Sveikos
Sportuoju maziau nei menuo. Kas antra diena sporto salej apie valanda- pusantros. Pagal man sudaryta programa (dar pati dadedu papildomu pratimu, kartais papildomas 20 minuciu kardio.)
Tikslas mano nera "galingas", ta prasme- mano supratimu ideli moters figura yra - moterisku formu, bet stangri. Proporcinga, su ryskiais apvalumais, bet sportiska. Ar tai imanoma?

As pati, savo figura buciau beveeeik patenkinta- na pradejau sportuot siekdama tikslo- sustangrint visa kuna, sugrazint ji "i vieta" po dvieju nestumu. Viskas imanoma, tikiu, nera ir situacija baisi. Bet isryskinus rankas, kilstelejuks uzpakaliuka, padailinus nugara- viskas kaip ir butu beveik tobula, BET yra vienas BET- tai niekam nepasiduodantis PILVAS.
Ziuriu as i siuos pavyzdzius ir beveik sunku patiket:

Ar tikrai imanomi tokie pokyciai be opercaciju tom, kuriu oda po gimdymo nesitraukia. Nuotrauka ne mano, bet situacija panasi, netgi gal baisesne.

Pilvas- drebutinis. Jei atsistojus nusiciaudau- man atrodo, kad jis dar dreba po to minute.

Atsisedus, pasilenkus - jis tiesiog iseina i kita kambari ("ant tiek" issisoksta, oda kaip "garmoske", po ja - nepajudinami riebalai.) Pradejus sportuoti- jauciu stangrejanti kuna, bet panasu, kad pilvas issisoko dar labiau.

Itempus pilva- pirma karta jauciu jo raumenis, bet juos jauciu PO milzinisku riebalu ir odos sluoksniu.
Suprantu, kad vien sportu cia nepasieksiu nieko, kad lemtinga vaidmeni turbut atliks
maistas. Bet beda tame, kad noriu neimanomo- nenumesti svorio nuo kitu kuno daliu- ta prasme nenoriu suploninti koju, uzpakaliuko ir pan,.netgi priesingai- noreciau platesniu klubu. Tad turbut reiktu vel perziuret savo mityba. (Sakau VEL, nes pries 3 men.pakeitus ja, siek tiek pakoregavus per 2 men.numeciau 6 kg, be sporto.)
Bandysiu cia surasyti savo meniu, po kelis patiekalus. Tai, ka tipiskai valgau pusryciam, pietum ir vakarienei. Noreciau, kad pakomentuotumet, patartumet, ka galeciau pakoreguot dar labiau, turint omeny nora sumazint butent pilvo apimtis. (P.Z.nezinau kiek tai tiesos, bet girdejau, kad maitinimas krutimi per para "sueda" iki 500kcal. Maitinu per para iki 10 kartu. Nesakau, kad del to man dabar galima susigrust po dvi bandeles kasdien, bet nenoreciau apkarpyt meniu iki salotos lapo ir ant garu keptos zuvies, nes reikia geros nuotaikos, energijos (visa para

) full time mom darbe, ir sporte.
Zenkliukas "
/" - reiks "
arba"
Tad pradedu.
9val.
pusryciai - du virti kiausiniai su dviem riekelem pilno grudo juodos duonos / du karsti sumustiniai (grudeta sviesi duona, mesyte, suris, darzoves) / avizine kose ant vandens su sauja dziovintu vaisiu ir gabaleliu sviesto / du-trys sumustiniai su pastetu ant juodos p.grudo duonos.
+ puodas kavos su pienu (be cukraus)
apie 11val.uzkandis - pora obuoliu / bananas / meliono trecdalis / uogu gera sauja / vynuogiu kekele / jogurto indelis (0 fat).
13val. pietus: grikiu koses (ant vandens) dubenelis su suriu ir salotom (didele porcija zaliu ivairiu lapu su pomidoru, avokadu ir t.t.. Padazas visada- citrinos sultys ir alyv.aliejus) / pora kotletu su salotom / zuvies gabalas su salotom. (Garnyrui nieko arba apvirtos morkytes su zirneliais ir pan., grikiai) / orkaitej kepta bulve su lupena su tuno-majonezo padazu / farsiruota cukinija su malta mesa ir suriu / farsiruota paprika / tirstos sriubos(beveik kaip troskinys)- zuviene, cili sriuba, burokeliu sriuba, darzoviene su mesos kukuliukais dubuo su juoda duona (daznai be duonos).
Apie 16val. uzkandis po 1val.intensycaus pasivaiksciojimo lauke - nedidelis dubenelis dribsniu su pienu / jogurtas / mocarelos "rutulys" / riesutu sauja / grudetos varskes indelis su medaus sauksteliu ir selenomis / vaisiai keli sumaisyti su jogurtou, selenomis.
18val.vakariene - zuvis arba mesa (dazniausiai kepam orkaitej - savo sultyse/garuose) su diiidele porcija salotu. (Jei mesa- tai tarkim kepta vista orkaitej- as suvalgau kulsese, sparneli ir krutineles dali). Zuvis- lasisos kepsnys, upetakis, menkes file.
Makaronai, ryziai, bulves - ypac retai (karta per menesi) Nebent orkaitej kepta bulve su lupena (karta i pora sav.)
Bandeles, saldumyna, pyragai, tortai
- abejinga. Saldumynu man gali nebuti, namie pries akis gali gulet kvepiantys kruasanai, sluoksniuotos teslos bandeles (kepu pati daznai seimai) - nevalgau, nenoriu, netraukia. Nebent ryte prie kavos pora kvadraciuku sokolado.
Alkoholis- 1-2 vyno taures per savaite maximum. Dabar dar reciau.
Vanduo- kasdien minimum 2 litrai. Ryta pradedu stikline vandens su citrina (labai rekomenduoju).
Lauksiu patarimu.
Mano KMI - 24.7