Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(_Pandora_ @ 2014 03 22, 14:33)
Tinkamas, labai grazu, labai patiko toks rastu suderinimas, nes jau atsibodo nuomone, kad jei virsus ar apacia dryzuotas, tai tada kita dalis turi buti vienspalve arba tokio paties rasto, man cia viskas labai graziai ziurisi. Tik kaip ir daugelis sake, rinkciausi sviesu dirzeli mirksiukas.gif Is kur batai? Labai patiko ax.gif

dėkui smile.gif o batai iš batų kalno..jau ne kartą pastebėti ir kitų biggrin.gif
Atsakyti
Gyte, fainas sijonukas vasarai, o dar uz tokia kaina thumbup.gif ir su ta bliuskute labai gerai atrodo drinks_cheers.gif
visoms kas sergat - sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, J.Crew žinovės. 4u.gif
Labai reikia jūsų patarimo: ar 174, 92-72-96 matmenų tiktų regular 4 dydžio DOUBLE-CLOTH SABRINA paltukas?
user posted image
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 22 kovo 2014 - 15:41
QUOTE(Siaip @ 2014 03 21, 22:34)
LaimingaMergina, NUOS-TA-BU  wub.gif
Kokios čia kelnės?

ačiū smile.gif kelnės Zara
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 22, 16:02)
Aš mokėjau 18 dol., buvo įmestas nesenai vienas dydis, pagavo. Šią savaitę tik ir gavau jį.

Ačiū už linkėjimus  4u.gif  visoms irgi linkiu pasveikti, kas sergat  4u.gif

mano pigiausi buvo 2 uz 24,99 dol. o kaip tavo pale citrus spalvyte dabar paziurejau 34,99 dol su 30 off rugpjucio 17 d. su nuolaida verysad.gif ax.gif
dvigubai pigiau gavosi tau blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 03 22, 15:52)
mano pigiausi buvo  2 uz 24,99 dol. o kaip tavo pale citrus spalvyte  dabar paziurejau 34,99 dol su 30 off rugpjucio 17 d. su nuolaida  verysad.gif  ax.gif
dvigubai pigiau gavosi  tau blink.gif  ax.gif

Čia taip pasitaikė matyt dėl to, kad nei man reikėjo, nei ieškojau, netyčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 03 22, 15:10)
Ja, čia tas ir bus. Draugės sesė čia, matau, kad ji labai mėgsta kriu. biggrin.gif O gal ir SM sėdi. biggrin.gif

Abi damutės lb žavios. Ir aš gavau šį vėrinuką. Neyt nebūčiau pagalvojusi prie tokių marškinukų... Gražu, tik apatinę dalį koreguočiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 22 kovo 2014 - 16:52
QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 22, 14:42)
Pigutis jcrew sijonukas, linas 100 proc., spalva faina, su kišenėm, pirkau dėl to, kad pigus buvo iš tikro  biggrin.gif  Bet visai nieko gal  smile.gif  dydis 0, maikutė xs, irgi faina.

Gražus oras, matau nieko nėra temoj, o mes su dukriuku sergam abi verysad.gif

Labai mielas ir jau visai vasariskas derinukas 4u.gif

As irgi noriu tokios maikytes, bet man niekaip jos nepagauna ax.gif
Atsakyti
Dideja, o tai ji sunkiai pagaunama, ta maikute? As kazkaip netycia ja aptikau ax.gif

Mergaites, kas pirkot peplum palaidine neon strawberry spalvos, ar labai neonine? Cia spalva skaniai atrodo, o kaip realiai g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 22, 20:26)
Dideja, o tai ji sunkiai pagaunama, ta maikute? As kazkaip netycia ja aptikau ax.gif

kai as pirkau nebuvo sunku pagauti gruodzio gale dideja tongue.gif o man sunku sita pagauti labai noriu nepavyko, zinau tu turi verysad.gif

linine

ta maikute linine nerealiai grazi, man ypac prie balto to lininio sijonuko ir prie vaskiniu juodu dzinsu wub.gif wub.gif
ji j.crew tinkalpyje is vis negrazi tokios murzinos geles doh.gif o realybeje 10k grazesne biggrin.gif

dar sita turiu linine labai patinka
linine
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 03 22, 20:06)
kai as pirkau nebuvo sunku pagauti gruodzio gale dideja tongue.gif  o man sunku sita pagauti labai noriu nepavyko, zinau tu turi  verysad.gif

linine

ta maikute linine nerealiai grazi, man ypac prie balto to lininio sijonuko ir prie vaskiniu juodu dzinsu wub.gif  wub.gif
ji j.crew tinkalpyje is vis negrazi tokios murzinos geles doh.gif o realybeje 10k grazesne biggrin.gif

dar sita turiu linine labai patinka
linine

Gražios abi šios, ir aš jas vis paseku bet nebūna xs arba nespėju. Aš dar tą su skėčiais paėmiau iš pernai metų, tik dar negavau, buvo tik xxs, bet manau bus gera, nes jos didintos
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2014 03 22, 21:23)
Gražios abi šios, ir aš jas vis paseku bet nebūna xs arba nespėju. Aš dar tą su skėčiais paėmiau iš pernai metų, tik dar negavau, buvo tik xxs, bet manau bus gera, nes jos didintos

ta su skeciais man nr1. is fainuole, as ja vos ne kas dien devedavau ja wub.gif wub.gif wub.gif pas mane visos xs linines, ziauriai jau ka is j.crew linines maikutes wub.gif wub.gif
Atsakyti