QUOTE(raimukas84 @ 2014 03 31, 23:54)
o kodel nusiteikusi taip pries nauja VT drauge? padare ji tau ka, ar vaikui? gal atvirksciai reiktu tyliai pasidziaugti kad jiedu gerai sutaria, tikrai nemanau kad butu geriau, jei tavo vaika ji vos pakestu
rasiau kazkada, bet galiu ir pakartoti trumpai.
Ne nauja ta drauge. Apie jos egzistavima suzinojau, kai su VT apsigyvenau. Pries daug metu tai buvo. O VT naudojosi mumis abiem, leido tarpusavy draskytis ir t.t. Rezultatas toks, kad abipusiu su VT noru emiau lauktis, bet vidury nestumo jis pareiske, kad nebezino ko nori..
Tai vat ir gavosi, kad dvi moterys tarpusavyje ,,kariavo'', vienai is ju vaika ,,uztaise'', o toliau gyventi nusprende su kita. Santa Barbara..
Va todel man labai psichologiskai sunku vaika su ja isleisti. Butu kokia kita, niekuo deta nauja moteris - ramia sirdimi isleisciau.
O jai kas belieka. Ji mato, kad VT vaika myli. Tai, jei pabandytu koki piktuma vaiko atzvilgiu rodytu, uzsitrauktu jo nepasitenkinima. Is kitos puses ir ja kazkiek suprantu - matydama mano vaika kaskart prisimena kaip VT mus abi kvailino. Bet ji jam atleido, jei jau gyvena
Papildyta:
QUOTE(Bailiukee @ 2014 04 01, 08:43)
oj, ne, kai mano ex pareiske, kad nera garantuotas ar po metu ar puses bus visdar su ta pacia "merga"... todel as nepritarsiu, ir nepriprasiu "kariama", kad man vaika veziotusi vis su kita merga....
na, jei VT pats taip apie save sneka, tai tada suprantama