O iš kur čia foto? Šiaip tai internetinėse foto pvz. vintage kelly lb panasiai atrodo, net pačiam Crew saite, kiek menu. [menu kai googlinaus tą vintage kelly prieš pirkdama]
As turiu paprastas factory skimmer pant su 96 cm 2 dydi, idealiai tinka, tik man su 1,69 m ilgio truksta, noretusi bent iki kauliuko, kad kelnes siektu.
Įmetu tippių spalvas - kaip atrodo "gyvai" prie dieninės šviesos. Žalias ir pilkas iš Factory, mėlynas ir rudas - J Crew. Ėmiau visus S dydžio, tai Factory labai labai nedaug, bet didesnis ir man tas "factorinis" S dydis labiau patinka
As turiu paprastas factory skimmer pant su 96 cm 2 dydi, idealiai tinka, tik man su 1,69 m ilgio truksta, noretusi bent iki kauliuko, kad kelnes siektu.
ačiū, aš irgi bandysiu 2, jau ir esu jį nusiuntus bet kažkaip suabejojau
o dėl ilgio, tai gal jas eina atleist, nes bent jau sijonai būna gan platus medžiagos gabalas atlenktas
Plonas jis, bet mielas. Kaip tik pavasariui. Tos kvarbatkes mano akimis labai puosia. As ji dazniausiai derinu su Agnes Kuzmickaites bodziu, kur drugys issiuvinetas gelemis. Kadangi tai bodis tad gaunasi, kad sijono liemens linija lieka ant virsaus. Ir man tos vadinamos kvarbatkes tada labai graziai atrodo
***Išlaikyti vynuogę šviežią kur kas lengviau nei vėl ją padaryti iš razinos***