QUOTE(*Salt* @ 2014 04 23, 09:53)
Kalbant apie rubus,tau sitie dzinsai tau jau per dideli

,ir kai pasakojai apie save,as isivaizdavau,kad turi nemazai virssvorio,o pasirodo,kad neturi

,tik ant pilvo daugiau riebaliuku

.
Siuos dzinsus ir maikute uzsidejau specialiai nuotraukai, kad parodyt draugem, kurios klause ar jauciasi/matosi kai numeciau 5kg. Cia nuotrauka- vasara, taigi 5kg daugiau nei nuotrauka ikelta vakar.

Del virssvorio- prie jusu 50-60kilogramu, mano 80 skamba taip...bauginanciai daug.

Be to, kai jau prisijungsiu prie albumuko (ir kai bus jau nors kazkaaa parodyt)- tada ir pamatysit, kad pusplikis kunas, yra gerokai dar minkstas ir papliures. Bet nera ko noret. As katik pradejau sportuot.
QUOTE(spengla @ 2014 04 23, 10:52)
Labas,
Zuzi_šoka, man atrodo, kad pavyks Jums sudoroti tą riebalą ant pilvo, tik kantrybės ir laiko reikės, deja. Šiam bikinių sezonui gal tobulai nesigaus, bet per pusmetį ar kiek ilgėlio- bus liuks!
Aš irgi ne dvidešimtmetė, turiu du vaikučius, irgi ilgai maitinau, o pilvas tikrai tvirtas ir gražus, neturiu jam pretenzijų

. Tiesa, sportuoju daug ir intensyviai ir ne pusmetį.
Po gimdymo, kol susitraukė viskas ir grįžo į savo vietas irgi buvo odos perteklius, bet dabar tikrai nėra.
...
Dėl meniu: labai sunku kažką suprasti, nes be gramų. Salotos/ daržovės dideliais kiekiais kaip ir gerai, bet o kiti dalykai po kiek?
Aciu, Jus ikvepiate.
Deja, i bikini jau nelysiu gyvenime, nes turiu masiskai, maaasiskai striju, pilvo oda absoliuciai visa isvagota plius didelis zigzaginis baisus apendicito randas.
Bet bandsiu maksimaliai kazkaip ta pilvuka sumazint.
O kaip ir ka sportavot, kad po dvieju vaikuciu pilvas tvirtas ir lygus tapo?
Del porciju dydzio- tas tiesa.. Man jos normalios, socios, na lekste ne maziausia. Sakykim tipiska porcija, kokia duoda kavinej. Reikitu man issitraukti virtuvines svarstykles, turiu net neispauotas, sakiau gyvenime nereikes.

Paciai idomu, kokie ten tie mano kiekiai.
QUOTE(kamiila @ 2014 04 23, 19:15)
Laba, noriu paklausti, o kiek metant svorį rekomenduojama suvalgyti mėsos pietums? Ir, ar jūs vakarienei valgot sausą varškę, ar maišot su kuo nors? Kaip ją ruošiat?
Valgau grudeta. Nes paprastos ne visada gaunu cia (perku lenkiska), o grudetos visada namie yra. Tai i ta indeli isidedu sauksciuka lietuvisku pievu medaus.

Nors meduje kaloriju ziauriai daug... Tai svarstau, gal reiktu pamaisyt kokiom uogom- daznai perkam silauoges, avietes. Arba dziovintais vaisiais- razinom tarkim.