Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

QUOTE(Hennessy @ 2014 04 07, 12:21)
pagaliau įsigijome lauko baldelius, ÄPPLARÖ serijos stalą bei suoliuką  thumbup.gif

Aš irgi noriu tokio stalo. Prieš porą savaičių buvom IKEA Vln, bet dar tik ruošė lauko baldus, nors šis stalas jau buvo surinktas, tai pasisekė apžiūrėt. Mane tik neramina, ar ne per dideli tarpai tarp lentelių, ar nesvirs netinkamai padėti indai. Dar žvalgausi į ÄNGSÖ stalą, pas jį tarpai tarp lentelių stalviršyje minimalūs. Bet ÄPPLARÖ daug didesnis ir galimybė susodinti daugiau žmonių.
Gal kas iš anksčiau naudojate šiuos stalus? Gal pasidalinsite patirtimi.
Kėdes pirkom praėjusiais metais iš lenkų - TERJE Patogios, labai patogiai susikabina (pas mus katilinėj ant sienos dviem eilėm, tai visos 8 be problemų telpa ir vietos neužima)
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 04 07, 11:21)
Aš irgi buvau šeštadienį, pamaigiau... Nu toks plastikinis visas  ax.gif  Man iš principo nepatiko tai, kad viduje tie plokštelių laikikliai yra spalvoti  blush2.gif

O mes ir vėl prasinešėme gerokai po Ikea, pavyko gauti norimos spalvos TIDAFORS kojų kėdutę, kurios dabar išparduodamos (su IKEA Family kortele po 99 lt  bigsmile.gif ) ir kurių jau keli vnt beliko, o taip pat pagaliau įsigijome lauko baldelius, ÄPPLARÖ serijos stalą bei suoliuką  thumbup.gif  Jau pernai planavome užsisakyti iš Lenkijos, bet kol pribrendome - jau jų nebebuvo  lotuliukas.gif  Bet ir gerai - pas mus jie daug pigiau  thumbup.gif

Dėl lempos, tai man tos spalvotos detalės irgi nelabai cool.gif

O dėl lauko baldų, tai ÄPPLARÖ ne baldeliai, o visi baldai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 04 07, 14:04)
Dėl lempos, tai man tos spalvotos detalės irgi nelabai  cool.gif

O dėl lauko baldų, tai ÄPPLARÖ ne baldeliai, o visi baldai  biggrin.gif

Kazin, tinkami jie atviroj terasoj be stogo stoveti ar susideves greitai?

ir vis svarstau del STUVA vaikams. Ar buna nuolaidu siai serijai? Ir ar verta pirktis su mintim, kad po poros metu reikes plestis, ar nedings is prekybos?Domina vaiku kambariai su sitom spintom. Nesugalvoju koks isdestymas patogiausia, graziausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millena: 10 balandžio 2014 - 08:39
QUOTE(millena @ 2014 04 10, 08:35)

ir vis svarstau del STUVA vaikams. Ar buna nuolaidu siai serijai? Ir ar verta pirktis su mintim, kad po poros metu reikes plestis, ar nedings is prekybos?Domina vaiku kambariai su sitom spintom. Nesugalvoju koks isdestymas patogiausia, graziausia.

Mes nusipirkom viena spinta, 3 stalciukai apacioj ir varstomos dureles, kol kas as labai patenkinta, daugiau planuoju nesiplest su stuva nes dar turim Trofast( irgi labai patenkinta) ir Billy spinta be dureliu va tokia http://www.ikea.com/...ducts/83688210/
Atsakyti
QUOTE(millena @ 2014 04 10, 09:35)

Šiaip lauko baldai yra skirti stovėti lauke biggrin.gif Bet pirksiu užvalkalą, nes visgi norisi išlaikyti daiktus kuo ilgiau, tai tokiu oru, kaip dabar, man norisi visgi pridengti. Bet tikrai nedrebėsiu dėl kiekvieno lietaus lašiuko ir naktimis nebėgsiu uždengti, jeigu netikėtai pradės lyti lotuliukas.gif Žiemai lauke nepaliksime, sudėsime garaže. Nusiteikėme, kad kasmet reikės medį padengti spec. priemonėmis, bet juk ir lauko terasą kasmet reikia atnaujinti, tai normalu ax.gif

Dėl Stuvos - sunku pasakyti, kaip bus ax.gif Mes pilnai įrengėme mažiukės kambarį (+ trofast ir mammut) su mintimi, kad kai paaugs ir nusibos ta rožinė spalva, galima bus pakeisti dureles į neutralesnes. Kažkaip dabar pagalvojau, jog jeigu jau visai išimtų iš prekybos, tai gal bus įmanoma pas baldininkus pasigaminti dureles, nunešus jau turimą pavyzdėlį ax.gif Bet kažkaip aš netikiu, jog išimtų pilnai iš prekybos, gal spalvas pakaitaliotų ar pan. (kaip buvo lyg užpernai tokios medžio spalvos durelės, dabar jau nebėra, užtat juodos spalvos atsirado), bet visos serijos tai gal ne g.gif Nuolaidų, beje, dar nemačiau šiai serijai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 10 balandžio 2014 - 11:56
Gal galit pasakyti, kurioje vietoje Ikea yra vaikiški patrull pleistrai ? Vis sakau nusipirksim spalvotų, bet grįžtu ir vėl prisimenu kad "po akim" nepakliuvo ax.gif
Atsakyti
sitie?
http://www.ikea.com/...products/16249/
tai antrame aukste prie vaiku skuriaus, netoli info punkto. jei eitumet ne per visa ekspozicija, o nuo restorano puses, tai praejus zaislus ir tik pasukus link patalyniu, po desine puse yra lentynos su pleistrais ir pan. daiktais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 04 10, 13:20)

šitie, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2014 04 10, 11:54)
Šiaip lauko baldai yra skirti stovėti lauke  biggrin.gif  Bet pirksiu užvalkalą, nes visgi norisi išlaikyti daiktus kuo ilgiau, tai tokiu oru, kaip dabar, man norisi visgi pridengti. Bet tikrai nedrebėsiu dėl kiekvieno lietaus lašiuko ir naktimis nebėgsiu uždengti, jeigu netikėtai pradės lyti  lotuliukas.gif Žiemai lauke nepaliksime, sudėsime garaže. Nusiteikėme, kad kasmet reikės medį padengti spec. priemonėmis, bet juk ir lauko terasą kasmet reikia atnaujinti, tai normalu  ax.gif

Dėl Stuvos - sunku pasakyti, kaip bus  ax.gif  Mes pilnai įrengėme mažiukės kambarį (+ trofast ir mammut) su mintimi, kad kai paaugs ir nusibos ta rožinė spalva, galima bus pakeisti dureles į neutralesnes. Kažkaip dabar pagalvojau, jog jeigu jau visai išimtų iš prekybos, tai gal bus įmanoma pas baldininkus pasigaminti dureles, nunešus jau turimą pavyzdėlį  ax.gif  Bet kažkaip aš netikiu, jog išimtų pilnai iš prekybos, gal spalvas pakaitaliotų ar pan. (kaip buvo lyg užpernai tokios medžio spalvos durelės, dabar jau nebėra, užtat juodos spalvos atsirado), bet visos serijos tai gal ne  g.gif Nuolaidų, beje, dar nemačiau šiai serijai  ax.gif

man jusu kambarys labai grazus smile.gif kaupiuosi keliu spintu rozine+balta pirkimui. Baldus i terasa irgi planuojam pirkti is ikea. Vyras ir palapines nori, taigi kraustomes pas Ikea maniakes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(millena @ 2014 04 14, 08:00)
man jusu kambarys labai grazus smile.gif kaupiuosi keliu spintu rozine+balta pirkimui. Baldus i terasa irgi planuojam pirkti is ikea. Vyras ir palapines nori, taigi kraustomes pas Ikea maniakes smile.gif

Tuomet sveika atvykusi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
kaži, ar toks maišytuvas tiktų kriauklei, kuri nėra ikėjinė?
http://www.ikea.com/...ducts/80031861/

šiaip galvoju, jei nupirksiu, o pažiūrėjęs santechnikas sakys, kad netinka, tai tikriausiai galėsiu grąžinti, jei jis nebus bandytas montuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 04 15, 10:14)
kaži, ar toks maišytuvas tiktų kriauklei, kuri nėra ikėjinė?
http://www.ikea.com/...ducts/80031861/

šiaip galvoju, jei nupirksiu, o pažiūrėjęs santechnikas sakys, kad netinka, tai tikriausiai galėsiu grąžinti, jei jis nebus bandytas montuoti?  g.gif

turėtų tikti manau visi maišytuvai... mes kitokį dėjom ikėjinį, bet kriauklė ne ikėjinė smile.gif viskas tinka.
Atsakyti