Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Merginos ,gal kas turit toki paltuka 0 dydzio ,arba gal kas parduodate ir galetume ismatuot ,labai didelis prasymas blush2.gif labai reikia
man labai svarbu petukai ir per krutine ,ACIU

gavau as sau 2 dydi ,labai fainas ,bet jauciuos lyg reiktu ir mazesnio ir nzn ka daba daryt blink.gif idomu koks skirtumas.

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽanetaKava: 17 kovo 2014 - 20:59
zmogiuke, labai senai tavęs čia nematėme foto, labai gražiai atrodai smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 03 17, 17:58)
turiu tokį paltuką 2 dydžio. Paltukas man kaip tik. Megztukus nešioju XS-S dydžio, maikutes XS, šilkinukes 2 dydžio.

pamaciau ,kad paraset ,savo nesiojamus dydzius smile.gif As lygiai taip pat nesioju viska ,bet ar jums nesinori mazesnio paltuko ,as taip jauciuos kaip ir gerai ,kaip ir mazesnio noretusi ...suku sau galva g.gif lyg petukai galetu but siauriau ,tai ir ieskau slieku biggrin.gif gal kas pamatuotu mazesni tai apsiraminciau .O siaip tai toks fainas ,labai ,kokybe labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 03 17, 17:25)
as 28 ir 29 pirkau. Mano storoji ~ 98 cm. Pilvuka irgi turiu. 29 man kaip tik.
Susigundziau juoda spalva, tai nusivyliau, nes juoda labai jau isblukusi. Turiu kitus jcrew velvetukus juodus is seniau, tai tikrai juodi, o sitie negrazus juodumas  verysad.gif Gyte irgi lyg juodus cia demonstravo, gal ji pakomentuos.
Aisku, nezinau kokia spalva gundo  mirksiukas.gif
Turiu ir tuos kiwi...Oi oi koks man ju ryskumas  lotuliukas.gif

aciu labai, gundo kaip tik juoda, as ja maciau gyvai man tokios ir reikia, as ja dumine vadinu smile.gif siek tiek i pilkuma, tai to ko man reikia smile.gif aciu uz komentara 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Proksi,
Taip,spalva i pilkuma. O man reikejo visai juodos. Sunesiosiu ir sita spalva,bet norejau kitos.
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 17, 11:08)
Greiciausiai iskraipyta, nes ir dark artichoke nelabai panasi i JCrew puslapyje esancia.
Noriu as to megztuko, tik spalvos nesugalvoju.  g.gif
O kokie Gigi matmenys, raso, kad jai XS geras.

Gigi krūtinė apie 90, ji XS ir nešioja, kad ir kaip neįtikima būtų biggrin.gif

QUOTE(Lyn @ 2014 03 17, 11:13)
as su tiek  svarkus  ir  paltus  jcrew  paprastai  perku 6  dydzio.  8 dydzio  buna  didoki

Bet tavo pečiai smulkūs mirksiukas.gif Jei Milagra aukšta, plačių pečių, 8-10 gali reikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 03 17, 22:58)
Bet tavo pečiai smulkūs  mirksiukas.gif  Jei Milagra aukšta, plačių pečių, 8-10 gali reikti  mirksiukas.gif

Taip taip, būtent smile.gif Matėmės kažkada seniai, Ilka, praktiškai vienodo ūgio esam. Tai va ir mąstau ar 8 ar 10 dydį imti.

Ačiū labai už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 03 18, 00:58)
Gigi krūtinė apie 90, ji XS ir nešioja, kad ir kaip neįtikima būtų  biggrin.gif
Bet tavo pečiai smulkūs  mirksiukas.gif  Jei Milagra aukšta, plačių pečių, 8-10 gali reikti  mirksiukas.gif

QUOTE(Milagra @ 2014 03 18, 01:09)
Taip taip, būtent smile.gif Matėmės kažkada seniai, Ilka, praktiškai vienodo ūgio esam. Tai va ir mąstau ar 8 ar 10 dydį imti.

Ačiū labai už patarimus  4u.gif

nu kad nea, mano peciai platus ...pas mane kulturistes figura smile.gif nugara V formos ax.gif bet kuriuo atveju manau 8 tikrai turetu pakakti
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 17, 20:48)
Man patinka vilnoniai megztukai is factory, jie ne ka prastesni uz jcrew. Sita pirkau del spalvos, realiai ji tiesiog zalia jade spalva, bet yra ir melynas siulas, tai nuotraukoje tikriausiai jis ir isryskejo. Cia S d. su 89 cm. Merino long cardigan.
O taip valiau veidrodi, pasirodo prastai valiau doh.gif

Grazus megztukas, ir spalva mano megstama 4u.gif

As neturiu nei vieno ilgo cardigano, gal reikes ir man prie progos nusipirkt g.gif smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 17, 21:56)

gavau as sau 2 dydi ,labai fainas ,bet jauciuos lyg reiktu ir mazesnio ir nzn ka daba daryt  blink.gif idomu koks skirtumas.

Idek foto cia ir mes pasakysim ka daryt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 18 kovo 2014 - 07:15
Kiek Tall paltai ilgesni už Regular ir kiek rankovės skiriasi? Kalba eina apie 12 dydį. Laba reikia patarimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 18, 09:25)
Kiek Tall paltai ilgesni už Regular ir kiek rankovės skiriasi? Kalba eina apie 12 dydį. Laba reikia patarimo  smile.gif

Galiu tik pasakyti apie metro coat, kad 2Tall rankoves ~4 cm ilgesnes uz 2 regular.
Tai tikriausiai panasiai ir kitu paltu turetu but g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 18, 08:30)
Galiu tik pasakyti apie metro coat, kad 2Tall rankoves ~4 cm ilgesnes uz 2 regular.
Tai tikriausiai panasiai ir kitu paltu turetu but  g.gif

Ačiū, o pats paltas irgi ilgesnis ženkliai? Esmė kad mama nori ilgesnio Sabrina palto, bet gal didesnis dydis ir taip ilgesnis kažkiek bus
Atsakyti