Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

QUOTE(Wonder Woman @ 2014 04 29, 18:28)
P.s. Įdomu, kaip medėja, mort laikosi....

Aš laikausi mirksiukas.gif Ne pats geriausias periodas gyvenime, bet ką padarysi. Darbe vis dar neaiški situacija. Ligos puola, tikriausiai senatvė ir stresas kartu padaro savo doh.gif Apsirengti nėra kuo doh.gif Bet optimizmo man netrūksta, viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 01 gegužės 2014 - 14:10
Ir išvis negaliu atsistebėti savimi, kas būtų pasakę, kad aš, didžiausia fyfka, šitiek išmoksiu daryti, kad baldo atnaujinimas, gėlės pasodinimas ir pan. taps svarbesni už manikiūrą..
Žodžiu, esu laaabai patenkinta savimi, per šiuos dvejus metus kai esu nepriklausoma jokiam vyriškam giminės atstovui pasidariau ir išmokau daug daugiau, nei per 10 metų, kuriuos gyvenau su ex..Vat..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 01 gegužės 2014 - 14:13
QUOTE(RAbies @ 2014 05 01, 12:19)
Aciu merginos uz toki greita palaikyma smile.gif negaliu apsakyti kaip gera skaityti visu jusu nuomones ir palaikyma...
Su vyru kartu 6 metai. siandien dienai nusibaide jis nuo to svetimo sijono, o gal ji jo atsikrate, ka as zinau,  bet tik zinau, kad su ja viskas baigta. Ukyje jis man labai padeda, paciai tektu siaubingai daug darbu perimti, matot mes isikelem pries kelis metus i nama gyventi, tai ten malkom kurenamas katilas, tai man vienai tektu ir peciu pasikurti ir vyresnele i darzeli ir burelius suvezioti, ir dar apie namus paciai tvarkytis vienai, o kur jau visi darbai su maziuku... kas per likimo ironija, viska kurem ir pirkom net negalvojau, kad taip nepatogu butu jei issiskirtume, aisku nei viena to neplanuojam... dabar taip greitai visko ir nepakeisciau, tektu tiesiog viska apsikakojus daryti, o nuo rugsejo zadu gristi i darba, kaip tada is viso nezinau, jau ziemos tai is viso neisivaizduoju - sniego kasimas, kurenimas 2k per diena...
Kazkoks kosmaras, kaip as cia papuoliau???? Kaip as taip viska kuriau be atsitraukimo varianto, be jokio plano B???
Vakar ir siandien pasnekejom  - per kancias, nes jis siaubingai nesikalba - reziume - jis man nieko nejaucia ir jausti nesiruosia, jokiu sansu seima issaugoti, jam patogu su manimi gyventi ir issikraustyti kol kas neskubetu. lyg ir sudarem sutarti,kad gyvenam kartu iki kito pavasario, tik buitiniai santykiai, jokiu iliuziju i jausmus. Matyt jums ziauriai skamba... man net paciau kraupiai skamba kai tai parasiau  blink.gif sunku paaiskinti, bet man reikia laiko - vaikai ugteltu, grizciau i darba, reikia isidirbti ir tada jau "kelelis tolimas" jam gales buti laisvas... Aisku pasmerkiau save psichologinem kanciom ir panasu i kazkoki sado mazochisma. Kaip jums atrodo? o Gal as kvaisa - nesilaikys jis sito sandorio... man baisiausia butu jei jis mane pailiktu pries rudeni ar ziema, kai visi didziausi darbai uzgriutu ...
O jei teisybe pasakius taip noreciau pjauti ta saka ir pradeti nauja gyvenima, koks jis bebutu, bet bandau vadovautis sveiku protu ir isskaiciuoti viska... Viespatie, kokia as pasimetusi...

susirask, naujokėle, sau gerbėją. kad b pavydėt pradėtų. na nebūtinai į lovą tįskis, bet kokią draugą paprašyk, kad į kavinę ar kur ant b akių pasirodyt kartu galėtumėt ir eiliai į aksi paveizėt....na supratai, apie ką aš? užsisėdėjai namie su vaikų auginimu, o vyrai nemėgsta apsileidusių, savęs neprižiūrinčių moterų. o ypač jei ji užkariauta, nieks kitas nebesidomi. nėra kovos, ko reikia patinams. gal dar atstatysi savo santykius....
Papildyta:
susirask, naujokėle, sau gerbėją. kad b pavydėt pradėtų. na nebūtinai į lovą tįskis, bet kokią draugą paprašyk, kad į kavinę ar kur ant b akių pasirodyt kartu galėtumėt ir eiliai į aksi paveizėt....na supratai, apie ką aš? užsisėdėjai namie su vaikų auginimu, o vyrai nemėgsta apsileidusių, savęs neprižiūrinčių moterų. o ypač jei ji užkariauta, nieks kitas nebesidomi. nėra kovos, ko reikia patinams. gal dar atstatysi savo santykius....
ir pradėk pabrėžtinai sau skirti laiko-puoškis, gražinkis, daryk šukuosenas ir t.t. aukštakulnius įjunk, nors ir namie būtum ar netoli į pardę eitum....
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 05 01, 14:23)
ir pradėk pabrėžtinai sau skirti laiko-puoškis, gražinkis, daryk šukuosenas ir t.t. aukštakulnius įjunk, nors ir namie būtum ar netoli į pardę eitum....

Na, jei man vyras būtų buvęs neištikimas su kita moterimi, tikrai nesižeminčiau ir nesistengčiau jam įtikti, absurdas..Tai jis turėtų ieškoti kelių kaip atsiprašyti, o ne išduota moteris stengtis susigrąžinti vyrą rolleyes.gif
Čia mano nuomonė..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 05 01, 15:41)
Na, jei man vyras būtų buvęs neištikimas su kita moterimi, tikrai nesižeminčiau ir nesistengčiau jam įtikti, absurdas..Tai jis turėtų ieškoti kelių kaip atsiprašyti, o ne išduota moteris stengtis susigrąžinti vyrą  rolleyes.gif
Čia mano nuomonė..

Pritariu Flikai - tikrai nereikia vilioti vyro...

Sugrįžimas, nesuprantu kaip reikėtų savęs nemylėti, kad šitaip nusižemintum...
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 05 01, 14:23)

tu nepyk, bet nusipezėjai į lankas doh.gif prie ko čia apsileidusi, neprisižiūrinti doh.gif tegu tokie ožiai uždirba milijonus, kad žmona po gimdymų po SPA, sporto klubus galėtų lakstyt kasdien po kelias valandas ir aukles galėtų samdyt, kad atrodytų kaip Olia lia pupytė doh.gif Tegu duoda pinigų plastinėm, korekcinėm krutų ir pilvo odos procedūrom....Tada jau kalbėkim...

Negaliu skaityt ką tu rašai doh.gif susiranda sau vyras moterį, sukuria šeimą, vaikų susilaukia ir pyst ta moteis po kokių 10 bendro gyvenimo metų jau nebeįdomi doh.gif tegu patys daugiau stengiasi, kad moteris nebūtų pavargusi su vaikais namie, tegul patys pasėdi bent porą metų tarp keturių sienų doh.gif pažiūrėčiau kokia moteris į tokį bežiūrėtų (jei jau apie tai kalbam)...

Beje, gerbiamoji, ko pati atėjus "stradalinai" doh.gif reikėjo "gerbėją: susirats ir būtų išsisprendusios visos šeimos problemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 05 01, 18:02)
tu nepyk, bet nusipezėjai į lankas  doh.gif  prie ko čia apsileidusi, neprisižiūrinti  doh.gif  tegu tokie ožiai uždirba milijonus, kad žmona po gimdymų po SPA, sporto klubus galėtų lakstyt kasdien po kelias valandas ir aukles galėtų samdyt, kad atrodytų kaip Olia lia pupytė  doh.gif  Tegu duoda pinigų plastinėm, korekcinėm krutų ir pilvo odos procedūrom....Tada jau kalbėkim...

Negaliu skaityt ką tu rašai  doh.gif  susiranda sau vyras moterį, sukuria šeimą, vaikų susilaukia ir pyst ta moteis po kokių 10 bendro gyvenimo metų jau nebeįdomi  doh.gif  tegu patys daugiau stengiasi, kad moteris nebūtų pavargusi su vaikais namie, tegul patys pasėdi bent porą metų tarp keturių sienų  doh.gif  pažiūrėčiau kokia moteris į tokį bežiūrėtų (jei jau apie tai kalbam)...

Beje, gerbiamoji, ko pati atėjus "stradalinai"  doh.gif  reikėjo "gerbėją: susirats ir būtų išsisprendusios visos šeimos problemos  doh.gif

Ji ir susirado gerbėją. Tada ir vaikų tėvas sugrįžo...
Atsakyti
Aš irgi laikausi. Nespėju visų kampų aprėpt. Sveikata po truputį gerėja, tai ir noras gyvent atsirado jau smile.gif Po devynių dienų darbo be išeiginių šiandien vaikštau kaip vėžlys, bandau namus apkuopt po vyruko šeimininkavimo.
Apsiregti irgi neturiu ką, viskas mane išaugo, spintą pratuštinau, reikia papildyti, tik kad tos parduotuvės man kančia doh.gif
Atsakyti
naujokei - kaip as sukciaus. skiriesi su vyru oficialiai, pardavineji nama, isikeli gyvent kur maziau rupesciu buitis kelia - na kam save taskyt peciu kurenimams ir sniegu kasimams, geriau su vaikais pasaka paskaityt tuo metu. vyreli meti is namu kuo greiciau, o ne "pavasari". kam nervus esdint pastoviai. na nesizeminciau ne uz ka, nei karteliui. kuo greiciau nubrauksi, tuo greiciau atsigausi ir atsistosi. patikek, kaip baisu buvo. mane paliko su siaubinga liga serganciu vaikiuku 10 men ant ranku, puikiai zinant, kad dirbt negalesiu bent kelis metus, kad pas gydytojus i uzsienius skraidyt reikia ir pan. iseidamas vaiko gydymui!!! skirtus paaukotus pinigus padalino per puse, man palikdamas dar skolu. na nieko, teismai truko beveik 2 metus, vaikas paaugintas, apgydytas, o ir pati jauciuosi nepalyginamai geriau nei kai jis salia buvo ir atseit padedavo. tikrai, galim mes daug, svarbu buiti maksimaliai susitvarkyt, kad kuo maziau laiko rytu, o pagalba atsiranda. vienaip ar kitaip, reik nebijot paimt ir nebijot pasakyt kad reikia.
o tie visokie susirask, pasidazyk, pasitempk - ne, nu blin...nu KAM toks egzempliorius namie, kuri laikyt uz virves reikia, nu KAM ta butina etikete "turiu vyra" ir "issaugojau seima". nors yra kam to reikia....
Atsakyti
Labas, Naujokei....is pradziu viskas atrodo baisu, nes nezinai kaip bus, as irgi ilgai masciau ar skirtis, ar sugebesiu viena viska su dviem vaikais...ir ka viskas susidelioja i savo vietas. O tempt laiko ner prasmes, nes cia visiska nepagarba tau.
O del patarimo puostis..ko dabar visos pasisiauset...Puostis reikia smile.gif , ne del vyru...o del saves, nes kai pasiziuri i save visa "nupezusia" veidrodyje...depresonas tik ima...O kai pasipuosi, pasispaklini.....pagalvoji....o as visai nieko motera biggrin.gif Atstatai papus ir pirmyn smile.gif . Daugelis cia tokiu ir su dar blogesnemis situacijomis...ir visos skyres, stojos ant koju...tai atsistosi ir tu. Nieks nesako kad bus lengva, bet kai aaugs vaikiukai bus tik lengviau.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2014 05 01, 18:32)
Aš irgi laikausi. Nespėju visų kampų aprėpt. Sveikata po truputį gerėja, tai ir noras gyvent atsirado jau  smile.gif Po devynių dienų darbo be išeiginių šiandien vaikštau kaip vėžlys, bandau namus apkuopt po vyruko šeimininkavimo.
Apsiregti irgi neturiu ką, viskas mane išaugo, spintą pratuštinau, reikia papildyti, tik kad tos parduotuvės man kančia doh.gif

smile.gif saunu, kad sveiksti 4u.gif o del drabuziu - tai menkniekis, kad jie tave isaugo - sveika kartais pasilepinti naujais pirkiniais smile.gif
Atsakyti
Buvau gi tam parodos vakarėlyje. Suprantu, žmonės po visos dienos pavargę, nevalgę, bet greit normaliai įkalė, kai kas ir nelabai normaliai. Jauč link vidurnakčio kai ką išnešinėt reikėjo biggrin.gif
Atsakyti