Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(Wonder Woman @ 2014 04 22, 20:12)
stapler? tai lietuviškai būtų "steipleris?" biggrin.gif

Susegėjas tipo, bet čia greičiau įkalėjas lotuliukas.gif
Karoč, nežinau kaip Senukai užlietuvinę bus šį aparačiuką
Papildyta:
Radauuuuuuu clap.gif clap.gif clap.gif

Lietuviškai bus - kabių kalimo įrankis (Senukuose), kabių pistoletas...
Atsakyti
Labas rytas cool.gif
Atsakyti
Labas dienas,mergaiciukes 4u.gif Dar viena prazuvele pasirodo blush2.gif Nieko naujo pas mus,buvau i LT trumpam grizus,dabar vel viskas po senovei ax.gif
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2014 04 22, 16:33)
se la vie, brangioji, visos sioje temoje su tuo susiduria, gal isskyrus linausiu. seniau santuoka buvo moters kryzius, dabar vaiku prieziura. gal reikia kaltinti nusu netobula sistema? pas mus linausius gyvena puikioje siais aspektais salyje, bet ir ten i kiekviena skunda reaguojama, dar griezciau nei pas mus, gal del to ten daugiau tvarkos nei pas mus?

baigesi ir Linausiui "katino dienos", VT nauja seima sukurus irnesakyk.gif biggrin.gif (cia del vaiko prieziuros).O siaip isties dziaugiuos,kad gyvenu saly,kurioj nereikia draskytis del alimentu ,ju isieskojimo,nes VT pazistant,galiu drasiai numanyti,kad irgi butu is tu kur moka,kaip sumasto doh.gif O ir nutildyt VT su keliais pareiskimais policijai pavyko
Papildyta:

Del vaiko palikimo,tikrai negaleciau pirmoko vieno palikti schmoll.gif O pas mus ir istatymas tai draudziantis yra(berods iki 12 m).Maniskis dar tik 5 su puse,dar darza lanko,bet jau susiduriu su sia problema,mat dirbu pamainini darba (tenka dirbti parom arba po 13 val ir savaitgaliais).Tai mano issigelbejimas - MB.Jei negali,cia retais atvejais,yra drauges dukra 14 metu,kuri pabuna uz simbolini mokesti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 23 balandžio 2014 - 11:13
Laba,

aš be kojų....ir be pinigų biggrin.gif
Dievaž, prisiprekinau Seniuose į valias..Dabar kurį laiką rami būsiu rolleyes.gif Svetainės stalą, seną kušetę atnaujinsiu..Po to imsiuos gėlininkystės smile.gif
Atsakyti
aš savo mažylius 4 ir 5 metų kelsiu į atskirą kambarį. tai šiandien vieną lovą pastačiau, o šeštad kia atkeliaus. tvarkymosi daug, bet bus atskirai....o aš SAVO miegamajam pasistatysiu tv..... jau 5 metus neturėjau atskiro miegamo....bet ne , daugiau metų
Atsakyti
Upjora, kaip katukas laikos?? Kaip judvi?

Pūki, kaip mažojo Pūkiuko sveikata? Kaip tu?

Aš bandysiu vasarą išguiti vaiką į savo kambarį, atsibodo viena lova, kad ir didelė, dalintis.. Turi ponaitis atskirą kambarį, jau didelis ten miegot..Ot klaidą padariau, kad nuo gimimo atskirai nemigdžiau, sumaišė man visas kortas GN doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 04 23, 15:49)
Upjora, kaip katukas laikos?? Kaip judvi?

Pūki, kaip mažojo Pūkiuko sveikata? Kaip tu?

Aš bandysiu vasarą išguiti vaiką į savo kambarį, atsibodo viena lova, kad ir didelė, dalintis.. Turi ponaitis atskirą kambarį, jau didelis ten miegot..Ot klaidą padariau, kad nuo gimimo atskirai nemigdžiau, sumaišė man visas kortas GN  doh.gif

Laba, nu nieko Pūkiai abu g.gif Pūkiukas į daržą kulniuoja smile.gif O šiaip fig znajet...suku galvą kur dviratį pirkt g.gif lietuvišką ar ne...žodžiu...

O dėl miegojimo, ką aš žinau, nemiegojo Pūkiuks niekada su manim, visada savo lovoj, bet vistiek kai tik pradėjo ropinėt ir išmoko iš lovelės išsirist, tai miega su manim doh.gif ir nieko aš jam nepadarau schmoll.gif dabar net nejaučiu kelintą jis ateina g.gif būna pabundu 1 ir 3 val nakties, o jis žiūrėk jau šalia ded į akį g.gif Ir lovfa, ir kambarys, bet su mama miega doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 04 23, 19:38)
O dėl miegojimo, ką aš žinau, nemiegojo Pūkiuks niekada su manim, visada savo lovoj, bet vistiek kai tik pradėjo ropinėt ir išmoko iš lovelės išsirist, tai miega su manim  doh.gif  ir nieko aš jam nepadarau  schmoll.gif  dabar net nejaučiu kelintą jis ateina  g.gif  būna pabundu 1 ir 3  val nakties, o jis žiūrėk jau šalia ded į akį  g.gif  Ir lovfa, ir kambarys, bet su mama miega  doh.gif

Iš kitos pusės pagalvojant gal reikia džiaugtis, kad mažiai miega kartu, greit bus laikas, kai lovoje lauksim vaikų begrįžtančių iš klubų, draugų, panų.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 04 23, 21:20)
Iš kitos pusės pagalvojant gal reikia džiaugtis, kad mažiai miega kartu, greit bus laikas, kai lovoje lauksim vaikų begrįžtančių iš klubų, draugų, panų.. blush2.gif

aha. rymosim ant langų akis pakabinusios. man jau dvi tokių rymojimų bangos buvo. laukiu ir trečios...na o tie mažiai dar negreit dar negreit lakstys...
Atsakyti
Susikursim rymančių PenCinykių SM būrelį lotuliukas.gif ir visos draugiškai protezus susimetusios į stiklinikę lauskim sugrįžtančių vaikų lotuliukas.gif

O kur daugiau laukt jei ne SM, gi ne taip nuobodu kai nevienas lauki g.gif lotuliukas.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Rytas Labas,
matosi iskart,kad Pukis gerai gaves dirzo,iskart y SM parleke kaip vejas biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Su kedų diena! smile.gif. Kas ką veikia? Aš darbe nuobodžiauju.... doh.gif noriu vasaros...ir ko nors ultra skanaus pietums blush2.gif
Atsakyti