Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Oi kokia ryski temute! thumbup.gif

QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 18, 13:03)
o va sitoj nuotraukoj man ties petuku atrodo negerai noretusi siauriau

Grazus paltukas, bet ties peciais kazkas su juo ne taip- pas mane irgi lygiai taip pat atvepe- nzn ar cia del dydzio ar siaip ne mano stotui jis, bet ziu- ir Tau taip pat.. g.gif unsure.gif
Va trumpam ikeliu kaip atrodo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 18 kovo 2014 - 15:05
QUOTE(Siaip @ 2014 03 18, 12:39)
Sveikos, gal kuri pirkote MOONGLOW PAISLEY SILK TEE?
Užsisakiau vakar skubėdama, o dabar perskaičius atsiliepimų bijau, kad 2 dydis gali per didelis būt.

Aš pirkau 0 dydį vakar, galvoju, kad gali būti siaura ties pečiais, jeigu netiks abiem, galėsim mainytis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 03 18, 15:03)

Va trumpam ikeliu kaip atrodo  unsure.gif

Nerodo
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 18, 13:13)
Ai, nu kaip batai dera su paltu, griuuunu.

as irgi bigsmile.gif
Atsakyti
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kj1LX5U

merginos koki dydi perkate su 91- 92 cm krutine siu megztuku ? 4u.gif
Atsakyti
Kiek daug graziu vaizdu bigsmile.gif Man viskas ant visu patiko: ir paltai ir derinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 03 18, 06:09)
nu kad  nea,  mano  peciai  platus ...pas  mane  kulturistes  figura smile.gif  nugara  V  formos  ax.gif  bet  kuriuo atveju manau  8  tikrai  turetu  pakakti

QUOTE(Ilka* @ 2014 03 18, 10:26)
Prisiminiau dabar smile.gif turiu 8 dydžio paltuką, 6 buvo vos ankštas per pečius, tai ko gero ir jums 8 tiktų. 10 per kitur bus didelis  mirksiukas.gif

Ačiūūūū, mergaitės 4u.gif Dabar belieka tik pasigaut biggrin.gif

ŽanetaKava, žiauriai gražu swoon.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ,tik parbegau ,jetus kiek pagyru blush2.gif Aciu jums labai ,nu nekeisiu tada i mazesni smile.gif as paskui pamatuosiu paltuka ,kuri ten praset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 18, 19:30)
Sveikos ,tik parbegau ,jetus kiek pagyru  blush2.gif Aciu jums labai ,nu nekeisiu tada i mazesni  smile.gif as paskui pamatuosiu paltuka ,kuri ten praset  biggrin.gif

Tikrai nereikia keisti, kam, ir taip puikiai atrodo. O paltas ir batai kaip priderinti abiejuose deriniuose, pavydetina bigsmile.gif

rastafarinas, labai spalviskai irgi graziai paderinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 03 18, 15:01)
soffyyy, taip grazuole wub.gif  wub.gif  silkinuke j.crew ar factorine pas tave  tongue.gif ?

Factory smile.gif bet laabai miela ir svarbiausia, kad nesiglamzo - man tas labai aktualu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 18 kovo 2014 - 18:58
QUOTE(Soffyyy @ 2014 03 18, 09:26)

Graži ta palaidinė, mano bedradarbės kone užduso iš pavydo. Jei rimtai, tai didžiausią furorą sukėlė būtent ši palaidinė smile.gif

QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 18, 11:10)
O aš taip "pasipuošiau"   biggrin.gif  - lėksiu jau  biggrin.gif
<...>.

Kažkaip labai jau keistai gula g.gif iš pradžių pagalvojau, kad nugara į priekį apsirengėt blush2.gif
QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 18, 12:03)
Aciu jums ,nu man tik tai ir stabdo mazesnis dydis nes per krutine 2 dydis kaip tik  <...>

Kokie spalvingi ir gražūs derinukai wub.gif Labai like wub.gif
Iš priekio, tai normaliai labai atrodo, o šonu, tai kažkiek meta raukšles ties rankovėmis. Bet jau spalvynas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 18 kovo 2014 - 19:30
Gal butu atsiliepimu apie sia bliuskyte 4u.gif
https://www.jcrew.co...;bmLocale=en_LT

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 18, 12:32)
Labai gaiviai pavasariska  4u.gif
Su tais tippi , tai nesuprasi ax.gif
Man irgi S polaisvis, o XS per ankstas ax.gif

Ačiū smile.gif . drinks_cheers.gif dėl to laisvumo tai jo. Bet kitas S tai jau rankelos aptempos kaip reikiant [panešiotas jau], tai pasitrauks dar mažu biggrin.gif . Nes čia dar neskalbtas.

QUOTE(Aireda @ 2014 03 18, 18:42)
rastafarinas, labai spalviskai irgi graziai paderinta wub.gif

Ačiū labai 4u.gif Mano dvi 'pačiausios' spalvos dabar smile.gif
QUOTE(cap carap @ 2014 03 18, 19:29)
Kažkaip labai jau keistai gula  g.gif iš pradžių pagalvojau, kad nugara į priekį apsirengėt  blush2.gif

biggrin.gif - Gal kiek paskubom užsidėjau - reikėjo "pasitaisyt" tą rūbelį gražiau doh.gif. - Skubota foto sesija biggrin.gif

QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 18, 12:03)

Labai gražu smile.gif. Ypač su ilgais batais spalvų derinys super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 kovo 2014 - 20:02