyti
Labai AČIŪ už siuntinuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar renku:

ruum.com

landsend.com
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 10, 12:22)
Ačiū už siuntinuką smile.gif Vieni batukai tiko tip top, antri mažoki sad.gif bet labai tikiuosi, kad koja mano "atitins" po gimdymo ir sumažės biggrin.gif

Cia gal jau steve madden gavot? Jeigu taip, tai su kokia koja koki dydi emet?
Atsakyti
ar galėčiau atsiųsti crocs asmeninį smile.gif?
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2014 03 10, 13:18)
Cia gal jau steve madden gavot? Jeigu taip, tai su kokia koja koki dydi emet?

Aha, gavau smile.gif tai kad neįsivaizduoju dabar net kojos dydžio sad.gif matyt maniškė dabar 40 kažkur - 9 dydžio tai tik tik, spaudžia vos vos, bet tikiuosi, kad po gimdymo biškiuką sumažės koja. o 8,5 dydis tai mažas :/ šiaip manau dydžius tikrai atitinka - aš "va bank" užsakinėjau, nebuvau įvertinusi, kad visgi priaugti 40 kg (beveik biggrin.gif) duoda savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 03 10, 11:29)
Merginos, žinutės daugumai išsiųstos, bet truputį neįveikiau. Bet dauguma tikrai turėjot gaut. Einu ruoštis pirmam antplūdžiui  bigsmile.gif

Sveiki 4u.gif

pas ka bus Panevezio siuntele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astasi @ 2014 03 10, 12:56)
Noriu pasiūlyti Loft džinsiukus, dydis  27 Regular, gerokai padidinti, tiks 28 ar net 29 d.
Kaina 100 Lt
Nuoroda http://www.loft.com/...faultColor=1691

user posted image

PARDUOTA
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 10, 14:38)
ar galėčiau atsiųsti crocs asmeninį smile.gif?
Papildyta:

Aha, gavau smile.gif tai kad neįsivaizduoju dabar net kojos dydžio sad.gif matyt maniškė dabar 40 kažkur - 9 dydžio tai tik tik, spaudžia vos vos, bet tikiuosi, kad po gimdymo biškiuką sumažės koja. o 8,5 dydis tai mažas :/ šiaip manau dydžius tikrai atitinka - aš "va bank" užsakinėjau, nebuvau įvertinusi, kad visgi priaugti 40 kg (beveik biggrin.gif) duoda savo biggrin.gif

sugris ta koja i normalia padeti, dabar pagalvok dar kaip skysciai kaupiasi schmoll.gif as tik i uggsus isiaunu isviso. toks jausmas kad ant kelties mesos gabalas atsirado ir netelpu i batus smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(fredita @ 2014 03 10, 13:48)
sugris ta koja i normalia padeti, dabar pagalvok dar kaip skysciai kaupiasi  schmoll.gif  as tik i uggsus isiaunu isviso. toks jausmas kad ant kelties mesos gabalas atsirado ir netelpu i batus smile.gif)))

Va va pas mane tas pats biggrin.gif Bet tik kad ir uggus nebeįlendu galima sakyt - dar lapkričio mėnesį lengvai kišau koją, o dabar pavargt reikia kaip reikiant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nieko, palaikysiu batus - bet kokiu atveju nesiruošiu tokio antsvorio ilgai su savim tampyt:D jei ką bus rudenį vaikščiojimui biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės gal kuri matėt mergaitiškų striukių pvz columbia išpardavimų ???
Atsakyti