Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(enura @ 2014 03 22, 22:46)
ir kaip Tau jis? prie ko zadi nesiot?  ax.gif

Man efektingas. Megstu rubino spalvą. Tik aišku laikraščių nusipirkt juo pasirėdžiusi neišeisi... Tai reix laukti progos. Tu su dėžute jį gavai? Aš be, tik gražiai, saugiai supakuotą... ax.gif

Pasirodau seniau gautą palaidinukę. Pirmoj foto specialiai nuleidau ranką, kad matytusi rankovės ilgis ir plotis apačioj. blink.gif Nors man tai ne problem, nes visad vaikštau rankoves atitraukusi aukštyn... Apibendrinant - patiko. Graži spalva, įdomesnis rūbas, galvoju ir į darbuką tinkamas... g.gif Ania? Čia tik vakare be blico darytoz foto...
user posted image
user posted image
O ši lininukė lb lb patiko (atsiprašau, kad palamdyta, ilgai gulėjo maišiuke blush2.gif ). Tik galėtų truputuka mažiau persišviesti, reix pilvą įtraukti lotuliukas.gif Mergaitės, kaip su lininnių plovimu, nėra grėsmės, kad pasitrauks skalbiant 40 temp? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 kovo 2014 - 15:17
QUOTE(lauryna50 @ 2014 03 23, 15:04)
Man efektingas. Megstu rubino spalvą. Tik aišku laikraščių nusipirkt juo pasirėdžiusi neišeisi... Tai reix laukti progos. Tu su dėžute jį gavai? Aš be, tik gražiai, saugiai supakuotą...  ax.gif

faktas drinks_cheers.gif bet po marskinukais, kai nesimato tos stambios grandines tai galima ir prie paprastesnio outfito uzsidet manau rolleyes.gif
as irgi gavau be dezutes, tik burbulinej plevelej suvyniota ir maiselyje. galvoju gal kas buvo nusipirke po karta uzsidejo ir grazino be dezuciu g.gif nes man jau vaidenasi, kad visi rubai sale yra arba geri bet su broku, arba bent jau grazinti zmoniu netike bet be etikeciu ir pan, arba dar is ne visai vykusiu modeliu kuriu neisperka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 23, 16:14)
faktas  drinks_cheers.gif bet po marskinukais, kai nesimato tos stambios grandines tai galima ir prie paprastesnio outfito uzsidet manau  rolleyes.gif
as irgi gavau be dezutes, tik burbulinej plevelej suvyniota ir maiselyje. galvoju gal kas buvo nusipirke po karta uzsidejo ir grazino be dezuciu  g.gif nes man jau vaidenasi, kad visi rubai sale yra arba geri bet su broku, arba bent jau grazinti zmoniu netike bet be etikeciu ir pan, arba dar is ne visai vykusiu modeliu kuriu neisperka  unsure.gif

Maniškis lygiai taip pat supakuotas. Aš kažkaip niekad taip nemastydavau.. Nors teko pačiai gauti 2k dėvėtus rūbus, mat aš kaip kox ciucis užuodžiu, kad daiktas dėvėtas...
Vat taip nieko blogo nepagalvojusi, pagavau Hothouse floral suknutę. Kadangi per pečius ji man buvo per ankšta, teko parduoti. O gavau ją be etiketės, bet net minčių nebuvo, kad dėvėta, matėsi, kad rūbas naujas, tai ir nesiparinau. Ir taip nepagalvojusi parduodama skelbimuke to nepaminėjau...o mergaitė gavusi nustebo. doh.gif
Tik po jos paklausimo susigriebiau, kad derėjo parašyti, kad nebuvo etiketės. Nors ant šilko, manau, iškart pasimato dėvėjimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 03 23, 15:23)
Maniškis lygiai taip pat supakuotas. Aš kažkaip niekad taip nemastydavau.. Nors teko pačiai gauti 2k dėvėtus rūbus, mat aš kaip kox ciucis užuodžiu, kad daiktas dėvėtas...

lotuliukas.gif
as tai turbut traukiu brokuotus daiktus unsure.gif reiks gal eit pas bureja, kad nuimtu g.gif lotuliukas.gif nes apziurejau atidziai ta popoveri su povo plunksnom irgi radau raste broka doh.gif eina vienoj vietoj kaip juostele balta be rasto doh.gif kai margas tai nelabai matosi, nu bet taciau vis tiek brokas rolleyes.gif ir dar ne i tema bet gavau RL batus, ir tie su klijais vienoj vietoj istepti doh.gif nu zodziu ... blink.gif
o be etikeciu tai as jau ne viena esu gavus drinks_cheers.gif as kaip Tu neuzuodziu ar jau ten buvo devetas ar ne, o ir nesigilanau, nes daugiau kaip ne keista viskas tvarkinga buvo, nei defektu nei demiu ar pan. ir jeigu daiktas man patinka tai nera skirtumo buvo devetas koki karta ar ne.
Man is Collection serijos vos ne kas antras buna be etikeciu doh.gif arba uzdetos tokios tik kur su siulu perkistos etiketes, o tu su plastmasiukais nera.... Tavo ta suknute gi irgi Collection serijos jei neklystu g.gif tai as visai nesistebiu, kad be etiketes buvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 03 23, 16:04)
Mergaitės, kaip su lininnių plovimu, nėra grėsmės, kad pasitrauks skalbiant 40 temp?  g.gif

senai matyta Laurute wub.gif wub.gif
pirma palaidine puikiai atrodo, o ta antra linine tokia man atrodo labai jau plonyte, lauryna?

as visus linines maikutes ir va sijonuka linini viska skalbiu ant 30 laipsniu. su lengva programa, kuo lengvesnes apsukos butu, kad nesutrauktu, tai jokiu problemu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 23 kovo 2014 - 16:49
QUOTE(lauryna50 @ 2014 03 23, 16:04)
*Pasirodau seniau gautą palaidinukę. Pirmoj foto specialiai nuleidau ranką, kad matytusi rankovės ilgis ir plotis apačioj.  blink.gif  Nors man tai ne problem, nes visad vaikštau rankoves atitraukusi aukštyn... Apibendrinant - patiko. Graži spalva, įdomesnis rūbas, galvoju ir į darbuką tinkamas...  g.gif  Ania?

**O ši lininukė lb lb patiko (atsiprašau, kad palamdyta, ilgai gulėjo maišiuke  blush2.gif ). Tik galėtų truputuka mažiau persišviesti, reix pilvą įtraukti  lotuliukas.gif

*Faina palaidine, aisku, kad ir i darba tiktu mirksiukas.gif
Tik man vistik keistas tas jos rankoviu ilgis tongue.gif

** Maikele irgi labai miela 4u.gif Vasarai, plonyte pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 23 kovo 2014 - 16:53
QUOTE(inga_ @ 2014 03 23, 17:41)
senai matyta Laurute wub.gif  wub.gif
pirma palaidine puikiai atrodo, o ta antra linine  tokia man atrodo labai jau plonyte, lauryna?

as visus linines maikutes ir va sijonuka linini viska skalbiu ant 30 laipsniu. su lengva programa, kuo lengvesnes apsukos butu, kad nesutrauktu, tai jokiu problemu  schmoll.gif  schmoll.gif

Reiks tuomet jungti lengvesnę programą. Taip, ji plonesnė, toks audimas, kad tarpais os vos šviečia. Bet nežymiai. Ir nežiūrint į persišvietimą, nėra lengva, kaip kitos, pvz praėjusių metų maikutės, turi bišk daugiau svorio. Man ji lb smagi. ...
Aham, keistos rankvės, labai. Bet niekad nedeviu neatitrauktų rankovių... Čia man turbūt iš vaikystės, mama negalėdavo pakęsti nusmukusių rankovių. Visad gaudavau pastabą, jei būdavo žemiau kauliuko. Matyt, todėl dabr smagiausia jaučiuosi atitrauktomis... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 kovo 2014 - 17:13
QUOTE(enura @ 2014 03 23, 16:37)
lotuliukas.gif
Man is Collection serijos vos ne kas antras buna be etikeciu  doh.gif arba uzdetos tokios tik kur su siulu perkistos etiketes, o tu su plastmasiukais nera.... Tavo ta suknute gi irgi Collection serijos jei neklystu  g.gif tai as visai nesistebiu, kad be etiketes buvo  4u.gif

Man atrodo, ji ne is Collection. g.gif Aš apie šią.
Kažkaip gaunant iš tarpininkių klausimų dėl etikečių nekyla, ty nepasigendu jų jei ir nėra... O vat perkant iš narių gal ir kyla kažkokių dvejonių... Dabar jau turėsiu galvoj dėdama skelbimą. Bet tikrai būna ir be etikečių...
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 03 23, 16:14)
faktas  drinks_cheers.gif bet po marskinukais, kai nesimato tos stambios grandines tai galima ir prie paprastesnio outfito uzsidet manau  rolleyes.gif
as irgi gavau be dezutes, tik burbulinej plevelej suvyniota ir maiselyje. galvoju gal kas buvo nusipirke po karta uzsidejo ir grazino be dezuciu  g.gif nes man jau vaidenasi, kad visi rubai sale yra arba geri bet su broku, arba bent jau grazinti zmoniu netike bet be etikeciu ir pan, arba dar is ne visai vykusiu modeliu kuriu neisperka  unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Žinai, parduotuvėje įsigijusi rūbą, lygiai taip pat gali gauti "N kartų" matuotą. Tai tokio irgi kaip ir negali pavadinti nauju smile.gif Čia kaip loterija išeina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 03 23, 17:49)
Man atrodo, ji ne is Collection.  g.gif  Aš apie šią.

as irgi apie sia, kazkaip pagalvojau, kad ji gali buti Collection serijos.
is pradziu net nepastebejau kada cia nuotraukas spejai idet smile.gif taskuotoji su juostom graziai ir i darba tikrai tinka drinks_cheers.gif man tai jos vis tik be juostu grazesnes, dar neprarandu vilties smaragdine tokia is kur nors gaut rolleyes.gif
ir as megstu rankoves atitraukt drinks_cheers.gif tik kai labai salta susilaikau nuo to
linine "nobody is perfect" ir as gavau, manau su tokia bus labai thumbup.gif karstomis dienomis
Atsakyti
Lauryna50, tikrai seniai matyta bigsmile.gif

Graziai atrodo ir palaidine ir maikute wub.gif Palaidine lyg su pamusalu, ar be? Man grazu tokia su juostom, o buna ir be juostu? Kazkaip neatkreipiau demesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 23, 18:09)

Graziai atrodo ir palaidine ir maikute wub.gif Palaidine lyg su pamusalu, ar be? Man grazu tokia su juostom, o buna ir be juostu? Kazkaip neatkreipiau demesio g.gif

Factory lyg be juostų buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 23, 19:09)

mirksiukas.gif Aj, kovas kažkox išprotėjęs... rūpesčių dėl vaikų netrūko, tai net Crew nedžiugino ir nedomino blink.gif
Su pamušalu palaidinukė. Ji buvo ir vienspalvė, be juostelių, tik kt. spalvų (iš Crew).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 23 kovo 2014 - 18:25