Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

QUOTE(daimura @ 2014 03 15, 15:33)
oho  blink.gif aš visą šia saulėtą savaitę nešiojau dienomis į šiltnamį, bet tik tokie...o Sub Arctic iš viso toks vargšiukas kažkodėl, aš tai tabletę kaltinu  g.gif

tany, su taviškiais tai nėra ko lygintis, aš jiems lempų nepasiūlau, natūraliai auga.

Pas mane betaliuxas vienas setas vasario vidury mazdaug( nebeprisimenu tiksliai), ta pacia diena ir pomidoru medi sejau, sprut, tai nera ko lyginti, betaliuksas palyginus papirdis, va kaip pas tave nuotraukoj, kitos aukstauges veisles, setos kovo 6d., neuzilgo pralenks ta betaliuksa biggrin.gif Nuo veisles irgi gi priklauso. Lempu ir pas mane negave, bet nepasakyciau, kad istyse daigai, ne kaip pries tai ikeltoj nuotraukoj unsure.gif
klakšt, kelk ant palanges, jei nera vesu labai, as tik prasikala is tabl., is karto nesu i sviesa, viena daiga praziopsojau, is ryto tik kilpute pasirode, isvaziavom visai dienai, vakare nei juoktis, nei verkti, net i daigyklos stoga remiasi, pobaisiukas toks, sviesos mazai, o silumos pakankamai, stiebiasi valandom tiesiog
Atsakyti

Nepramiegokime savo derliaus: prasidėjo daržovių sėja
Atsakyti
tai gal ir manieji per maži g.gif sėta vasario 10d

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 15 kovo 2014 - 17:43
QUOTE(adija5 @ 2014 03 15, 16:21)
Kur jau čia tu taip vėluoji dabar  blink.gif ?Mano dar paprikos tik lenda kai kurios ir aš niekus nevėluoju  schmoll.gif O jei lauke auginsi,tai dar ir per daug skubi  biggrin.gif

Tai laukinių dar nesėju tongue.gif Sėsiu mėnesio gale tikriausiai. Bet va Harbingerių sėklų niekur nerandu, būsiu jau nukišusi kažkur, o jie taip gerai pernai derėjo lauke doh.gif Gal iki kol reikės sėti rasiu g.gif

Juodų širdučių jau mačiau kilputę lendančią wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 15, 18:08)
Tai laukinių dar nesėju  tongue.gif Sėsiu mėnesio gale tikriausiai. Bet va Harbingerių sėklų niekur nerandu, būsiu jau nukišusi kažkur, o jie taip gerai pernai derėjo lauke  doh.gif Gal iki kol reikės sėti rasiu  g.gif

Juodų širdučių jau mačiau kilputę lendančią  wub.gif

Kas per širdutės? bigsmile.gif
Jei nerasi Harbingerių porą sėklyčių atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 15, 17:42)
tai gal ir manieji

Atrodo neblogai wink.gif. Pats tas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 15 kovo 2014 - 18:36
QUOTE(saridon'e @ 2014 03 15, 18:25)
Kas per širdutės?  bigsmile.gif
Jei nerasi Harbingerių porą sėklyčių atsiųsiu  4u.gif

Svaigau svaigau kol parsisiunčiau tas juodas širdis: http://loghouseplant...ds-black-heart/

Nu ja pati daviau po to atsiimsiu, kažkaip negražu doh.gif Apseisiu jei nerasiu- turiu nemažai pretendentų augti lauke ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=solo2,2014 03 15, 17:36]
Nepramiegokime savo derliaus: prasidėjo daržovių sėja
[/quote

labai idomu kur tokiu agurku isigyti kur iki 4 kg g.gif biski ne i tema doh.gif
nu reikiaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vijoleta20,tany,daimura,vera.vera super jusu daigeliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 15 kovo 2014 - 18:52
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 15, 18:38)
Svaigau svaigau kol parsisiunčiau tas juodas širdis: http://loghouseplant...ds-black-heart/

Nu ja pati daviau po to atsiimsiu, kažkaip negražu  doh.gif Apseisiu jei nerasiu- turiu nemažai pretendentų augti lauke ir taip  mirksiukas.gif

na labai skaniai atrodo wub.gif
negražu būtų iš mano pusės nepasiūlyti 4u.gif jei nerasi iki pirmadienio, rašyk. Įdėčiau tuo pačiu dar kelias sėklytes Gostinec ir Banan piostrij

Papildyta:

Snaige123, prieš du metus esu pirkusi šių sėklų, bet nesėjau. Kažin ar dar daigios? Galėčiau atsiųsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 15 kovo 2014 - 19:11
QUOTE(saridon'e @ 2014 03 15, 19:06)
na labai skaniai atrodo  wub.gif
negražu būtų iš mano pusės nepasiūlyti  4u.gif jei nerasi iki pirmadienio, rašyk. Įdėčiau tuo pačiu dar kelias sėklytes Gostinec ir Banan piostrij

OK. Tada aš tų širdžių galėčiau pasiūsti. Kažkaip daugiau nei žadėta pakelyje buvo įpilta, gal ne visos daigios bus g.gif O gal ne tą įdėjo doh.gif Dar kelis nematytus, išveistus iš už Atlanto paėmiau galėsiu pažiūrėti kieno sėklyčių yra atliekamų mirksiukas.gif
Atsakyti
tany, snaige123 aciuks.gif

aš neapsižiūrėjau ir viename padėkle keli daigai tarsi lianos išstypo, dar pažiūrėsiu ryt, bet tikriausiai reikės atsėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 03 15, 19:18)
OK. Tada aš tų širdžių galėčiau pasiūsti. Kažkaip daugiau nei žadėta pakelyje buvo įpilta, gal ne visos daigios bus  g.gif  O gal ne tą įdėjo doh.gif Dar kelis nematytus, išveistus iš už Atlanto paėmiau galėsiu pažiūrėti kieno sėklyčių yra atliekamų  mirksiukas.gif

OK mirksiukas.gif Tikėkimės kad tos lotuliukas.gif

Planavau dūmšaškę šiltnamy pakurt bet kai toks oras doh.gif O gal jau susivėlinau su dūminimu? 4u.gif

Atsakyti