Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių Aviganiai

Kaja su savo kamariokėm smile.gif
user posted image
Ir viena wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
zay, labai gražu wub.gif

Mody, matosi kaja patenkita smile.gif thumbup.gif Gražios kamariokės labai wub.gif

Kadangi tema beveik mirus kelsiu kelias nuotraukas smile.gif Mums ne giminės, bet gimę tampačiame veislyne, kaip ir mano žvėra smile.gif

Ennik vom Gloriya Hunde

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2014 06 04, 20:45)

Mody, matosi kaja patenkita smile.gif  thumbup.gif  Gražios kamariokės labai wub.gif

Ennik vom Gloriya Hunde

user posted imageuser posted image

Oj savo poste raidę praleidau,kambariokės norėjau parašyt smile.gif ačiū už pagyras mirksiukas.gif o Kaja tikrai labai patenkinta, gera kaime jai bigsmile.gif

Labai gražus pūkis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai gražus ilgaplaukis, o Kajos pūkiai jai tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 05 birželio 2014 - 20:50
"...kaip gerai, kaip gerai, kad aš tave turiu, pupa"

Mano mažas saulės spindulėlis wub.gif
kaip gera būti kartu...

https://www.youtube....h?v=DEH3xee_ZcA
Atsakyti
megeja, gražu wub.gif Aš labai džiaugiuosi, kad pagaliau suradai žvėruką, kuris tinka Tau smile.gif

O čia kelias nuotraukos temai pakelti, nes man liūdna, kad ji sminga žemyn...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklaust gal žinote kokias dresūros mokyklas Klaipėdoje, Telšiuose, Kertingoje ir pan., žodžiu, Žemaitijoje. Kuri geriausia? Norim savo vaiką pamokinti, bet mūsų mieste, tai nėra nieko verysad.gif

Ir ta proga pasirodysim ax.gif Kaip auga mūsų vaikas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aname krašte jūs turit tikrai kietų dresuotojų, net kai kurie vilniečiai važinėja iki Kretingos smile.gif. Klubas "Grobis" ten yra smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, jeigu ne vietoj įsiveržiu. Ieškau pirkti vokiečių aviganių šuniuko patinėlio. Būtų šaunu rasti iš Lazdijų, taip pat galime pasiimti iš Alytaus, Marijampolės. Siūlymų lauksiu į až.
Atsakyti
Tai kad ten nelabai kas yra....kituose miestuose yra-o juk čia Lietuva, bet koks miestas arti. Ir patarimas-kai ieškosit veisėjams šitos geografijos nesakykit su miestais, nes aš pvz jei išgirsčiau kad iki manęs toli važiuot, sunku-vargu ar parduočiau šuniuką ..
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2014 06 13, 10:32)
Atsiprašau, jeigu ne vietoj įsiveržiu. Ieškau pirkti vokiečių aviganių šuniuko patinėlio. Būtų šaunu rasti iš Lazdijų, taip pat galime pasiimti iš Alytaus, Marijampolės. Siūlymų lauksiu į až.

Nepykit ,bet ne nuo to pradedat ieskot suniuko smile.gif Zmones iesko pirmiausia patarimu g.gif kur pirkti ?kaip isigyti ? kiek laiko reikia laukti ? po to vaziuoja kad ir i kita puse
Lietuvos paziureti ,pasikalbeti su veisejais ir dar daug daug visokiu kitokiu klausimu
kyla ,ir galima cia visada diskutuoti smile.gif
Cia ne baldai ,kuriuos gali pasiimti is arciau ir neaukcionas kad lauktumet pasiulymu lotuliukas.gif
Atsakyti
beje Marijampolėje birželio 21d. vyks specializuota VA paroda, tai puiki proga susipažinti su dauguma veisėjų, o ir pamatyti jų šunis mirksiukas.gif
Atsakyti