Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE(tarškaliukas @ 2014 04 26, 13:38)
Aš ir kiaura ertmė... doh.gif  biggrin.gif

7.00 val.60g.  avižų  dribsnių košės - 230kcal.
9.00val. 78g. bananas ir mandarimas 89g. - 111kcal.
12.00 val. lašiša 96g. ir dag daug salotų ~ 400 blink.gif
15.00val. - turit idėjų biggrin.gif
19val. 250g. liesos varškės ~250kcal.

aš kai neturiu idėjų visada valgau kiaušinius arba vištą biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif baigėsi mintys, obuolį pusiau gyvą radau. Tik gaila jo pasverti negaliu, tik dė įdomumo kcal.
Visa diena turėtų atrodyti taip:
7.00 val.60g. avižų dribsnių košės - 230kcal.
15.00val. - obuolys ~ 100kcal.
19val. 250g. liesos varškės ~ 250kcal.

Viso - 1091kcal. blink.gif einu didint ką nors... priešpiečiams +morką sugraužt g.gif
Papildyta:
"Sprogo" didelė morka - tik prie jos peieiti tegalėjau smile.gif mano name, kuriame gyvenu dabar, šeimininkų perversmas suorganizuotas... Duosiu morkai 150kcal. ir ramu. Suvalgius supratau, kiek angl.turi unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 26 balandžio 2014 - 15:59

7.00 val.60g. avižų dribsnių košės - 230kcal.
15.00val. - obuoliai3 doh.gif ~ 300kcal., morkai 150
19val. 250g. liesos varškės ~ 250kcal.

Viso - 1741kcal. iš to rašto išėjau iš krašto doh.gif
Atsakyti
Gyvenime nesu skaiciavus kaloriju, bet tas puslapiukas kalorijos.lt visai padetu greitai ta padaryt (tik produktai ne lietuviski...), issipakavau maistines svarstykles, bandysiu padaryt eksperimenta- kokias 3 dienas uzrasinet ir skaiciuot, sekt kiek kaloriju per diena suvartoju as. bigsmile.gif

Kur yra kokia tiksli skaiciuokle, kaip apskaiciuot kiek man ju reikia isvis?
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 26, 20:37)
Kur yra kokia tiksli skaiciuokle, kaip apskaiciuot kiek man ju reikia isvis?

Zuzi, bandyk myfitnesspal.com - yra daug produktu, kuriuos galima nusipirkt tesco, sainsbury`s, waitrose, cooperative ir t.t. 4u.gif Geriausia nelietuviskiems produktams, bent man 4u.gif Labai patogu naudot, cronometer.com nebloga taip pat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 27 balandžio 2014 - 08:08
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 27, 09:04)
Zuzi, bandyk myfitnesspal.com - yra daug produktu, kuriuos galima nusipirkt tesco, sainsbury`s, waitrose, cooperative ir t.t. 4u.gif Geriausia nelietuviskiems produktams, bent man 4u.gif Labai patogu naudot, cronometer.com nebloga taip pat 4u.gif

Aciu. Si informacija labai idomi ir man! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 26, 20:04)

Ačiū, lietuvišių produktų beveik neperkam, nes viską randam, atitaikom iš asda, coop., Lidl ir t.t.
varškės būna Asdoj, bet ne visada. Tadperku kalnais grūdėtą. Nors pagalvojau, turbūt sveikiau bus jei imčiau ”low fat cottage cheese”, nes dabar kasdisn valgau ”normalią”.

Tiesa, tikrai įsitikinau, svoris pajudėjęs. Per 3 sav.- 1.5kg. Migdau pupą į papą įkniubusią, lėksiu sportuot.
Dariau 2 dienų pertrauką, bet kojas vistiek skauda. g.gif Ne kažkoks dar didelis tas mano sportas, bet va kūnui naujiena gi.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 27, 11:48)
Ačiū, lietuvišių produktų beveik neperkam, nes viską randam, atitaikom iš asda, coop., Lidl ir t.t.
varškės būna Asdoj, bet ne visada. Tadperku kalnais grūdėtą. Nors pagalvojau, turbūt sveikiau bus jei imčiau ”low fat cottage cheese”, nes dabar kasdisn valgau ”normalią”.

Tiesa, tikrai įsitikinau, svoris pajudėjęs. Per 3 sav.- 1.5kg. Migdau pupą į papą įkniubusią, lėksiu sportuot.
Dariau 2 dienų pertrauką, bet kojas vistiek skauda. g.gif Ne kažkoks dar didelis tas mano sportas, bet va kūnui naujiena gi.

O kokią varškę perkat?
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 27, 11:48)

As tai stengiuos valgyti kuo maziau apdirbta maista. Jeigu jogurtas - tai full fat, jeigu varske taip pat. Vistiek papildomus procesus praeina maistas, kad butu pasalinti riebalai, prideta sio to ano, kad islaikyt ta konsistencija, siek tiek cukraus, siek tiek krakmolo doh.gif ir t.t. Nors varske dazniausiai darau is kefyro -susaldau paka kameroj, po to per sietely padedu nuvarvet, ir tokia ricotos konsistencijos varske iseina. Dar sutrinu, zoliu, druskos ydedu, valgau su salotom. Patinka graikiskas jogurtas, riebumo ten daug ir nera, apie 2% berods.

tarskaliukas, as quark ( varske ) maciau tik Sainsbury`s, o cottage cheese nelabai megstu, tai vakarienei dazniausiai buna zuvis, vistiena su salotom arba salotos ir protein shake`as ( metancioms svory biggrin.gif ) 4u.gif Megstu philadelphia, bet daugiausiai darzoves patroskinu ir ymetu sauksta, vienos taip nevalgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 04 27, 13:24)
As tai stengiuos valgyti kuo maziau apdirbta maista. Jeigu jogurtas - tai full fat, jeigu varske taip pat.
tarskaliukas, as quark ( varske ) maciau tik Sainsbury`s

Quark tai trinta varškė? biggrin.gif jau toks šlykštukas man. Man noris tos LT biggrin.gif pirkau lenkišką, rašo 0proc., įdomu sudėtis.
Atsakyti
Quark yra ir Tesco , bet ji man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinute84: 27 balandžio 2014 - 13:04
QUOTE(tinute84 @ 2014 04 27, 14:02)
Quark yra  ir Tesco , bet ji man  schmoll.gif

man ir biggrin.gif iš bėdos.
O grūdėta čia su lašišos gabalėliu biggrin.gif mmm
Atsakyti