Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

PAGALIAU, pagaliau, pagaliau IKEA oficialiai atidarė lauko baldų prekybos sezoną thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O čia kaip visada provokacinis straispnelis biggrin.gif Ypač komentarus yra juokinga skaityti... doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Gal pakomentuotumet kokia ranksluociai verti demesio, nenusiskalbia, minksti lieka.. smile.gif nes kai ziurejau, nemazai lyg ju skirtingu g.gif
Atsakyti
Nu dalis komentatoriu tikrai uzsakyti doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kaip ten su tom velykinem prekem?

Tik pasirode, o jau prekiu ner g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 04 balandžio 2014 - 08:31
QUOTE(No Fear @ 2014 04 04, 08:25)
Nesuprantu, kaip ten su tom velykinem prekem?

Tik pasirode, o jau prekiu ner g.gif

tos velykines prekes jau pries dvi savaites buvo pardavinejamos. Straipsnis juokingas biggrin.gif

Matėt paxiaus pristatyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 04 balandžio 2014 - 08:35
QUOTE(Forgete @ 2014 04 04, 08:35)
tos velykines prekes jau pries dvi savaites buvo pardavinejamos. Straipsnis juokingas biggrin.gif

Matėt paxiaus pristatyma?

Nu jo, tokia as ir ikejininke doh.gif
Atsakyti
Vakar buvau Ikėjoje, tai galiu pasakyti, kad ne viskas atitinka realybėje ir el. tinklalapyje. Parduotuvėje yra daugiau prekių nei parodyta. Labai norėjau šios girliandos, bet pamačiusi gyvai ir pačiupinusi apsigalvojau sad.gif

user posted image

http://www.ikea.com/...ducts/40266111/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 04 balandžio 2014 - 10:46
aš jos irgi noriu, o kodėl apsigalvojot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 03 24, 23:07)
mes turim, jei ten tas kišeninis spyruoklinis.
nuo vasario pradžios miegam. nu man tai super, palyginus su prieš tai buvusiu sultan paprastu.  ėmėm kietą, bet jis tikrai nekietas, kaip galėjau įsivaizduoti.
nežinau kiek laikys, bet vistiek laikys kažkiek. neigiamų atsiiepimų neturiu, patinka, kad nejuda taip, kai vienas verčias, tai kitas nelabai jaučia.

Ačiū už komentarą smile.gif vienas didelis pliusas už thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 04 04, 11:57)
aš jos irgi noriu, o kodėl apsigalvojot? g.gif

Jei dėl girliandos, tai galvojau, kad ji didesnė, ta prasme lemputės didesnės, o čia tokios mažos, dailios, tai man per smulkios jos blush2.gif Balkonas mūsų apie 6 m. ilgio tai per mažas akcentas, per smulkios, o va jei nedidukas koks balkonėlis, tada gal ir tiktų rolleyes.gif
Atsakyti
Beje, jau nemažai IKEA PS 2014 serijos daiktų yra pardavime, bet internete nerodo. Pvz., užmačiau šviestuvą, tai kaina, lyg 149 ar 159 Lt berods g.gif
Patampiau, tai smagiai jis susiskleidžia ir išsiskleidžia ax.gif

user posted image

Radau bigsmile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/40251119/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 07 balandžio 2014 - 11:14
QUOTE(Louhi @ 2014 04 07, 12:11)
Beje, jau nemažai IKEA PS 2014 serijos daiktų yra pardavime, bet internete nerodo. Pvz., užmačiau šviestuvą, tai kaina, lyg 149 ar 159 Lt berods  g.gif
Patampiau, tai smagiai jis susiskleidžia ir išsiskleidžia  ax.gif

Radau  bigsmile.gif
http://www.ikea.com/...ducts/40251119/

Aš irgi buvau šeštadienį, pamaigiau... Nu toks plastikinis visas ax.gif Man iš principo nepatiko tai, kad viduje tie plokštelių laikikliai yra spalvoti blush2.gif

O mes ir vėl prasinešėme gerokai po Ikea, pavyko gauti norimos spalvos TIDAFORS kojų kėdutę, kurios dabar išparduodamos (su IKEA Family kortele po 99 lt bigsmile.gif ) ir kurių jau keli vnt beliko, o taip pat pagaliau įsigijome lauko baldelius, ÄPPLARÖ serijos stalą bei suoliuką thumbup.gif Jau pernai planavome užsisakyti iš Lenkijos, bet kol pribrendome - jau jų nebebuvo lotuliukas.gif Bet ir gerai - pas mus jie daug pigiau thumbup.gif
Atsakyti