Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(Klasta @ 2014 04 01, 07:51)
...pagalvojau, kad Puupi mus isdurineja su Balandzio 1-ja, bet ziuriu, kad vakarykste zinute  ax.gif ....Sveikinu  4u.gif 
Kokia B reakcija?

Apsidziauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 04 01, 09:01)
Pūkita, gerai, kad duodi mums velnių. Nes jau stipriai apsileidusios buvom.

Flika turi naują užsiėmimą-seka kaimyną. hihihi.gif

Tuo a6 jus visas su botagėliu namo parginsiu lotuliukas.gif

Flika pro užuolaidos kamputį kaimyno žingsnius seka, į knygutę užsirašinėja lotuliukas.gif Kad būtų ką raportuot ištroškusiai miniai lotuliukas.gif

O mes nuo vakar vėl su antibijotikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 04 01, 10:57)
Apsidziauge  smile.gif

g.gif , o tai kraustetes gyvent kartu? Nes as kazko jau nebesusigaudau....
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2014 04 01, 08:07)
g.gif , o tai kraustetes gyvent kartu? Nes as kazko jau nebesusigaudau....

Oi ne, kartu gyvent nesikraustem ir artimiausiu metu neplanuojam . As persikeliau i mazesni buta, nes senasis mum su vaikiu kol kas per didelis...ExB suzinojes,kad kraustomes pasiule savo pagalba... ir va kas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 04 01, 11:13)
Oi ne, kartu gyvent nesikraustem ir artimiausiu metu neplanuojam . As persikeliau i mazesni buta, nes senasis mum su vaikiu kol kas per didelis...ExB suzinojes,kad kraustomes pasiule savo pagalba... ir va kas gavosi  biggrin.gif

g.gif , tai sakai, pagelbejo biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2014 03 31, 23:54)
o kodel nusiteikusi taip pries nauja VT drauge? padare ji tau ka, ar vaikui? gal atvirksciai reiktu tyliai pasidziaugti kad jiedu gerai sutaria, tikrai nemanau kad butu geriau, jei tavo vaika ji vos pakestu  doh.gif

rasiau kazkada, bet galiu ir pakartoti trumpai.
Ne nauja ta drauge. Apie jos egzistavima suzinojau, kai su VT apsigyvenau. Pries daug metu tai buvo. O VT naudojosi mumis abiem, leido tarpusavy draskytis ir t.t. Rezultatas toks, kad abipusiu su VT noru emiau lauktis, bet vidury nestumo jis pareiske, kad nebezino ko nori.. blink.gif
Tai vat ir gavosi, kad dvi moterys tarpusavyje ,,kariavo'', vienai is ju vaika ,,uztaise'', o toliau gyventi nusprende su kita. Santa Barbara..
Va todel man labai psichologiskai sunku vaika su ja isleisti. Butu kokia kita, niekuo deta nauja moteris - ramia sirdimi isleisciau.
O jai kas belieka. Ji mato, kad VT vaika myli. Tai, jei pabandytu koki piktuma vaiko atzvilgiu rodytu, uzsitrauktu jo nepasitenkinima. Is kitos puses ir ja kazkiek suprantu - matydama mano vaika kaskart prisimena kaip VT mus abi kvailino. Bet ji jam atleido, jei jau gyvena
Papildyta:
QUOTE(Bailiukee @ 2014 04 01, 08:43)
oj, ne, kai mano ex pareiske, kad nera garantuotas ar po metu ar puses bus visdar su ta pacia "merga"... todel as nepritarsiu, ir nepriprasiu "kariama", kad man vaika veziotusi vis su kita merga....  schmoll.gif 

na, jei VT pats taip apie save sneka, tai tada suprantama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julyte32: 01 balandžio 2014 - 10:53
QUOTE(Upjora @ 2014 04 01, 11:01)

Bailiuke, paleisk tu tą savo, atsiprašau, kuilį. Jis nepasikeis. Susitaikyk, kad jis nebe tavo. Ir jokių neigiamų kalbų apie jį prie vaiko. Vaikams to girdėt nereikia.

as jau ji paleidusi biggrin.gif ir jis man dabar maziausia rupi.savo tokiu elgesiu, dar labiau atstume mane.tapo jis man visiskas besmegenis. ir gerai.lengviau susitaikysiu su tuo biggrin.gif

gi tiksliai siandien balandzio pirmoji smile.gif reikia sugalvoti koki mela , kad apgauti mama smile.gif smile.gif

atveze man dormeo siuntini, taip laukta.ir ka - negavau as jo. nes neturejau paso kopijos doh.gif doh.gif ot velnias.nusivyliau . nesitikejau, kad taip greit atves . sake po dvieju sav, o praejo vos savaite. tai db lauksiu ryt, pasiruosusi smile.gif
Atsakyti
Aloha

QUOTE(Upjora @ 2014 04 01, 09:01)
Flika turi naują užsiėmimą-seka kaimyną. hihihi.gif

lotuliukas.gif irnesakyk.gif neturiu kada sekti, bet kai kieme su vaiku malamės tai viską matau..

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 04 01, 09:58)
Flika pro užuolaidos kamputį kaimyno žingsnius seka, į knygutę užsirašinėja  lotuliukas.gif  Kad būtų ką raportuot ištroškusiai miniai  lotuliukas.gif
---
O mes nuo vakar vėl su antibijotikais  doh.gif

Tik, kad viena kambaryje užuolaidas turiu, negaliu daugiau jų turėti nors ir norėčiau..
Pamatytum tu mano kitus kaimynus, vat ten tai info centras 118 lotuliukas.gif Viską mato, viską girdi rolleyes.gif
---
Sveikit, pupuliai.. friends.gif

QUOTE(puuupi @ 2014 04 01, 10:13)
ExB suzinojes,kad kraustomes pasiule savo pagalba... ir va kas gavosi  biggrin.gif

g.gif Jei kraustysiuos neleisiu man padėti, matau kuom tai baigiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Į gandrų temą doh.gif nu gi spėkit, mačiau gyvatę šiandien...vienas, skraido, žvalgosi doh.gif nu ot parazitas ką lotuliukas.gif tai visus ateinančius metus ir vėl keliausiu ir žvalgysiuos kaip kokia sena pinda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip skaudu suzinot kad vyras su kuriuo nors metus negyveni jau susirado kita. Niekas nerupi tik gert ir kitos bobos. Vaikas nereikalingas, kodel taip buna.:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Atsakyti
QUOTE(ivoncik123 @ 2014 04 01, 21:44)
Kaip skaudu suzinot kad vyras su kuriuo nors metus negyveni jau susirado kita. Niekas nerupi tik gert ir kitos bobos. Vaikas nereikalingas, kodel taip buna.:-(:-(:-(:-(:-(:-(

nes vyrai- ne moterys: neišnešioja po širdim vaiko, ir automatiškai tėvystės su vaiko gimimu negauna, kaip moterys. vyrai tėvystę turi įgyti, išmokti iš savo tėvų, turi daug mokytis ir būt su vaiku daug. ir tai dar negarantuoja, kad bus tikri tėvai
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(ivoncik123 @ 2014 04 01, 20:44)

Nu nepykit, bet kam jūs tiek susireikšminusios g.gif jau metus negyvena ir tikisi, kad vyras, kaip koks angelėlis sėdės prie langelio ir žvaigždeles skaičiuos doh.gif Jezau moterys, gyvenkit savo gyvenimus, žydėkit, džiaukitės, kad esat sveikos, vaikai sveiki šalia, o čia bl... dėl kažkokio geriančio diedo sau galą darosi doh.gif

Nu tegu jie gyvena ir tąsosi su kitom moterim doh.gif jei jau jūs tiek pavydit (net ir po metų) tai nafik skyrėtės, reikėjo kaip Marytėm Melnikaitėm aukotis ir kentėt (pareis namo, nepareis, parėjęs duos į dūdą ar ne) doh.gif

Nesakau, kad man visada labai fainai gyvent, bet dėl ex dar nė karto nestradalinau, kad jis turi, ar neturi kitą, aš net nežinau ar jis apskritai turi nuolatinę doh.gif nu neįdomu man schmoll.gif O jūs (jau ne viena tokia) ateina tir verkiat, kad buvę diedai kitas moteris susiranda doh.gif

Atsakyti