Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

Rimtai? O iš nuotraukos nepasakytum smile.gif
P.S. O ko gi nepavaikščiojus "išvirtusiais" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2014 03 13, 21:28)
Lm, neblogai pasiprekinai.  thumbup.gif
Tipiukas acqua labai dailiai ziurisi.  wub.gif O languoti marskinukai kazkaip rauksles nuo petuku link saguciu meta...  g.gif  ax.gif

aj visai čia vsiu malinu sugadinai biggrin.gif languotukai man labai patinka, bet taip ir jie traukia šiek tiek..pyyyypt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cap carap @ 2014 03 13, 21:30)
Rimtai? O iš nuotraukos nepasakytum smile.gif
P.S. O ko gi nepavaikščiojus "išvirtusiais" hihihi.gif

jop..ir languoti ir dryžuoti šiek tiek traukia. Nors iš foto nematyti
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 13, 21:08)
Jei neklystu, nusitryne factoriniams velvetams.

aha drinks_cheers.gif apie factory buvo kalba

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 13, 21:32)
jop..ir languoti ir dryžuoti šiek tiek traukia. Nors iš foto nematyti

man jau kartais atrodo, kad crew marskiniu kazkoks keistas kirpimas g.gif ar ne visom figuroms tinkami ar gal dydziai truputi keisti ax.gif
nes man irgi ne vieni ties mentim kazkiek traukia kai rankas kilnoji, nors dydziu didesni jau zymiai per dideli doh.gif ir ziuriu kad ir daugiau kam netinka
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 13, 21:55)
gal labai negausim jeigu dar paklausiu  blush2.gif o kaip ten su nuolaidom? buna/nebuna? kokios maximalios? kaip daznai ?  ax.gif  4u.gif  4u.gif

Būna karts nuo karto. Didžiausia, kiek man teko matyti, buvo 70%. Bet dažniausiai 30 ir 50.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 13, 21:47)
man jau kartais atrodo, kad crew marskiniu kazkoks keistas kirpimas  g.gif ar  ne visom figuroms tinkami ar gal dydziai truputi keisti  ax.gif 
nes man irgi ne vieni ties mentim kazkiek traukia kai rankas kilnoji, nors dydziu didesni jau zymiai per dideli  doh.gif ir ziuriu kad ir daugiau kam netinka

žodžiu staruška v pechali aš šiandien biggrin.gif
susinervinau dabar dėl tų pečių, nusprendžiau, kad imsiu swingą kokios spalvos ir boyfriend'ą nes nėr žymėtos pečių linijos ir bus dzin kur ten tie pečiai mano biggrin.gif
Atsakyti
Pamenu, kad kažkuri pirko šį švarką. Gal galės pakomentuoti dydį. Kokį reiktų su 86 krūtine ir platesniais pečiais?
https://www.jcrew.co...isFromSale=true
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 03 13, 14:45)
turiu tokio modelio factory is senos kolekcijos. Tai tisalas toks, nevertas kainos, issitampo  smile.gif normalus, bent manojo, ilgis  smile.gif

ačiū, vadinas, apsieisim, nors man jis labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 13, 22:17)
Pamenu, kad kažkuri pirko šį švarką. Gal galės pakomentuoti dydį. Kokį reiktų su 86 krūtine ir platesniais pečiais?
https://www.jcrew.co...isFromSale=true

Neliudek 4u.gif gal tikrai geriausias variantas kur nera peciu linijos drinks_cheers.gif

o del svarko tai turejau 0 dydi su ~ 85 cm krutine ir neplaciais peciais tai sakyciau Tau tikrai butu mazokas, manau greiciausiai 2 dydzio tall reiktu, bet gal dar kas pasisakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 13, 22:47)
aha  drinks_cheers.gif apie factory buvo kalba

Apie mėlynuosius velvetus kalbant: ačiū visoms patarusioms 4u.gif
Kaip atskirti kur J.C. o kur Factory? Ir kaip supratau J.C. pūkų netraukia ir nenusitrina? g.gif
Atsakyti
Ogo, LaimingaMergina, kiek uzsiprekinai bigsmile.gif

Mieli visi rubeliai, as ir pati laukiu tokiu pat Boy shirt in oxford stripe biggrin.gif Planuoju rengtis i darba prie sviesiai pilko merino vilnos pencil smile.gif

O del marskinuku, jei jauti , kad tempia (o su languotais tas matosi ir foto), tai nekazkas....negalesi deveti unsure.gif

Megztukai is plocio puikiai ziurisi, o vat per petukus noretusi didesniu g.gif Bet nera blogai, jei nejauti kazkokio tempimo ar verzimo smile.gif

Dirzelio spalva gera, tokia svelni wub.gif

Zodziu, vargstam mes , moterys, kol tinkama ruba randam, manau vyrai paprasciau sita klausima sprendzia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 14 kovo 2014 - 07:34
QUOTE(Chardonnay @ 2014 03 14, 00:45)
Apie mėlynuosius velvetus kalbant: ačiū visoms patarusioms 4u.gif
Kaip atskirti kur J.C. o kur Factory? Ir kaip supratau J.C. pūkų netraukia ir nenusitrina?  g.gif

Pagal mane tik is poperines etiketes atskirsi 4u.gif Gal dar pagal sudeti jei zinai kiek
% ko gali buti
Atsakyti
Labas rytas,
merginos, padėkite su pencil sijono dydziu. Per klubus 100 cm, tad kokio dydzio sijono reikėtų?
ačiū 4u.gif
Atsakyti