Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(regal @ 2014 03 22, 10:47)
http://m.delfi.lt/pr...-146428:5155259 20 nuotrauka, kažkur tai matytas vėrinys smile.gif

Ir ne tik verinys matytas smile.gif o 28 foto ne MacAlisteriai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 03 22, 11:14)
Ir ne tik verinys matytas smile.gif o 28 foto ne MacAlisteriai? g.gif

Kad man atrodo, jus ka norit matyti, ta ir matot biggrin.gif Kad tokio tipo veriniu ir batu pilnos parduotuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 22, 11:25)
Kad man atrodo, jus ka norit matyti, ta ir matot biggrin.gif Kad tokio tipo veriniu ir batu pilnos parduotuves mirksiukas.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 03 22, 11:30)

Aisku, as jcrew ir patamsei atpazinciau, bet si karta kazkaip abejoju, ar tikrai ten vienareiksmiskai jcrew g.gif

Perziurejau tas nuotraukas, mados renginys, o kaip baisiai dauguma apsirenge, nera i ka paziureti, apsiskarmalave kazkaip. Atrodo, kuo baisiau apsirenges, tuo didesnis mados zinovas doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu paklausti ar kas esate pirke VELVET BLOUSON DRESS, kokie butu atsiliepimai, aciu 4u.gif
https://www.jcrew.co...sNewSearch=true
Atsakyti
QUOTE(*Juka* @ 2014 03 22, 08:43)
ne vienintelė  drinks_cheers.gif

manau kad daugeliui jis nepatinka. cia is tu kur, kaip sakoma, love or hate smile.gif pries pora metu man irgi butu nepatikes, net neziuredavau i tokiu puse schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 22, 12:49)
manau kad daugeliui jis nepatinka. cia is tu kur, kaip sakoma, love or hate  smile.gif pries pora metu man irgi butu nepatikes, net neziuredavau i tokiu puse  schmoll.gif  4u.gif

Ziurint kaip ji pateikti. Pas sita mergaite man jis deramai atrodo mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 03 22, 09:47)
http://m.delfi.lt/pr...-146428:5155259 20 nuotrauka, kažkur tai matytas vėrinys smile.gif

QUOTE(Aireda @ 2014 03 22, 10:43)
Aisku, as jcrew ir patamsei atpazinciau, bet si karta kazkaip abejoju, ar tikrai ten vienareiksmiskai jcrew g.gif

Perziurejau tas nuotraukas, mados renginys, o kaip baisiai dauguma apsirenge, nera i ka paziureti, apsiskarmalave kazkaip. Atrodo, kuo baisiau apsirenges, tuo didesnis mados zinovas doh.gif

kiek iziuriu tai panasu, kad cia tikrai tas Maracoon verinys drinks_cheers.gif
o del aprangos sutinku drinks_cheers.gif tokie cia ir zinovai, tokia ir apranga... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2014 03 22, 11:59)
Ziurint kaip ji pateikti. Pas sita mergaite man jis deramai atrodo mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip. del kitu aprangos detaliu dar gal pasigincyciau, bet virsutine dalis iki bambos atrodo graziai biggrin.gif
man jis graziausiai ziurisi prie kazko raudono arba juodo. ir dar prie tamsaus dzinso marskiniu visai graziai pasirode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 22, 13:07)
kiek iziuriu tai panasu, kad cia tikrai tas Maracoon verinys  drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif tikrai taip. del kitu aprangos detaliu dar gal pasigincyciau, bet virsutine dalis iki bambos atrodo graziai  biggrin.gif
man jis graziausiai ziurisi prie kazko raudono arba juodo. ir dar prie tamsaus dzinso marskiniu visai graziai pasirode  ax.gif

Enura, as suprantu, kad tu taip neapsirengtum, as ir nesiulau kaip pavyzdi lotuliukas.gif biggrin.gif Bet siai mergaitei viskas tinka, mano manymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 22, 12:14)
Enura, as suprantu, kad tu taip neapsirengtum, as ir nesiulau kaip pavyzdi  lotuliukas.gif  biggrin.gif Bet siai mergaitei viskas tinka, mano manymu ax.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif 4u.gif

isparduotuvej DIAMOND TILE SHIFT DRESS daug padave g.gif nepataikot su dydziu ar vis tik ne visoms tinka/patinka ? toks modelis kad lyg su dydziais paprasciau turetu buti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 22, 13:52)
drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

isparduotuvej  DIAMOND TILE SHIFT DRESS daug padave  g.gif nepataikot su dydziu ar vis tik ne visoms tinka/patinka ? toks modelis kad lyg su dydziais paprasciau turetu buti  ax.gif

Ir man atrodo, kad tiesiog sukneles modelis ne visoms tinka/patinka. Nors reklama temoje buvo puiki, turiu omenyje realia foto.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 22, 12:52)
drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

isparduotuvej  DIAMOND TILE SHIFT DRESS daug padave  g.gif nepataikot su dydziu ar vis tik ne visoms tinka/patinka ? toks modelis kad lyg su dydziais paprasciau turetu buti  ax.gif

Man asmeniskai ji per ilga, o modelis laisvas, galeciau nesiot. Tik si karta ilgis ne mano naudau su tokiu modeliu ax.gif ugis 162 cm, ji kazkur ties keliais, megstu trumpesnes, o atlenkimas ten sudetingesnis
Atsakyti