Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 18, 09:35)
Ačiū, o pats paltas irgi ilgesnis ženkliai? Esmė kad mama nori ilgesnio Sabrina palto, bet gal didesnis dydis ir taip ilgesnis kažkiek bus

Taip ir pats paltas ilgesnis Tall buvo, panasiai gal ~5 cm smile.gif

O siaip tai as galvociau, kad paltu ilgiai ir rankoviu ilgiai priklausomai nuo dydzio neturetu skirtis g.gif Turetu skirtis tik is plocio g.gif Bet gal cia tik mano isivaizdavimas toks smile.gif

Tam ir yra Regular ir Tall g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 18 kovo 2014 - 08:45
Mano darbinis siandienos variantas. Pasiutusiai ryskus, bet jauciuosi puikiai wub.gif
Foto nekokia, bet bendras vaizdas matosi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 18 kovo 2014 - 09:30
QUOTE(Aireda @ 2014 03 17, 19:48)
Man patinka vilnoniai megztukai is factory, jie ne ka prastesni uz jcrew. Sita pirkau del spalvos, realiai ji tiesiog zalia jade spalva, bet yra ir melynas siulas, tai nuotraukoje tikriausiai jis ir isryskejo. Cia S d. su 89 cm. Merino long cardigan.
O taip valiau veidrodi, pasirodo prastai valiau doh.gif

As toki draugei siunciau, pati ryza turiu, lb patinka.
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 18, 09:26)
Mano darbinis siandienos variantas. Pasiutusiai ryskus, bet jauciuosi puikiai wub.gif

Nerodoooooo.
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 18, 10:26)

Tikrai ryskus, bet uztai nepastebeta neliksi niekaip biggrin.gif mirksiukas.gif Juolab, kad pati gerai jautiesi thumbup.gif Rysku, bet grazu 4u.gif

Tiesa, nesalta taip? ax.gif

Ziema grizo, as vel su kelnem ir kasmyrais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 18, 09:41)
Ziema grizo, as vel su kelnem ir kasmyrais  blush2.gif
Aš taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 18, 00:02)
pamaciau ,kad paraset ,savo nesiojamus dydzius  smile.gif As lygiai taip pat nesioju viska ,bet ar jums nesinori mazesnio paltuko ,as taip jauciuos kaip ir gerai ,kaip ir mazesnio noretusi ...suku sau galva  g.gif lyg petukai galetu but siauriau ,tai ir ieskau slieku  biggrin.gif gal kas pamatuotu mazesni tai apsiraminciau .O siaip tai toks fainas ,labai ,kokybe labai patiko  thumbup.gif

Pridedu foto su paltuku 2 dydžio (MAJESTY PEACOAT spalva navy). Man mažesnio nesinorėtų, nes spaustų per krūtinę ir rankas sunkiau pakelčiau.
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 18 kovo 2014 - 10:04
QUOTE(Dideja @ 2014 03 18, 09:41)
Tikrai ryskus, bet uztai nepastebeta neliksi niekaip  biggrin.gif  mirksiukas.gif Juolab, kad pati gerai jautiesi thumbup.gif Rysku, bet grazu  4u.gif

Tiesa, nesalta taip?  ax.gif

Ziema grizo, as vel su kelnem ir kasmyrais  blush2.gif

Pas mus darbe šildymas neribojamas. Ir centrinis ir papildomai gali jungtis, plius kava, arbata nustatytom valandom biggrin.gif (valstybinė įstaiga visgi) O į darbą/iš darbo su paltuku ir mašina.
Aš taip noriu to pavasario, taip noriu gaivumo, saulės spinduliukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 03 18, 10:55)
Pridedu foto su paltuku 2 dydžio (MAJESTY PEACOAT spalva navy). Man mažesnio nesinorėtų, nes spaustų per krūtinę ir rankas sunkiau pakelčiau.

Labai grazu 4u.gif Ir dydis, man atrodo, parinktas puikiai thumbup.gif

As turiu foctory toki paltuka 2 dydzio zalia, tai irgi labai mielas, bet isivaizduoju, kad j.crew vistiek fainesnis turi buti, medziaga turbut irgi storesne rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 18, 11:03)
Pas mus darbe šildymas neribojamas. Ir centrinis ir papildomai gali jungtis, plius kava, arbata nustatytom valandom  biggrin.gif (valstybinė įstaiga visgi) O į darbą/iš darbo su paltuku ir mašina.
Aš taip noriu to pavasario, taip noriu gaivumo, saulės spinduliukų wub.gif

Na, zinok tai ir as sedziu papildomai dar elektrini radiatoriu prie saves pasistaciusi, rankas kai susala dar i ji pasisildau biggrin.gif O kavos - arbatos , tai irgi kada ir kiek nori, bet salu ir viskas ax.gif

Ana savaite irgi jau savo metro coat pranesiojau, silta , smagu buvo, db vel prie pukinio palto grizau tongue.gif

O del pavasario drinks_cheers.gif irgi labai noriu wub.gif
Atsakyti
Grazu Sofy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 18, 11:08)
Labai grazu 4u.gif Ir dydis, man atrodo, parinktas puikiai thumbup.gif

As turiu foctory toki paltuka 2 dydzio  zalia, tai irgi labai mielas, bet isivaizduoju, kad j.crew vistiek fainesnis turi buti, medziaga turbut irgi storesne  rolleyes.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 18, 09:26)

thumbup.gif
Man patinka "pasiutusiai ryšku" biggrin.gif . - Tokia saulutė faina - nesvarbu, kad per langą biggrin.gif
Atsakyti
O aš taip "pasipuošiau" biggrin.gif - lėksiu jau biggrin.gif
user posted image
Tas tippis kokis tai apdribęs [S ant 88 cm], bet dar neskalbtas. Sijonas retro jade, bet foto išėjo mėlynas.
Atsakyti