Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 19, 20:59)

omg... wub.gif kaip man patinka tokie!
Papildyta:
QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 19, 23:57)
Nu tikrai as buvau sporto mokykloj  blush2.gif Aciu ,aciu  biggrin.gif na tai sekanti karta tai nors pamuojuokit ar ka ,kad zinociau kas ten mane mato  lotuliukas.gif

CIa tai bent! Pagal rubus atpazint gali zmogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽanetaKava @ 2014 03 19, 22:57)
Nu tikrai as buvau sporto mokykloj  blush2.gif Aciu ,aciu  biggrin.gif na tai sekanti karta tai nors pamuojuokit ar ka ,kad zinociau kas ten mane mato  lotuliukas.gif

As ten kiekviena treciadienu bunu, maniskes plaukia. biggrin.gif Pamojuosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2014 03 19, 16:37)
Pamėginsiu vėliau padaryti foto.

PONTE PEPLUM TOP, XS dydis su 1,72 ūgiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gyte66, labai grazu wub.gif man rodos liemens linija taip ir turi buti kap pas Tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2014 03 20, 00:55)

Na ka gi, atrodo isties daug geriau, nei as isivaizdavau tongue.gif 4u.gif
Bet man pats modelis toks, turbut, nepatinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2014 03 19, 23:55)

Gražu ir jums labai tinka smile.gif. Labai moteriška toji palaidinė. Bet aš dar neapsipręndžiu, prie derinčiau tokią unsure.gif smile.gif
Oj, pamačiau, kad vienok, parduodat ją?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 20 kovo 2014 - 07:38
QUOTE(Zmogiuke @ 2014 03 20, 00:01)

CIa tai bent! Pagal rubus atpazint gali zmogu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Aga, as ir pagalvojau, veidu juk nerodo, o vistiek atpazista biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 20, 08:36)

Tai, kad ne...parduoda su trumpom rankovem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 20, 07:36)
Gražu ir jums labai tinka smile.gif. Labai moteriška toji palaidinė. Bet aš dar neapsipręndžiu, prie derinčiau tokią  unsure.gif  smile.gif

Tai kad prie daug ko ji tinka: ir prie džinsų, ir prie pencil sijonų mirksiukas.gif
Išparduotuvėje tokia (šiaip irgi man tinka, modelis netgi labiau prigludęs, bet per klaidą dvi užsisakiau doh.gif ):
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kbt0ngZ

QUOTE(Dideja @ 2014 03 20, 07:46)
Tai, kad ne...parduoda su trumpom rankovem  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 03 20, 07:46)
drinks_cheers.gif
Aga, as ir pagalvojau, veidu juk nerodo, o vistiek atpazista  biggrin.gif

Zinok ir tu atsisuktum. Labai jau nekasdieniska to paltuko spalva. biggrin.gif O dar batai. wub.gif
Mane irgi viena kart identifikavo. biggrin.gif Prie baseino laukiau panu, nemazai ten mamu sedi. Priejo viena ir uzklause, per kuria tarpininke perkuosi. bigsmile.gif Is MK laikrodzio ir Marc Jacobs rankines nusprende. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės parašykite prašau, kada Jcrew galiu tikėtis nuolaidėlės 40 %, turbūt praleidau kažką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 20, 09:45)
Zinok ir tu atsisuktum. Labai jau nekasdieniska to paltuko spalva.  biggrin.gif O dar batai.  wub.gif
Mane irgi viena kart identifikavo.  biggrin.gif Prie baseino laukiau panu, nemazai ten mamu sedi. Priejo viena ir uzklause, per kuria tarpininke perkuosi.  bigsmile.gif Is MK laikrodzio ir Marc Jacobs rankines nusprende.  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif drinks_cheers.gif Ir dar nusisypsociau, jei arti butu smile.gif Nes kalbinti, tai kazkaip nelabai patogu butu... ax.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 20, 08:45)
Priejo viena ir uzklause, per kuria tarpininke perkuosi.  bigsmile.gif Is MK laikrodzio ir Marc Jacobs rankines nusprende.  doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Man tai pritrūksta drąsos tokiais atvejais užkalbinti ax.gif
Atsakyti