QUOTE(RAbies @ 2014 05 01, 12:19)
Aciu merginos uz toki greita palaikyma

negaliu apsakyti kaip gera skaityti visu jusu nuomones ir palaikyma...
Su vyru kartu 6 metai. siandien dienai nusibaide jis nuo to svetimo sijono, o gal ji jo atsikrate, ka as zinau, bet tik zinau, kad su ja viskas baigta. Ukyje jis man labai padeda, paciai tektu siaubingai daug darbu perimti, matot mes isikelem pries kelis metus i nama gyventi, tai ten malkom kurenamas katilas, tai man vienai tektu ir peciu pasikurti ir vyresnele i darzeli ir burelius suvezioti, ir dar apie namus paciai tvarkytis vienai, o kur jau visi darbai su maziuku... kas per likimo ironija, viska kurem ir pirkom net negalvojau, kad taip nepatogu butu jei issiskirtume, aisku nei viena to neplanuojam... dabar taip greitai visko ir nepakeisciau, tektu tiesiog viska apsikakojus daryti, o nuo rugsejo zadu gristi i darba, kaip tada is viso nezinau, jau ziemos tai is viso neisivaizduoju - sniego kasimas, kurenimas 2k per diena...
Kazkoks kosmaras, kaip as cia papuoliau???? Kaip as taip viska kuriau be atsitraukimo varianto, be jokio plano B???
Vakar ir siandien pasnekejom - per kancias, nes jis siaubingai nesikalba - reziume - jis man nieko nejaucia ir jausti nesiruosia, jokiu sansu seima issaugoti, jam patogu su manimi gyventi ir issikraustyti kol kas neskubetu. lyg ir sudarem sutarti,kad gyvenam kartu iki kito pavasario, tik buitiniai santykiai, jokiu iliuziju i jausmus. Matyt jums ziauriai skamba... man net paciau kraupiai skamba kai tai parasiau

sunku paaiskinti, bet man reikia laiko - vaikai ugteltu, grizciau i darba, reikia isidirbti ir tada jau "kelelis tolimas" jam gales buti laisvas... Aisku pasmerkiau save psichologinem kanciom ir panasu i kazkoki sado mazochisma. Kaip jums atrodo? o Gal as kvaisa - nesilaikys jis sito sandorio... man baisiausia butu jei jis mane pailiktu pries rudeni ar ziema, kai visi didziausi darbai uzgriutu ...
O jei teisybe pasakius taip noreciau pjauti ta saka ir pradeti nauja gyvenima, koks jis bebutu, bet bandau vadovautis sveiku protu ir isskaiciuoti viska... Viespatie, kokia as pasimetusi...
susirask, naujokėle, sau gerbėją. kad b pavydėt pradėtų. na nebūtinai į lovą tįskis, bet kokią draugą paprašyk, kad į kavinę ar kur ant b akių pasirodyt kartu galėtumėt ir eiliai į aksi paveizėt....na supratai, apie ką aš? užsisėdėjai namie su vaikų auginimu, o vyrai nemėgsta apsileidusių, savęs neprižiūrinčių moterų. o ypač jei ji užkariauta, nieks kitas nebesidomi. nėra kovos, ko reikia patinams. gal dar atstatysi savo santykius....
Papildyta:
susirask, naujokėle, sau gerbėją. kad b pavydėt pradėtų. na nebūtinai į lovą tįskis, bet kokią draugą paprašyk, kad į kavinę ar kur ant b akių pasirodyt kartu galėtumėt ir eiliai į aksi paveizėt....na supratai, apie ką aš? užsisėdėjai namie su vaikų auginimu, o vyrai nemėgsta apsileidusių, savęs neprižiūrinčių moterų. o ypač jei ji užkariauta, nieks kitas nebesidomi. nėra kovos, ko reikia patinams. gal dar atstatysi savo santykius....
ir pradėk pabrėžtinai sau skirti laiko-puoškis, gražinkis, daryk šukuosenas ir t.t. aukštakulnius įjunk, nors ir namie būtum ar netoli į pardę eitum....