Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Kedų diena? bigsmile.gif O jei aš jų neturiu, ar galiu baliavot?

Sveikos, mielos.

Buvom išlėkusios porai dienų į Mančesterį. Labai įdomus miestas, o jau muziejų turtingumas. Ech, patiko. Ir kompaniją gerą turėjom, labai daug dėka jos pamatėm. thumbup.gif

Kas dar? g.gif Išvažiuoja draugai su visam savo Tėvynėn, tai liūdna šiandien-atsisveikinsim. Augo vaikai kartu nuo mažų dienų ir į vieną klasę ėjo.

Flika, katinas, man atrodo, gyvena gerai. biggrin.gif Kunkoliukai nuoperuoti, išvarža irgi, tai linksmina (kartais erzina blush2.gif ) mus. biggrin.gif
Labai patiko tavo naujas baldas. ax.gif

Puuupi, kaip tu?

Kažin, kaip Skierkutei sekasi... g.gif

Naujokių jau ir aš nebeatsirenku. irnesakyk.gif Tai daug postų lieka neskaityti. blush2.gif

Atsakyti
Upjora, žinoma, kad gali šventę švęsti!

Manchester ir man labai patinka smile.gif toks industrinis, trupučiuka....nesu buvusi muziejuje ten, bet nemažai klubų/barų aplankiau g.gif tai užskaitysim kaip "pasikultūrinimą"? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos..

Pagaliau ne taip karšta lauke, tik vėjas per didelis..Mano kleckas šiandien kaip vyturiukas 7 ryto pabudo blink.gif doh.gif Dievaž, ne mano būdui keltis anksti..

Upjora, saulut, tas baldas ne mano, tik panašus į mano.. wink.gif Savo krėslą dar atrenovuoti reikia, o tada jau maivysiuos didis.gif
Kabių įkalimo įrankis hihihi.gif jau išbandytas, gerai, kad pačių kabių prisipirkau..
Tik va langą sugadinau blush2.gif Pritvirtinau lauko termometrą, o pasirodo per jį langas neužsidaro doh.gif Kitur pritvirtinti teko...Tai dabar lango rėme skylučių pilna rolleyes.gif Nesumąstau kuom užtaisyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 04 24, 11:49)
Upjora, žinoma, kad gali šventę švęsti!

Manchester ir man labai patinka smile.gif toks industrinis, trupučiuka....nesu buvusi muziejuje ten, bet nemažai klubų/barų aplankiau  g.gif  tai užskaitysim kaip "pasikultūrinimą"?  biggrin.gif

Ai, nežinau. mastau.gif Nėr noro švęst.
--------
Aha, ir industrinis ir ne tuo pačiu. Man patiko Media rajonas. Nu, toks savitas didmiestis tas Manchester. wub.gif

QUOTE(Flika @ 2014 04 24, 11:53)
Sveikos..

Pagaliau ne taip karšta lauke, tik vėjas per didelis..
-------------
Mano kleckas šiandien kaip vyturiukas 7 ryto pabudo blink.gif doh.gif Dievaž, ne mano būdui keltis anksti..
-----------------
Upjora, saulut, tas baldas ne mano, tik panašus į mano.. wink.gif  Savo krėslą dar atrenovuoti reikia, o tada jau maivysiuos didis.gif
--------------
Kabių įkalimo įrankis hihihi.gif  jau išbandytas, gerai, kad pačių kabių prisipirkau..
Tik va langą sugadinau blush2.gif Pritvirtinau lauko termometrą, o pasirodo per jį langas neužsidaro  doh.gif Kitur pritvirtinti teko...Tai dabar lango rėme  skylučių pilna  rolleyes.gif Nesumąstau kuom užtaisyt g.gif

A tu pablūdai??? Skųstis geru oru nevalia. Draudžiama. Čia irgi šilta, jau trečią partiją skalbinių suku. didis.gif
---------
Staska kasdien 7 keliasi, bet ji ir gula 19.30 hihihi.gif Tai aš tik biškį pykstu rytais.
---------
Krūtai skamba įrankio pavadinimas. biggrin.gif O langas plastikinis?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 04 24, 11:56)

Naujokių jau ir aš nebeatsirenku. irnesakyk.gif Tai daug postų lieka neskaityti.  blush2.gif

tai mums jau neberašyt net?
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 04 24, 15:26)
tai mums jau neberašyt net?

Nu, ar aš rašiau, kad neberašyt? Omeny turėjau naujausias naujokes. Kai rašėtės apie VTAT ar kaip ten, neskaičiau, nes manęs nedomina.

Ir išvis, turiu pasiūlymą-gal keliamės bendraut į bendraminčius?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 04 24, 18:43)
Nu, ar aš rašiau, kad neberašyt? Omeny turėjau naujausias naujokes. Kai rašėtės apie VTAT ar kaip ten, neskaičiau, nes manęs nedomina.

Ir išvis, turiu pasiūlymą-gal keliamės bendraut į bendraminčius?

Šiaip tai galėtume smile.gif čia eterio neterštume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 04 24, 09:56)

Puuupi, kaip tu?

Nekaip... Pabego mano zirniukas, tai biski liudna verysad.gif
Atsakyti
puuupi..... sad.gif
Atsakyti
Puuupi, stiprybės...
Atsakyti
Aciu,mergaites 4u.gif Kaip nors...
Atsakyti
Dievaž, moteros, nemaniau, kad tiek jėgų pareikalaus nušveitimas kušetės..Jofana be rankų likau unsure.gif Bet užtat nušveičiau visą ją didis.gif Bijau ir pagalvoti apie svetainės staliuką, kuris dvigubai didesnis biggrin.gif
ar klystu ar būna kokių motorinių šveitiklių? Nepajėgsiu staliuko rankom įveikt..o ir alergija vėl pasirodė sad.gif

Puuupi, stiprybės, mažut console.gif 4u.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 04 24, 15:11)
A tu pablūdai??? Skųstis geru oru nevalia. Draudžiama. Čia irgi šilta, jau trečią partiją skalbinių suku. didis.gif
---------
Staska kasdien 7 keliasi, bet ji ir gula 19.30 hihihi.gif Tai aš tik biškį pykstu rytais.
---------
Krūtai skamba įrankio pavadinimas.  biggrin.gif  O langas plastikinis?

g.gif ar aš? unsure.gif Nesiskundžiu, gink die, bet atpratau nuo karščio per žiemą, man visad taip būna pavasarį..
----
Man miegas yra šventas reikalas, esu užkietėjusi miegalė..
Aš jau laukiu to momento, kai mažius pasiliks pas močiutę nakčiai savaitgaliui, tai smigsiu parai biggrin.gif
---
Langai nauji, bet mediniai..Nenorėjau tų plastikinių langų schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 24 balandžio 2014 - 22:02