Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 23, 20:39)
O kokie kiekiai?

Na, kadangi užvedžiaumintį biggrin.gif  dalinuos mano, kaip minėjau, apvalainos moters meniu:

7.00val. 60g. avižinių dr., 28g. slyvų/persikų (5 vargani vienetkukai gavosi biggrin.gif )
10.00val. du dideli obuoliai
13.00val. 125g.vištienos krūtinėlės keptos su kalnu (tiesiogine to žodžio prasme, manau ~400g.) įvairių daržovių pagardintu citrina/žolelėmis
16.00val. bananas 84g.
sportas
19.00val. 250g. varškės ir didelė morka tarkuota. (kalbėjot apie kiekius - man jis nedidelis, aš dievinu varškę, jos produktus)
21-22val. nuoširdžiai tikiuosi eiti miegoti smile.gif tad meniu baigtas

Ai aš valgau nuo dūšios, kiekių neskaičiuoju, pilna lėkštė pas mane būna lotuliukas.gif medžiagų apykaita nesiskundžiu, išgeriu stiklinę vandens ir galiu eit sysiot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 23, 21:07)
Bet kai rubus nusiimi, arba nori uzsidet maudymuka, ar kokia suknele, maikute aptemtesne, atsisedi ir ...pilvas ant kelenu OP ir atsigula.

Kalbant apie rubus,tau sitie dzinsai tau jau per dideli tongue.gif ,ir kai pasakojai apie save,as isivaizdavau,kad turi nemazai virssvorio,o pasirodo,kad neturi biggrin.gif ,tik ant pilvo daugiau riebaliuku smile.gif.

Pumpum,pagal tavo meniu paskutini,tai pusbadis mano akimis ax.gif .
Atsakyti
Labas,

Zuzi_šoka, man atrodo, kad pavyks Jums sudoroti tą riebalą ant pilvo, tik kantrybės ir laiko reikės, deja. Šiam bikinių sezonui gal tobulai nesigaus, bet per pusmetį ar kiek ilgėlio- bus liuks!
Aš irgi ne dvidešimtmetė, turiu du vaikučius, irgi ilgai maitinau, o pilvas tikrai tvirtas ir gražus, neturiu jam pretenzijų smile.gif. Tiesa, sportuoju daug ir intensyviai ir ne pusmetį.
Po gimdymo, kol susitraukė viskas ir grįžo į savo vietas irgi buvo odos perteklius, bet dabar tikrai nėra.
Apie laktaciją- kai kūdikis ne toks ir mažas, svarbu mamai pakankamai skysčių gauti, o papildomai daugiau maisto tikria nebereikia, jei mityba pilnavertė. Pradžioje, kol kūdikis turi augimo šuolius rekomenduojama papildomas užkandis, bet tikrai nekažkas labai daug.
Tiesą pasakius, būdama vegetarė, kol maitinau vaikus, nieko papildomai ir speccialiai nei gėriau, nei valgiau, o vaikams ir man tikrai pakako maistinių medžiagų.
Dėl meniu: labai sunku kažką suprasti, nes be gramų. Salotos/ daržovės dideliais kiekiais kaip ir gerai, bet o kiti dalykai po kiek?
Mano meniu šiandien (sportas šiandien buvo 12.500km bėgimas, sudeginta apie 900 kcal):
Pusryčiai: skrebutis, pusė avokado bei tapamas varškės sūrelis 12%, kava su šiek tiek cukraus.
užkandis: obuolys.
Pietūs: basmati ryžiai, daržovių troškinukas, salotos, žalia arbata.
Pavakariai: mamas jogurtas be priedų, mažas agurkas, kava.
Vakarienė I: gabaliukas varškės/ ryžių apkepo su vyšniom
Po bėgimo vakarienė II: iceberg salotos lapai, ridikai, agurkas, pomidoras, paprika, feta sūris (50gr to tikrojo, ožkos/ avies), alyv. aliejaus pusšaukštis.
Išgėriau vandens 2,5l.

Atsakyti
Laba, noriu paklausti, o kiek metant svorį rekomenduojama suvalgyti mėsos pietums? Ir, ar jūs vakarienei valgot sausą varškę, ar maišot su kuo nors? Kaip ją ruošiat?
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 23, 21:53)
Kalbant apie rubus,tau sitie dzinsai tau jau per dideli tongue.gif ,ir kai pasakojai apie save,as isivaizdavau,kad turi nemazai virssvorio,o pasirodo,kad neturi biggrin.gif ,tik ant pilvo daugiau riebaliuku smile.gif.

Pumpum,pagal tavo meniu paskutini,tai pusbadis mano akimis ax.gif .

ne tikrai ne pusbadis, vienas kokteilis turi 400kcal, aš suvartoju 2, plius dar 1 su bananu, tai kone 500 gaunasi. o valgau aš milžiniškomis porcijomis. vištienos suvalgau kone visą tą krūtinėlę, kuri ten kokie 200g gaunasi. tik jo, tenka pripažinti, kad mažai tų pačių valgymų, nes dabar nuo pietų iki vakaro univere laiką leidžiu ir normaliai pavalgyti tikrai kėblu būna, bet stengiuosi bent bananą įsimesti ir ryte gerai prisikimšti. baigsis mokslai tikiuos šoksiu prie normalios mitybos, kuri atrodydavo visada maždaug taip:
10 ryto avižinė košė 50g
13h vaisių kokteilis 300ml (bananai, melionai, obuoliai, uogos, kiviai)
15h vištienos kepsniai su salotomis (pilna vištienos krūtinėlė su pusė lėkštės kalnu įvairių salotų)
18h salotų bliūdas su kalakutiena/vištiena/tunu/ ir džiugu
sportas
22h varškė/kiaušinių baltymas
+ dienos eigoj porą proteino kokteilių

šitaip valgydama atrodžiau ir jaučiaus geriausiai, ale baigiamieji egzaminai žudo, grojam kiaurą dieną, nėr kada suktis virtuvėje lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 23, 21:27)
Bet bet bet...obuolius as dievinu, kasdein kilograma drasiai galiu sukrimst. unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  Ka dabar man daryt?  verysad.gif
user posted image
Vaisiu atsisakyt tai kaip uzkietejusiam rukaliui imt ir mest rukyt.  unsure.gif

na taigi tai yra priežastis kodėl vaisių negalima valgyti vakare, va tas cukrus esantys juose varo į pilvo riebalą kai jo neišeikvojame. jei valgysi ryte, prieš pietus, prieš treniruotę, nu tai išeikvosi tą cukrų esantį jame ir jis nenusės. atsisakius visiškai vaisių prarasime daug reikalingų vitaminų. todėl juos valgome saikingai, po 1-2 per dieną pirmoje dienos pusėje. aš čia dėl vaisių vakarui vis kudakuoju, gal tie paveiksliukai pagaliau paaiškins toms kurios labai dėl jų ginčyjosi kodėl negalima valgyti jų vakare biggrin.gif
Atsakyti
meniu:
7val.-bananas
sportas
10.30-2 virti kiaušiniai,duona juoda grūdėta1 riekė,salotų lapai,agurkas,kava su cukrum
14.00val.-avinžirniai(kiekis nežinomas biggrin.gif )
17.00val.-bananas
Kalanetika
20.00val.-0,5 l. pasukų su avietėm ir sėlenom????(ar gerai jos vakare,ar nelabai?)
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 24, 09:51)
meniu:
7val.-bananas
sportas
10.30-2 virti kiaušiniai,duona juoda grūdėta1 riekė,salotų lapai,agurkas,kava su cukrum
14.00val.-avinžirniai(kiekis nežinomas  biggrin.gif )
17.00val.-bananas
Kalanetika
20.00val.-0,5 l. pasukų su avietėm ir sėlenom????(ar gerai jos vakare,ar nelabai?)

pasižiūrėk ant pakuotės cukraus/angliavandenių kiekį, nežinau dabar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 24, 09:29)
ne tikrai ne pusbadis, vienas kokteilis turi 400kcal, aš suvartoju 2, plius dar 1 su bananu, tai kone 500 gaunasi. o valgau aš milžiniškomis porcijomis. vištienos suvalgau kone visą tą krūtinėlę, kuri ten kokie 200g gaunasi. tik jo, tenka pripažinti, kad mažai tų pačių valgymų, nes dabar nuo pietų iki vakaro univere laiką leidžiu ir normaliai pavalgyti tikrai kėblu būna, bet stengiuosi bent bananą įsimesti ir ryte gerai prisikimšti. baigsis mokslai tikiuos šoksiu prie normalios mitybos, kuri atrodydavo visada maždaug taip:
10 ryto avižinė košė 50g
13h vaisių kokteilis 300ml (bananai, melionai, obuoliai, uogos, kiviai)
15h vištienos kepsniai su salotomis (pilna vištienos krūtinėlė su pusė lėkštės kalnu įvairių salotų)
18h salotų bliūdas su kalakutiena/vištiena/tunu/ ir džiugu
sportas
22h varškė/kiaušinių baltymas
+ dienos eigoj porą proteino kokteilių

šitaip valgydama atrodžiau ir jaučiaus geriausiai, ale baigiamieji egzaminai žudo, grojam kiaurą dieną, nėr kada suktis virtuvėje  lotuliukas.gif

Nu va,kitas reikalas lotuliukas.gif thumbup.gif .As anksciau valgiau gal 5 kartus,bet dabar masinu iki 3 kartu,bet butinai pusryciai sotus,pietus irgi,vakariene lengvesne,jau kilas nukrito biggrin.gif ,tiek ir tenorejau,nes daugiau,kaip ir nera kam kristi biggrin.gif .Bet gerai jauciuosi,kai nustojau uzkandziauti.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 24, 11:21)
pasižiūrėk ant pakuotės cukraus/angliavandenių kiekį, nežinau dabar  ax.gif

Aha,ne kas,pakeisiu i grūdeta varške
Atsakyti
Šiandien buvo
Proteino kokteilis su bananu
Bananas
Milžiniškas obuolys
Varškės sūris su medum
Pagaliau parsiradau namo ir einu valgyt normaliai biggrin.gif
Bus vištienos troškinys su daržovėmis, salotomis ir duona
Sportas
Proteino kokteilis sumiksuotas su varške bigsmile.gif
Atsakyti
Paskaičiusi jūsų meniu, imu svarstyti, ar mano porcijos nėra per didelės. g.gif

7.00val. 60g.avižų gribsnių košės su 20g. razinų, ~10g.fermentinio rūkyto sūrio - viso duodu 350kcal.
9.30val. 37g. rūkyto fermentinio sūrio ~200kcal.
12val. 100g. white fish (80kcal.) ir kalnas/marios daržovių su citrina. Duodu ~300kcal.
14val. morka 100g., na, labai jau reikėjo...- 45kcal.
15val. 120 obuolio ir 200 gripfruto mišinio su a.š.chia sėklų - ~ 150kcal. - dabar procese esu biggrin.gif
sportas už val.
19val. planuoju sudoroti liesos varškės 250g. (nenumanau kcal., rašoma tik, kad 0proc.riebumo, kažin, kaip su angl.), na, duodu max 250kcal.

Viso išeina max uždėjus 1295kcal.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 23, 09:53)

Siuos dzinsus ir maikute uzsidejau specialiai nuotraukai, kad parodyt draugem, kurios klause ar jauciasi/matosi kai numeciau 5kg. Cia nuotrauka- vasara, taigi 5kg daugiau nei nuotrauka ikelta vakar. bigsmile.gif

user posted image

Del virssvorio- prie jusu 50-60kilogramu, mano 80 skamba taip...bauginanciai daug. laugh.gif
Be to, kai jau prisijungsiu prie albumuko (ir kai bus jau nors kazkaaa parodyt)- tada ir pamatysit, kad pusplikis kunas, yra gerokai dar minkstas ir papliures. Bet nera ko noret. As katik pradejau sportuot. rolleyes.gif

QUOTE(spengla @ 2014 04 23, 10:52)
Labas,

Zuzi_šoka, man atrodo, kad pavyks Jums sudoroti tą riebalą ant pilvo, tik kantrybės ir laiko reikės, deja. Šiam bikinių sezonui gal tobulai nesigaus, bet per pusmetį ar kiek ilgėlio- bus liuks!
Aš irgi ne dvidešimtmetė, turiu du vaikučius, irgi ilgai maitinau, o pilvas tikrai tvirtas ir gražus, neturiu jam pretenzijų  smile.gif. Tiesa, sportuoju daug ir intensyviai ir ne pusmetį.
Po gimdymo, kol susitraukė viskas ir grįžo į savo vietas irgi buvo odos perteklius, bet dabar tikrai nėra.
...
Dėl meniu: labai sunku kažką suprasti, nes be gramų. Salotos/ daržovės dideliais kiekiais kaip ir gerai, bet o kiti dalykai po kiek?

Aciu, Jus ikvepiate. 4u.gif
Deja, i bikini jau nelysiu gyvenime, nes turiu masiskai, maaasiskai striju, pilvo oda absoliuciai visa isvagota plius didelis zigzaginis baisus apendicito randas. unsure.gif
Bet bandsiu maksimaliai kazkaip ta pilvuka sumazint.

O kaip ir ka sportavot, kad po dvieju vaikuciu pilvas tvirtas ir lygus tapo? bigsmile.gif

Del porciju dydzio- tas tiesa.. Man jos normalios, socios, na lekste ne maziausia. Sakykim tipiska porcija, kokia duoda kavinej. Reikitu man issitraukti virtuvines svarstykles, turiu net neispauotas, sakiau gyvenime nereikes. g.gif Paciai idomu, kokie ten tie mano kiekiai.

QUOTE(kamiila @ 2014 04 23, 19:15)
Laba, noriu paklausti, o kiek metant svorį rekomenduojama suvalgyti mėsos pietums? Ir, ar jūs vakarienei valgot sausą varškę, ar maišot su kuo nors? Kaip ją ruošiat?

Valgau grudeta. Nes paprastos ne visada gaunu cia (perku lenkiska), o grudetos visada namie yra. Tai i ta indeli isidedu sauksciuka lietuvisku pievu medaus. wub.gif Nors meduje kaloriju ziauriai daug... Tai svarstau, gal reiktu pamaisyt kokiom uogom- daznai perkam silauoges, avietes. Arba dziovintais vaisiais- razinom tarkim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 24 balandžio 2014 - 16:48