Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 21, 16:55)
Klausimas

pagal mane tinkamas drinks_cheers.gif na nebent koks piktas sefas, kuriam papuosalai nepatinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 21, 17:01)
pagal mane tinkamas  drinks_cheers.gif na nebent koks piktas sefas, kuriam papuosalai nepatinka  rolleyes.gif

ne, piktų dėdžių nėr..nebent tik pavydžios senmergės lotuliukas.gif
Atsakyti
Klausimas: į darbą tinkamas/netinkamas derinys su vėriniu vakarykščiu?  g.gif

Man labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 21, 18:55)
Klausimas: į darbą tinkamas/netinkamas derinys su vėriniu vakarykščiu?  g.gif

Labai žavu. thumbup.gif Tikrai tinkamas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dirzeli sviesu deciau 4u.gif
Atsakyti
LaimingaMergina, labai grazu, verinys cia tikrai savo vietoje wub.gif O dirzelio gal tikrai kokio sviesesnio reiketu, nes dabar visas demesys atitenka dirzeliui, labai krenta i akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 21, 17:05)
ne, piktų dėdžių nėr..nebent tik pavydžios senmergės  lotuliukas.gif

vat cia gali but blogiau uz pikta sefa g.gif biggrin.gif
Atsakyti
LM grazus derinukas ir papuosaliukas tinka:super Tikrai turbut nera blogiau uz piktas pavydzias tetas lotuliukas.gif
Atsakyti

Verinys man labai graziai atrodo ir tinka. Gal busiu nepopuliari, bet man kazkaip languotos kelnes nelabai dera su dryzuotu virsum, tiek del rasto, tiek spalviskai. O verinys labai grazus. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 21 kovo 2014 - 20:24
QUOTE(farnese @ 2014 03 21, 20:11)

Verinys man labai graziai atrodo ir tinka. Gal busiu nepopuliari, bet man kazkaip languotos kelnes nelabai dera su dryzuotu virsum, tiek del rasto, tiek spalviskai. O veins labai grazus. thumbup.gif

Pritariu blush2.gif
Atsakyti
Kokie gražūs visų pirkiniai!

Labai gražūs LM ir Gytės vėriniai smile.gif gaila nežinau, kaip atrodo enuros Maroccon unsure.gif [taip suintrigavo auksas ir rubinai biggrin.gif ]
Didėja - gražiai man marškinukai. Tinka prie pilkos. Ir man visai ji ne per ryški [o jei ir taip - tai faina smile.gif]
Ir prisidedu prie LM derinuko komentarų, kad reik šviesaus diržiuko. Ir be to - be galo gražūs batukai, ir kojytė gražiai atrodo su jais smile.gif.
Ir labai graži mėlynakės megztinuko spalva. 4u.gif Man ši spalva graži tik iš tolo biggrin.gif , tokia šalta, bet koks papuošalas panašios spalvos gal ir nieko būtų smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 kovo 2014 - 20:22
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 21, 20:15)
gaila nežinau, kaip atrodo  enuros  Maroccon unsure.gif [taip suintrigavo auksas ir rubinai  biggrin.gif ]

va cia jo apzvalga 4u.gif

http://www.1060pairs...e-necklace.html
Atsakyti