Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Lb aciu uz padrasinima vakar dangus griuvo o siandien jau kitaip ziuri i pasauli:-) cia gali pasipasakot , artimu draugiu neliko kol vaiko prieziuros atostogose buvau:-(
Atsakyti
Sveikos,
puupi sveikinimai!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif
pas mus nieko naujo,B kolkas cia darbuojasi,as uzsiemiau dantu tvarkimu,mazasis auga dideja nu jau 3 menesiai mums wohooo,o didzioji apsirgo...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 04 02, 05:24)
Labas rytas  smile.gif
Nu nepykit, bet kam jūs tiek susireikšminusios 

drinks_cheers.gif neturiu net ka ir bepridurt

QUOTE(*Erotica* @ 2014 04 02, 07:46)
Sveikos,
puupi sveikinimai!!!!!!!!!!!!! 4u.gif  4u.gif
pas mus nieko naujo,B kolkas cia darbuojasi,as uzsiemiau dantu tvarkimu,mazasis auga dideja nu jau 3 menesiai mums wohooo,o didzioji apsirgo...

Sveikatytes jum 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lendu ir aš į dienos šviesą biggrin.gif Mažė sirgo visą kovo mėnesį doh.gif Šią savaitę į darželį išleidau, bet bijau, kad vėl kas neprasidėtu. Dirbu daug, namie dirbau, nes kad ir valstybinis darbas, bet nebaisiai patenkinti, kad tiek biuletenių imu.
Sveikinimai puuupi su leliuku smile.gif Jėga. Draugė mano irgi šviežiai laukiasi, tai pakalbam, net pavydu...norėčiau antro leliaus kada blush2.gif
O va gandrą savaitgalį mačiau. Vienišas lizde stovėjo doh.gif
O šiaip viskas gerai pas mane. Atsigavau jau. Ir pavasaris jaučiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
Matau Puki raso,nagi laukiam auksiniu minciu biggrin.gif
Atsakyti
Labas dar kartą biggrin.gif grįžau user posted image

QUOTE(ivoncik123 @ 2014 04 02, 07:57)
Lb aciu uz padrasinima vakar dangus griuvo o siandien jau kitaip ziuri i pasauli:-) cia gali pasipasakot , artimu draugiu neliko kol vaiko prieziuros atostogose buvau:-(

O artimų tai čia draugų, pažįstamų? g.gif Nenuostabu irnesakyk.gif daug jų atkrenta, kai lieki vienas ir su vaiku biggrin.gif Kiti rūpesčiai, kiti interesai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 04 02, 13:39)
Labas dar kartą  biggrin.gif  grįžau user posted image
O artimų tai čia draugų, pažįstamų?  g.gif  Nenuostabu  irnesakyk.gif  daug jų atkrenta, kai lieki vienas ir su vaiku  biggrin.gif  Kiti rūpesčiai, kiti interesai  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Erotica, meile mano, senai matyta biggrin.gif pasiilgau jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 04 02, 13:48)
Erotica, meile mano, senai matyta  biggrin.gif  pasiilgau jau  mirksiukas.gif

Pasiilgau ir as jusu visu,atidaviau duokle pilnai seimai,isleidau vyra uzdirbti piniga ir galiu aktyviai bendrauti 4u.gif 4u.gif mua oro_buckis.gif
Atsakyti
Dabar visa atsiduosi mums lotuliukas.gif o tai TB čia LT darbuosis jau? Nebevažiuos niekur?
Atsakyti
sveiki smile.gif

Pupi, sveikinu!

kas del vt ir mergu. man asmeniskai pofik su kuo ir kada is vaiksto, gal nenormali, bet man net ramiau butu jei zinociau kad vaika pasiemes ex turi moteri - jos atsakingia ziuri i vaiko prieziura, ypac jei pacios turi vaiku.

man uztai nematikokad kol vienas vaikas buvo ligoninej o kita buvo pasiemes vt, jis kiekviena vakara iseidavo pas draugus ir gryizdavo gatavas, prasydavo mano didziosios nieko nesakyti mociutei doh.gif kazin ar as dar noresiu jam kada patiketi vaika. nes vienas psigerimas man suprantamas, na bet kad kiekviena vakara palikti vaika ir sugrizti jau seneliams uzmigus, kad anie nieko neuzuostu doh.gif toks jausmas kad jam vis dar -niolika.

su mazaja vaksuoju kasdien i darba biggrin.gif trukdo nerealiai, nors dabar fetivalis prasidejo, darbo pusdieniui tik, bet ir per ta laika prisiklausau zirzenimu iki valiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 04 02, 12:39)
Labas dar kartą  biggrin.gif  grįžau user posted image
O artimų tai čia draugų, pažįstamų?  g.gif  Nenuostabu  irnesakyk.gif  daug jų atkrenta, kai lieki vienas ir su vaiku  biggrin.gif  Kiti rūpesčiai, kiti interesai  smile.gif

turejau 2 drauges kartu dirbom o db istekejusios su savo reikalais, su savo seimom bendravimas tik labas ir iki.
Atsakyti