O mum nesigauna pirkti savaitei viso maisto

Nes dažniausiai tada lieka maisto ir tenka bent dalį jo išmesti. Taip pat turime tik mažiuką šaldytuvą be šaldymo kameros, tad ir jokių šaldytų atsargų negalime sau leisti. Bet dažniausiai kartą per savaitę ar dvi užsiperkame daržovių, pieno produktų, dešryčių, konservų,duonos... o savaitės bėgyje tik dasiperkame mėsos, žuvies ar dar kažko, kas būna gaminama vakarienei. Taip mūsų tas pagrindinis apsipirkimas būna ~50-80Lt, o papildomi 2-3k per savaitę ~10-30Lt.
Kalbant apie prieskonius, tai mišinius turiu du: paukštienos ir plovo - naudoju jau antri metai ir dar tik įpusėjau
Šiaip perkame druską, juoduodius pipirus, mairūnus, čiobrelius, rozmarinus, raudonėlius, maltas aitriasias paprikas arba čili, muskatą, kalendras ir krapus - bendrai prieskonių perku po ~maišiuką per mėnesį, tuos kurie baigiasi. Tad išlaidos būna ~3Lt mėnesiui.
Auginti auginu ant palangės, bet visą derlių sunaudoju šviežią, o auginti džiovinimui man asmeniškai neatrodo pigiau įvertinant laiką, kurį užima užauginimas, džiovinimas, smulkinimas. Bet gal čia tik man taip