Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės gydymas lazeriu - 5

QUOTE(Limante @ 2015 04 08, 14:36)
Laba laba 4u.gif  Su praėjusiomis šventėmis smile.gif
Tai va operacija įvyko Kovo 26 diena Vilniuje,mane operavo Lina Socevičienė,o dariausi aš Femto Lasik (1600eurų).Ryte pasidariau nėštumo testą ,rodė neigiamą .Tad ramiausiai išvykau operuotis ,prieš operaciją dar truputį konsultavausi pas gydytoją.Ji mane nuramino,visos baimės,dvejojimai baigėsi,buvau rami,tad nuėjau i operacinę.Nieko baisaus ,pylė kažkokius skysčius į akis lašino prieš operaciją ir davė tabletę,kiek supratau raminamūjų.Nžn ar nuo vaistų ,bet buvau tikrai rami,klausiausi ką sako gydytoja.Per operaciją nieko nejutau tik nežymu akiduobės spaudimą ir svilėsių kvapą.Po visko viskas liejosi,sėdėjau tokiam kambariuke 40 min ,kol mane apžiūrėjo gydytoja.Jau tada mačiau,geriau paleido namo,aš prisirašiau po operacijos priežiūrą į Klaipėdą.Akys buvo jautrios,sausėjo ir labai šviesos bijojo,raižė truputį.Bet man ašaros iš viso nebėgo.Jau kitą dieną jaučiausi labai gerai,vykom į Klaipėdą apžiūrai.Iš karto paklausė ar akių nekrapšiau.TIKRAI nekrapsčiau miegojau dvi naktis su akiniais nuo saulės.Ai dar nepaminėjau kad po operacijos man tuos gydomuosius lešius nuėmė ,nes tipo man jie nesilaikė.
Dabar vykau prieš Velykas,tai viskas gerai tik sausumas akių ,tad labai dažnai lašinuosi į akis.Matau viską ,koks kaifas rolleyes.gif
O dabar kuriozas aš laukiuosi nestuke.gif    ir kas dabar bus ,teks konsultuotis su operavusia gydytoja.Gyvenimas pilnas staigmenų lotuliukas.gif
Tikrai verta operuotis man šalutinių reiškinių visiškai nebuvo,kiek prisiskaičiau,nieko panašaus.Tikrai neabejokite ax.gif

praejus mazdaug menesiui po operacijos ir as pastojau smile.gif suneliui jU 3,5 men. nestumo metu maciau labai gerai, ir dabar matau idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ž.B. @ 2015 04 08, 21:19)
praejus mazdaug menesiui po operacijos ir as pastojau smile.gif suneliui jU 3,5 men. nestumo metu maciau labai gerai, ir dabar matau idealiai smile.gif

O sakykit Jūs konsultavotės su Jus operavusiu daktaru?Nes aš galvoju reikia ir mano akis operavusiai gydytojai pranešti.Visgi isiaiškinti kokią ten raminamoji tabletė buvo ir iš vis ar galima dar lašintis man tuos antibijotikus į akis,įdomu ar nekenkia.Nes dar iki balandžio 26 dienos turiu lašintis.
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limante @ 2015 04 09, 19:08)
O sakykit Jūs konsultavotės su Jus operavusiu daktaru?Nes aš galvoju reikia ir mano akis operavusiai gydytojai pranešti.Visgi isiaiškinti kokią ten raminamoji tabletė buvo ir iš vis ar galima dar lašintis man tuos antibijotikus į akis,įdomu ar nekenkia.Nes dar iki balandžio 26 dienos turiu lašintis.
blush2.gif

mane priziurintis gyd. pamates, kad laukiuos tik pasake, juk galejot palaukt biggrin.gif sakau negalejom biggrin.gif, nes jam buvau uzsiminus, jog noriu vaikelio, tai sako, ne visoms tas pablogejimas del hormonu buna, o jei buna, tai po gimdymo dazniausiai atsistato. Tai kazkaip labai neemiau i sirdi.
Atsakyti
Kokios drąsios tos jaunos moterys ax.gif
Mane akių sausumas rytais dar dabar vargina, nors po operacijos praėjo 7m. Pabudus ryte nežiūriu į rankinį laikrodį, nes skaičiai dėl sausumo liejasi, todėl prie lovos pasistačiau didelį laikrodį.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2015 04 10, 09:36)
Mane akių sausumas rytais dar dabar vargina, nors po operacijos praėjo 7m. Pabudus ryte nežiūriu į rankinį laikrodį, nes skaičiai dėl sausumo liejasi, todėl prie lovos pasistačiau didelį laikrodį.

Gal tau ko nors i akis nuolat patenka? Blakstienu tuso? Seseliu? Makiazo valiklio? Kokiu dulkiu, dumu ar dar ko nors? Man akys siaip sau nesauseja, bet jei besidazant patenka seseliu nors dulkele, kita ryta irgi buna issauseje
Atsakyti
Man irgi akys mažiau sausėja,aš gal dažniau lašus drėkinamus lašinuosi.Matau gerai,skūstis negaliu.Tik kraujosrūva likusi kairėje akyje dar nepraeina g.gif
As prieš operaciją sakiau daktarei,kad vėluoja mensruacijos,ir kad planuojame 3 vaikutį,bet testas rodė neigiamą.Daktarė tepasakė ,kad po operacijos reiktų pasisaugoti,kokius 4 mėnesius ir tada vėl planuoti.O dabar taip gavos kad rodo teigiamą lotuliukas.gif nestuke.gif Eh jokia čia drąsa atsitiko taip ir reikia džiauktis.Teks konsultuotis toliau su daktarais,tikiuosi regėjimas nesuprastės.Dabar turiu vykti konsultacijai po gero mėnesio,tad teks pakalbėti apie akytes ir nėštumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limante: 12 balandžio 2015 - 13:40
QUOTE(solnyszko @ 2015 04 10, 09:10)
Gal tau ko nors i akis nuolat patenka? Blakstienu tuso? Seseliu? Makiazo valiklio? Kokiu dulkiu, dumu ar dar ko nors? Man akys siaip sau nesauseja, bet jei besidazant patenka seseliu nors dulkele, kita ryta irgi buna issauseje

Nenaudoju jokios kosmetikos...Dažną rytą pojūčiai būna nemalonūs, pastebėjau, kad paskutiniu metu apskritai akys sausesnės. Bet akių gydytoja nerado nieko blogo, akispūdis puikus.
Atsakyti
Operacija dariausi pries 10 metu pas Gutauska Kaune, atrodo lasik, nes jokiu apsauginiu lesiu nereikejo...o kad skaudetu nepamenu. Buvo didele trumparegyste -8 ar -9 . Po operacijos pora metu tikrai buvo vienetukas, veliau silpni akiniai 0.7 vairavimui. Praejo 10 metu, regejimas -3 siuo metu. Va tep. Visumoj tuos metus buvau patenkinta, jokiu salutiniu pozymiu ,kaip sausejimas ar asarojimas nejutau.
Atsakyti
Aš buvau 3-4 įstaigose. Tik Radzko liepė laukti kelis mėn ir tada kartoti tyrimus, kitur jau skyrė laiką operacijai visi. Jau rašiau apie tai anksčiau.
Po pakartotinės konsultacijos keratokonuso liga dar nepasitvirtino, tačiau jos rizika gana aukšta. Dabar jau ir kiti gydytojai nerekomenduoja operuotis. Akis per metus pakito labai nežymiai, tačiau į blogąją pusę.
Rašau, nes noriu patarti nueiti pas kelis gydytojus. Galbūt vienas nepastebės problemos, kitas pastebės, o pasekmės gali būti liūdnos. Sveiką akį (kalbu ne apie dioptrijas, bet jos visą sandarą) operuoti yra viena, pati tikrai operuočiausi, jei būtų sveika akis. Tačiau jei yra padidinta rizika, kad po to teks persodinti rageną ir reiks džiaugtis, kad iš vis kažką matai, geriau įsitikinti, jog jums operaciją tikrai galima daryti.

Pavydžiu baltu pavydu sėkmingai išsioperavusioms. Man teks gyventi su akiniais (jie man tinka, bet nepatogu man su jais), nes linzės pasirodo man kelia diskomfortą dėl tos mano akies sandaros.

Geriau perdaug konsultacijų, tyrimų, nei per mažai.
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2015 06 12, 22:46)

Geriau perdaug konsultacijų, tyrimų, nei per mažai.

Sutinku. drinks_cheers.gif
Ir sėkmės 4u.gif
Akiniai nėra blogis smile.gif
Atsakyti
Prieš mėnesį pasidariau LASEK operaciją Klaipėdoje, turėjau cilindrus pakankamai stiprius - ant ribos, jog būtų nenorėję daryti Klaipėdoje ir būtų siuntę į Vilnių. Pati operacija buvo pakenčiama, bet pirmos 2-3 dienos po jos - tikras košmaras doh.gif
Dabar regėjimas dar nėra visai pastovus (mano atveju visiškai normalu), ypač jei akys pavargusios ar sausos, saulėtomis dienomis tamsių akinių imuosi, bet iš esmės esu patenkinta ir nesigailiu.
Atsakyti
Sveiki. Mano dukrai 20 m. Ji nori darytis operaciją . Bet ar daro tokio amžiaus ? Studijuoja grafinį dizainą ,daug dirba kompiuteriu ,norisi gerai matyti ... Vasaros pabaigoj grįš į LT nes studijuoja užsieny ,nori vykti konsultacijai. Kokią kliniką patartumėt rinktis? Geriau būtų Kaune nes šiek tiek arčiau .. Gyvenam Latvijos pasienyje...Dėkoju jei atsakysit . ..
Atsakyti