Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE(jolka1224 @ 2014 03 18, 16:14)
esu pasyvi šios temos sekėja, bet po šių nuorodų negaliu susilaikyt nepadėkojus už nuorodas, dėkui, labai labai, išsisaugojau, kiek peržiūrėjau ant greito, tai labai superinių idėjų daug.

prašom wink.gif
Beje, antra nuoroda yra su receptais, reiskia spausti ant skaičiaus, arba galima tiesiai blog'e žiūrėt http://theleancleaneatingmachine.com/ receptus
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 03 18, 15:05)
vesela, o streso nepatiriat?

kai paklauset, net susimasciau, nes esu girdejus kad nemalonumai pilve gali buti del streso. Na patiriu ji manau minimaliai.. Seip stengiuosi savim uzsiimti, studijuoju dirbu, rimciau sportuot pradejau, priemiau issuki begti maratona, ko niekad nedariau ir t.t. Stresui laiko nebelieka biggrin.gif didziausia problema islieka maistas, nes normaliai pavalgyt galiu tik labai anksti ryte ir vakarop, o visa diena ant koju, o bandau vis labiau gyventi sveika gyvenima smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau už klausimą, bet taip ir nesupratau,ar negalima valgyti trynių, tik baltymus? blush2.gif Išvirus kiaušinius.
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2014 03 18, 17:52)
Atsiprašau už klausimą, bet taip ir nesupratau,ar negalima valgyti trynių, tik baltymus? blush2.gif  Išvirus kiaušinius.

galima, tik ju perpus maziau, jei valgot 2 kiausinius tai is vieno tryni pasalinkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesela: 18 kovo 2014 - 19:11
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 18, 16:19)
Gi prisiminiau, kad buvau primirsusi seklu daiginima. Viaska s grisiu uzmerksiu seklas . Po keliu dienu jau galesiu det i salotas  essen.gif

gal būtų galima plačiau? 4u.gif
Atsakyti
valgot liesa varske?

man ji tokia nelabai skani... kaip ja paskaninti?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 18, 20:30)
valgot liesa varske?

tik liesa! su vaisiais, uogom, medumi, klevu sirupu lasiuku. Jei ne saldziai su cesnakais agurkais, svogunu laiskais krapais ir t.t.
gal pasidalinkit savo dienos meniu, gal ideju nauju pasisemtume smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 03 18, 16:19)
Gi prisiminiau, kad buvau primirsusi seklu daiginima. Viaska s grisiu uzmerksiu seklas . Po keliu dienu jau galesiu det i salotas  essen.gif

Labai noreciau ir as pabandyti, pasidalinkit jei nesunku kaip darot?
Atsakyti
Aha, Ramune ir man idomu 4u.gif Nes as visada verdu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2014 03 18, 10:01)
O ką jūs dedates į darbą pietums, kai nėra galimybės pavalgyti namie, ar pasišildyti darbe?

galvos skausmas man tuo klausimu, atsibodo šaltą maistą valgyt ir tik salotos, salotos... doh.gif

QUOTE(vesela @ 2014 03 18, 15:02)
papasakokit placiau ko atsisaket ka dabar valgot ka kuo pakeitet? ...

man irgi l. įdomu 4u.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 18, 20:30)
valgot liesa varske?

aš irgi tik liesą, bet sveikatos atžvilgiu girdėjau, kad tas "nuriebinimas" fiktyvus tėra, iš esmės ji liesa, bet geriau mažiau riebios suvalgyti, nei liesos. Čia tik tarp kitko. Įdomu, kaip tas nuriebinimas nuo 9 iki 0,5 proc. vyksta, nieko nesat girdėję? kažkaip nesidomėjau g.gif
Atsakyti
Laba,labai aktuali tema 4u.gif
Norėjau paklausti dėl varškės kokia geriau ,paprasta ar grūdėta?
Man asmeniškai daug skaniau grūdėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 03 18, 21:47)
Laba,labai aktuali tema 4u.gif
Norėjau paklausti dėl varškės kokia geriau ,paprasta ar grūdėta?
Man asmeniškai daug skaniau grūdėta smile.gif

Grudeta varske liesiausia man atrodo 5%, o paprasta 0,5% smile.gif Tad skirtumas kalorijose. As dazniausiai vartoju liesa, o grudeta reciau 4u.gif
Atsakyti