Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

smile.gif 4u.gif
Ir visos jų 4 spalvos man gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 10:59)
merginos sakykite jei liemuo 88 cm klubai 105 Jcrew pencil in double serge wool 8 dydis tiks ar bus mažas?

Bus geras, manau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 19, 13:25)
Bus geras, manau.

vadinasi gerai skaičiavau 4u.gif pagal kitų matmenis, tik dabar žiūriu tik -30 proc, kaži dar verta laukt didesnės, nes kai buvo -40 tai jo nebuvo 4u.gif o dabar matau 8 dydi mėlyno g.gif
Atsakyti
Labuka pazadejau ismatavimus paltuko ,nepamenu kam blush2.gif tai va sitas paltukas Regular dydis 2

https://www.jcrew.co...sNewSearch=true

matavau is nugaros petuku plotis nuo siules iki siules yra 37 cm
po pazastim tarp pazastuku 44cm
ilgis paltuko siule nuo kalnieriuko iki apacios 67 cm
daugiau nzn ka matuot ,jei ko reiks parasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 13:45)
vadinasi gerai skaičiavau 4u.gif  pagal kitų matmenis, tik dabar žiūriu tik -30 proc, kaži dar verta laukt didesnės, nes kai buvo -40 tai jo nebuvo 4u.gif o dabar matau 8 dydi mėlyno g.gif

jei Jcrew tai tiks, pati su klubais 102-105 (priklauso nuo kudinuos ar ne) turiu 8
Atsakyti
Jcrew nieko neturiu kol kas, bet jau gunduosi, turiu tik jcrew factory geltona vilnoni sijonuka nu nerealus ir jis 10 dydis, jis geras tinka, bet man norėtusi truputį laisviau, todel klausimas ar jcrew didenis rubai nei jcrew factory.

Turiu ir factory merinuka su kaspinėliais nerealus, labai patiko. ir factory suknelę vilnos 10 dydį tai labai patinka visą žiemą išvaikčiojau nereali ji man.

va iš jcrew susikroviau tipi merinuka mėlyna ar su 100 per krutine ir ne plačiais pečiais M tiks ar reikėtu L, faktorio merinukas su kaspinėliais M puikiai tinka. ir vilnoni sijonuka jrew mėlyna radau 8 dydi

Dėkoju, kad apšvies mane sleep.gif nes kaina ne maža tai noriu pataikyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 kovo 2014 - 13:25
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 14:24)
Jcrew nieko neturiu kol kas, bet jau gunduosi, turiu tik jcrew factory geltona vilnoni sijonuka nu nerealus ir jis 10 dydis, jis geras tinka, bet man norėtusi truputį laisviau, todel klausimas ar jcrew didenis rubai nei jcrew factory.

Turiu ir as ta sijona 8 dydzio geltona, tai man siaurokas. Taip ir nedeviu. Tai jei pagal ji matuot, tai J.crew vilnonis 8 laisvesnis uz factory 8 vilnoni. Einu nusiimsiu sijona ir pamatuosiu.

Skirtumas per liemeni ir klubus apie 1,5-2cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 19 kovo 2014 - 13:33
QUOTE(ellinga @ 2014 03 19, 14:29)
Turiu ir as ta sijona 8 dydzio geltona, tai man siaurokas. Taip ir nedeviu. Tai jei pagal ji matuot, tai J.crew vilnonis 8 laisvesnis uz factory 8 vilnoni. Einu nusiimsiu sijona ir pamatuosiu

oi ačiu Jums labai:)

https://www.jcrew.co...p;bmUID=kj2sxlW aš va šio norėčiau 4u.gif

ir sakykite factorio geltona vilnos sijonas visoms raukslėjasi per klubus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 kovo 2014 - 13:33
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 14:32)
ir sakykite factorio geltona vilnos sijonas visoms raukslėjasi per klubus?

Mane jis taip aptempia, kad niekas nesirauksleja biggrin.gif

Factory tipiai mano S arba M, S buna prigludes, M polaisvis (krutine 95cm)

O kardiganas Jcrew M dydzio, mazesnio jokiu budu nesinoretu. Neisivaizduoju kaip su tipiais

Man atrodo, kad cia nebloga kaina g.gif nesu didele stebetoja, bet pernai geresnem kainom pirkau, siais metais pigiau 80$ -% nelabai maciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 14:32)

Sijonui taiko -25%, tai butu 45$ Ziurint i akropolio kainas ir siu sijonu kokybe tai kaip ir neblogai, zinant kiek pernai mokejau tai nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 19 kovo 2014 - 13:40
QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 19, 13:18)
Labuka pazadejau ismatavimus paltuko ,nepamenu kam  blush2.gif  tai va sitas paltukas Regular dydis 2

https://www.jcrew.co...sNewSearch=true

matavau is nugaros petuku plotis nuo siules iki siules yra 37 cm
po pazastim tarp pazastuku 44cm
ilgis paltuko siule nuo kalnieriuko iki apacios 67 cm
daugiau nzn ka matuot ,jei ko reiks parasykit  smile.gif

o su kokiais ismatavimais jis Jums tiko ? 4u.gif
su 91-92 cm krutine bus mazokas?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2014 03 19, 10:59)
merginos sakykite jei liemuo 88 cm klubai 105 Jcrew pencil in double serge wool 8 dydis tiks ar bus mažas?

Bus mažas jums, kiek turiu jcrew sijonų 8 dydžio, jų liemuo 41-42 cm pločio.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2014 03 19, 15:12)
Bus mažas jums, kiek turiu jcrew sijonų 8 dydžio, jų liemuo 41-42 cm pločio.

na manau nerizikuosiu tada jei būtų 10 tada dar..bet dabar gal nereikia lauksu tinkamo dydžio 4u.gif
Atsakyti