Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Milagra @ 2014 03 17, 12:01)
Mergaitės, patarkit dėl paltuko dydžio, jei megztukus, tarkim, nešioju M/L, dėl plačių pečių dažniau tenka pirkti L. Per krūtinę ~93. Žinau, kad tikrai reikia imti Tall, o va dėl paties dydžio neturiu supratimo.
user posted image

as su tiek svarkus ir paltus jcrew paprastai perku 6 dydzio. 8 dydzio buna didoki
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 17, 11:08)
Greiciausiai iskraipyta, nes ir dark artichoke nelabai panasi i JCrew puslapyje esancia.
Noriu as to megztuko, tik spalvos nesugalvoju.  g.gif
O kokie Gigi matmenys, raso, kad jai XS geras.

Man ji panasi i M sudejimo moteri, tai speju megztukai padidinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2014 03 17, 11:56)
Man irgi labai patinka tas merinukas. Tik va klausimas, ar neerzins tie uztrauktukai. Ar nebus pliki ant kuno  g.gif

Nemanau, kad erzins, jcrew gi daro labai kokybiskus uztrauktukus mirksiukas.gif Man grazi ta oatmeal stone spalva, bet persisviecia, o as to taip nemegstu doh.gif
nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 17, 11:08)
O kokie Gigi matmenys, raso, kad jai XS geras.

Pagal foto sprendziant - 90/90/90. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 17, 11:29)
Pagal foto sprendziant - 90/90/90. biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, kazkada diskutavos apie siuos velvetukus, jie 2 dydziais mazinti ar 1 ? ir koki dydi geriau imti su uzpakaliu 100, bet liemuo 85, o zemiau kur segasi visi 90 smile.gif emiau 29, tai neuzsegiau smile.gif svarstau 30 ar 31 ? ar nebus 31 didokas per klubus ? jcrew sijonukai man tinka 10 dydzio 4u.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kj0pddk
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 17, 13:29)
Merginos, kazkada diskutavos apie siuos velvetukus, jie 2 dydziais mazinti ar 1 ? ir koki dydi geriau imti su uzpakaliu 100, bet liemuo 85, o zemiau kur segasi visi 90 smile.gif emiau 29, tai neuzsegiau smile.gif svarstau 30 ar 31 ?  ar nebus 31 didokas per klubus ? jcrew sijonukai man tinka 10 dydzio  4u.gif

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kj0pddk

Man tai jie visai nemažinti, bet nedidinti tai tikrai, sakyčiau atitinka
Atsakyti
Rodausi pora sijonuku su merino tipiais.
Tipiai S dydzio, bet kazkaip melynas man laisvesnis nei pilkas. Vieno ant kito nebuvau uzdejus smile.gif Ypac jauciasi, jei susikisu i sijonuka. Per krutine pas mane 91, liemuo 72.
Pilkas sijonas - double serge wool P4 dydzio, man idealiai (klubai pas mane ~94 cm). Navy sijonas - no2 pencil in cotton twill, P6 dydis. Laisvokas, bet nesioti galiu. Tik bijau, kad pasitemps panesiojus.
Dar idejau, kaip dienos sviesoje atrodo spalvos melyno megztuko ir pilko sijono, nes prie turimo apsvietimo nuotraukoje jos visiskai issikraipo.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kuri pasirodysit su Jcrew boy popover in bows? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2014 03 17, 15:15)
Rodausi pora sijonuku su merino tipiais.
Tipiai S dydzio, bet kazkaip melynas man laisvesnis nei pilkas. Vieno ant kito nebuvau uzdejus smile.gif Ypac jauciasi, jei susikisu i sijonuka. Per krutine pas mane 91, liemuo 72.

Mieli ir tvarkingi darbiniai derinukai 4u.gif

Bet ir foto matosi, kad melynas tippi laisvesnis smile.gif
Atsakyti
Zmogiuke, laaabai grazu wub.gif Koks tavo ugis, primink mirksiukas.gif

Ir bateliai labai grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 16, 21:31)
Soffyyy, o kodel pardavei ta ryskuji popover http://www.part.lt/i...2937d45a614.jpg, atsimenu rasei, kad labai patiko  ax.gif  smile.gif

Man labai tiko ir patiko, bet niekur neprisiderinu. Kažkaip vis noriu užsidėt, nukabinu nuo pakabos ir atgal į spintą biggrin.gif
Vat mėlyni medalion print popover tai labai prilipo, nešioju dažnai.
Atsakyti