Esu "fane" GA pudru,jei galima taip pasakyti

Perku dar nuo tada,kai LT ju nebuvo ir atsirado po geru metu jei ne po dveju...
Bet deja,siuo metu negaliu sau leisti pirkti tokios,nes veidas labai sublogo del tam tikru priezasciu ir stovi mano butelaiciai nebenaudojami.
Esu begalo mylinti designer lift,vasara tiek designer lift tiek fluid'a naudoju,maestro glow taip pat turiu.
Pirma karta bandziau man atrodo silk'a (tiksliai nepamenu,nes tikrai 5metai praejo),tai galiu pasakyti,kad mano misriai odai netiko visiskai ir sausuma isryskindavo...teko atsisveikinti iskarto,ir paskui perejau ant designer lift'o,ir sekmingai naudojausi kelis metus be pertraukos su CC kremu dienai iki vasaros,nuo tada stovi. Kad labai maskuotu,ne(aisku visokiausius rauduonius ir pan. apmazina,sulygina oda),ja galima naudoti ir diena ir vakare (puikiai dengiasi sluoksniais),nesudaro kaukes efekto visiskai ir prisiderina prie odytes,ant mano odos tobulai atrodydavo.
Fluid'as ir maestro glow kaip ir nereikalingi,nebent kaip ir as megstat pasibandyt naujoves ir pazaisti. Taip pat kaip minejau naudojau ir CC krema dienai.
Dabar isejo Power naujoji linija,LT dar nepriekiauja ir draske akis,kad tikrai tokio nera

(geda uz musu konsultantes),bandysiu ja uzsisakyt,nes nemegstu keisti pudru,o kadangi tenka,tai jau 3 mano isbandytos nevertos ir puses pinigu nes nepadaro mano veida toki,koki padarydavo GA designer lift. Tikiuosi power linija bus ypac maskuojanti (atsiliepimai labai geri),kai isbandysiu,galesiu pasidalinti
Dabar bandziau Hourglass(visiskai nepatinka) pudra bei Burberry Cashmere(bandau jaukinti).