Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(farnese @ 2014 03 15, 23:53)
Dydziai J Crew ir Factory tippiu identiski, per visur eina vienodai. 4u.gif

Factoriniu rankoves platesnes.
Atsakyti
QUOTE(farnese @ 2014 03 15, 16:23)
Dar įmetu keletą nuotraukų, ūgis 1,69, 88-67-96.

Ogo, kiek geriu bigsmile.gif Tippiu spalvos puikios - jamciau visus biggrin.gif Dailiai ziurisi 4u.gif

O paltukai man pasirode didoki g.gif , manau uztektu ir 2R ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 16, 09:06)
Factoriniu rankoves platesnes.

Linamog teisi - rankoves siek tiek yra platesnes factoriniu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2014 03 16, 09:28)
Ogo, kiek geriu bigsmile.gif Tippiu spalvos puikios - jamciau visus biggrin.gif Dailiai ziurisi 4u.gif

O paltukai man pasirode didoki  g.gif , manau uztektu ir 2R   ax.gif

Na, del palto dydzio, uzsidejus golfa, tarkime, per pecius, keliant rankas i virsu, man kaip ir traukia…bet 2 dydzio nesu matavusi, tai sunku pasakyti, gal ir butu geriau… 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 16 kovo 2014 - 10:23
Labą sekmadienį,

Merginos, o SEA GLASS Factroy Clare pullover neturite kuri netyčia?
SEA GLASS
Pagalvojau, gal ši spalva būtų artima tai succulent'inei? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 16 kovo 2014 - 11:48
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 15, 20:30)
smile.gif

O mane štai šiais metais - "ant" geltonos  biggrin.gif .-  O tokia dideliausia šios spalvos negerbėja buvau, net įdomu, kas čia nutiko  biggrin.gif .
Bet viskas potraukis "ryškumams" atsirado būtent nuo Vintage Kelly tippio [kurį, beje, pirkau dar net nežinodama succulent ažiotažo  biggrin.gif , bet tikėjausi būtent tos sukulentinės žalios spalvos  doh.gif]

O tas medvilninis Factory succulent green?
Aš pastaruoju metu irgi bandau pričiupt medvilninį tipį vasaros sezonui, bet... Tai spalva ne ta, tai dysis, tai visai nėra  doh.gif

Bet tikrai, kas gi cia darosi? As irgi niekad nebuvau nei geltonos, nei zalios didele gerbeja, o siemet pradejau taip noreti, kad reikes i medziokle eiti, turbut biggrin.gif
Tai Dublin green ir Succulent green tik Factory tippiai buna, ar jcrew?
Atsakyti
Kriuuu.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 16, 11:47)
Labą sekmadienį,

Merginos, o SEA GLASS Factroy Clare pullover neturite kuri netyčia?
SEA GLASS
Pagalvojau, gal ši spalva būtų artima tai succulent'inei? smile.gif

labai graži ši sea glass spalva, o medvilninis vasarai pats tas. Šiandien baigiasi 30proc akcija, pats laikas 40 proc akcijai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 16 kovo 2014 - 18:41
QUOTE(regal @ 2014 03 16, 18:40)
labai graži ši sea glass spalva, o medvilninis vasarai pats tas. Šiandien baigiasi 30proc akcija, pats laikas 40 proc akcijai ax.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif - Aš šnd tą patį pagalvojau, ryte pasižiūrėjus, kada baigias 30 off biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2014 03 16, 18:03)
Bet tikrai, kas gi cia darosi? As irgi niekad nebuvau nei geltonos, nei zalios didele gerbeja, o siemet pradejau taip noreti, kad reikes i medziokle eiti, turbut biggrin.gif
Tai Dublin green ir Succulent green tik Factory tippiai buna, ar jcrew?

laikas, zmogiuke medziot, sia vasara ypac geltona, zalia, melyna ir zydra madoje ir dar viskas kas geleta wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 03 16, 19:40)
labai graži ši sea glass spalva,

tikrai, kad labai drinks_cheers.gif

as turiu Blythe sea glass spalvos wub.gif http://i.ebayimg.com...DEwg~~60_35.JPG

Soffyyy, o kodel pardavei ta ryskuji popover http://www.part.lt/i...2937d45a614.jpg, atsimenu rasei, kad labai patiko ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 16 kovo 2014 - 21:31
QUOTE(inga_ @ 2014 03 16, 22:25)
laikas, zmogiuke medziot, sia vasara ypac geltona, zalia, melyna ir zydra madoje ir  dar viskas kas geleta  wub.gif  wub.gif

Melyna ir zydra man labai patinkancios, o va geleta jau ne man schmoll.gif uzteks ir zalios/geltonos smile.gif
Atsakyti
Pratesiant tema apie spalvas, paziurejau pokalbi su vienu garsiu mados zinovu. Jo nuomone, pilkumai tiesiog netinka musu klimatui, pas mus ir taip didziaja metu dali pilka uz lango. Prancuzai gali sau leisti rengtis pilkai, o mes visai susilietume su asfaltu. Mums reikia spalvu, aisku, tai nereiskia, kad jos turi buti rekiancios, bet spalvu terapija bus tik i nauda biggrin.gif Man patinka toks poziuris ax.gif

Ir dar dabar populiarus inteligentiskas stilius ( apsmuke drabuziai, neaiskios formos), manau, J.crew daugeliu atveju palaiko sia tendencija biggrin.gif

Zmogiuke, o man taip grazu, tie geleti rastai, kurie dabar ant bangos. Juk ir taip mazai romantiskumo siuolaikiniame stiliuje, kaip ir gyvenime ax.gif
Atsakyti