Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (232 tema)!

QUOTE(zeneta @ 2014 03 10, 11:44)
as negavau zinutes jei cia Vilniaus siunta  g.gif jcrew kelnes turetu but vyriskos  g.gif

Išsiųsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 03 10, 15:47)
Išsiųsta 4u.gif

Aciu jau gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 03 10, 14:46)
Brungioji cia sefs jama.Su ja reik derint bet manau pajamtu.
Jau kaip paskutiniu metu nepataikau pravalas,
Dar MK svarkas batam i kompanija... doh.gif

Žinok būna būna - man irgi netinka dažnai smile.gif Na bet ką padarysi, reikia susitaikyt su tuo ir perparduot biggrin.gif
Bandau tada siųst tą milžinišką užsakymą...
Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2014 03 10, 14:31)
Merginos, nejaugi nei vienos berniukams pilvuku nepucia ir diegliu nera?  Prisijunkit, kad pigiau butu siustis stebuklingus vaistus, drauge laabai gyre wink.gif Gausis kazkur po 55 Lt.
http://www.amazon.co.....ds=colic calm

Tikrai patikrintas reikalas!!! Su pirmuoju tik siti padejo, gaila kas suzinojau apie juos gan velai... doh.gif

O su antru suneliu, nuo pat 4 savaites naudoju ir uzsakineju papildyma thumbup.gif
Atsakyti
labai aciu uz prekytes viskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisijunkit prie sierratraidingpost-35% off,nedaug truksta iki pigaus shipo 4u.gif
Atsakyti
Ateinu padėkoti Kate25, Kilkai ir Zuikai - pirmą kartą visų prekių dydžiai tiko, visi iki vieno daiktai patiko ir visų kokybė atitiko mano lūkesčius!!!Didelis ačiū už operatyvumą "gaudant" prekes, už darbą visą parą lotuliukas.gif , už tikslų rūšiavimą, dalinimą first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 10 kovo 2014 - 15:27
QUOTE(Lėja_ @ 2014 03 10, 14:02)
Mergaitės gal kuri matėt mergaitiškų striukių pvz columbia išpardavimų ???

Laba

paziurekit sierratradingpost, columbia.com, amazon, 6pm
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 03 10, 15:05)
Prisijunkit prie sierratraidingpost-35% off,nedaug truksta iki pigaus shipo 4u.gif

Palauk truputuką, greit permesiu akimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 10, 12:22)
Ačiū už siuntinuką smile.gif Vieni batukai tiko tip top, antri mažoki sad.gif bet labai tikiuosi, kad koja mano "atitins" po gimdymo ir sumažės biggrin.gif

QUOTE(Jolaida @ 2014 03 10, 13:18)
Cia gal jau steve madden gavot? Jeigu taip, tai su kokia koja koki dydi emet?

ssheila1988??? biggrin.gif

QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 10, 14:38)
Aš irgi tą girdėjau, kad koja padidėja. Bet va guodžiu save, kad 40 kg (beveik biggrin.gif) yra skysčiai priaugti ir prisikaupę, o ne riebaliukai biggrin.gif žiūrėsiu po mėnesiuko kaip bus, kai būsiu pagimdžius jau biggrin.gif

As priaugau 22 kg. Vasara prisipirkau basuciu, nes niekur kojos nebeikisau budama nestuke.gif , tai dabar visos graziai surikiuotos lentynoj dulka, nes ant kojos makaluojasi - dydziu per dideles doh.gif Taip kad ramiai, buna atveju kai padideja, bet buna, kad ir atgal sugrizta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 10 kovo 2014 - 15:37
QUOTE(Jolaida @ 2014 03 10, 15:34)
ssheila1988???  biggrin.gif
As priaugau 22 kg. Vasara prisipirkau basuciu, nes niekur kojos nebeikisau, tai dabar visos graziai surikiuotos lentynoj dulka, nes ant kojos makaluojasi - dydziu per dideles doh.gif Taip kad ramiai, buna atveju kai padideja, bet buna, kad ir atgal sugrizta biggrin.gif

Vadinasi dulkės mano batai dabar lentynoj:D lauksiu, kad svoris nukristų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 10, 15:37)
Vadinasi dulkės mano batai dabar lentynoj:D lauksiu, kad svoris nukristų biggrin.gif

Tai kokius ten batus gavot? Steve Madden ar ne?
Atsakyti