Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Žvaigždutė @ 2014 03 20, 10:05)
Mergaitės parašykite prašau, kada Jcrew galiu tikėtis nuolaidėlės 40 %, turbūt praleidau kažką doh.gif

Tai, kad niekas is anksto nezino smile.gif
Bet pastaruoju metu gana daznai tas -40% buna 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gyte66 @ 2014 03 20, 10:06)

Man tai pritrūksta drąsos tokiais atvejais užkalbinti ax.gif

drinks_cheers.gif beveik vienu metu ta pati parasem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 20, 09:05)
Tai jau tikrai  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  Ir dar nusisypsociau, jei arti butu smile.gif Nes kalbinti, tai kazkaip nelabai patogu butu... ax.gif  smile.gif

Tai kad ten sedi tos pacios mamkos menesiu menesiais, tai jau kaip ir savos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 20, 10:10)
Tai kad ten sedi tos pacios mamkos menesiu menesiais, tai jau kaip ir savos.  biggrin.gif

A, na tai taip. smile.gif
As turejau omeny, kad nedrasu butu kalbinti, tarkim, prasilenkiant kazkur "Akropoly" biggrin.gif
Atsakyti
Gyte66, labai graziai palaidine atrodo wub.gif

Man ziauriai grazus tokie peplum modeliai. Labai moteriski, pabrezia talija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 20 kovo 2014 - 09:17
Gyte66, puikus vaizdas thumbup.gif
Toks isryskinantis moteriskus linkius modeliukas wub.gif
Tikrai atsiras ir mano spintoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites patarkit ar su ugiu 173 sis sijonukas nebus labai trumpas????
Kaip supratau is ansketsniu postu jis siek tiek pamazintas ar ne? Koki dydi imti su 105 cm klubais ir 81 liemeniu?
Isparduotuvei 8 dydis parasytas klubams iki 100 cm g.gif Tai gal 12 tuomet?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2014 03 20, 12:15)
Kaip supratau is ansketsniu postu jis siek tiek pamazintas ar ne? Koki dydi imti su 105 cm klubais ir 81 liemeniu?
Isparduotuvei 8 dydis parasytas klubams iki 100 cm  g.gif Tai gal 12 tuomet?
user posted image

As pries kelias dienas gavau si sijonuka, tai negaliu atsidziaugti kaip jis man patiko, tik mano spalva tamsiai melyna. As su 95 cm klubais pirkau 6 dydi ir tiko ideliai, niekur neverzia, labai patogiai jauciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2014 03 20, 13:15)

Mes visos skirtingai ta trumpuma suprantam mirksiukas.gif
Su tokiu ugiu , manau , i darba butu trumpas ax.gif
Na, o laisvalaikiui, kas megsta trumpus, tai gal ir neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2014 03 20, 12:15)
user posted image

Man su 1,68 ugiu tai jis i darba pats tas, bet su jusu ugiu gal jau ir trumpokas i darba butu... Bet laisvalaikiui tai tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 20, 09:45)
Zinok ir tu atsisuktum. Labai jau nekasdieniska to paltuko spalva.  biggrin.gif O dar batai.  wub.gif
Mane irgi viena kart identifikavo.  biggrin.gif Prie baseino laukiau panu, nemazai ten mamu sedi. Priejo viena ir uzklause, per kuria tarpininke perkuosi.  bigsmile.gif Is MK laikrodzio ir Marc Jacobs rankines nusprende.  doh.gif  lotuliukas.gif

Vis komentuojat ta mano paltuka , nu jau tiksliai svieciu tada doh.gif blush2.gif
siaip man kiek turiu crew rubeliu esu labai patenkinta ,tik nesirodziau as cia ,kazkaip nepatogu man buvo ,bet va kaip beda prispyre del dydzio tai issiziojau biggrin.gif Snd gausiu labai laukta megstuka su banginukais ax.gif kita savaitele dar vienas atkeliauja ,nu zodziu vis laukime lotuliukas.gif
O jus prieikit prie manes ,as neissigasiu visai smagu pabendrauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tadadadaaaam bigsmile.gif Gavau naują vėrinuką. CRYSTAL AND CARVED STONE NECKLACE (item a8284) https://www.jcrew.co...duct_detail.jsp
spalva: warm pebble. Labai kokybiškas, su dėžute, nėra pūko lengvumo, bet ir kaklas nenutįsta nuo jo. Paprasčiausią palaidinę papuoš ir pavers jus gražiausia pavasario gėle wub.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
LM, labai dailutis. wub.gif Uzpavydejau... rolleyes.gif Tos pastelines spalvytes tokiai romantiskai merginai. thumbup.gif

O kodel mano verinys be dezutes atejo...? g.gif
Atsakyti