Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Labas vakaras. Na ką, startuoju šiandien. Sugrįžtu antrą kartą, pirmą kartą dietinausi 2008 metais, po dukros gimimo. Kartu su Mergina 28, tik nikas mano tada kitas buvo mirksiukas.gif Dabar vėl po gimdymo, niekaip savarankiškai nesugebu numest blush2.gif Praeitą kartą gražiai krito, praktiškai neraudonavau, to tikiuosi ir dabar blush2.gif
Tai va.
Startas 2014 03 22 Ūgis 164
Dabar sveriu 79,300, noriu svert 52 kg.

Linkiu visoms valios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 03 22, 20:34)
Labas vakaras. Na ką, startuoju šiandien. Sugrįžtu antrą kartą, pirmą kartą dietinausi 2008 metais, po dukros gimimo. Kartu su Mergina 28, tik nikas mano tada kitas buvo mirksiukas.gif  Dabar vėl po gimdymo, niekaip savarankiškai nesugebu numest blush2.gif  Praeitą kartą gražiai krito, praktiškai neraudonavau, to tikiuosi ir dabar blush2.gif
Tai va.
Startas 2014 03 22 Ūgis 164
Dabar sveriu 79,300, noriu svert 52 kg.

Linkiu visoms valios 4u.gif

Labas

labai jau sudominai, prasom primint sena nika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergina_28 @ 2014 03 22, 21:36)
Labas

labai jau sudominai, prasom primint sena nika smile.gif

Kažin ar mane atsiminsi, aš daugiau skaitytoja buvau, negu rašytoja biggrin.gif Viga mano nikas buvo.
Atsakyti
atsp. nerandu pasto , kur nuotrauka siust, zinau, kad raset, bet..gal galetumet dar karta pasta parasyt? Gal neatidziai pradzia skaiciau.
Atsakyti
Raudonom raidėm mirksiukas.gif http://www.supermama...?...ry&eid=6680
Atsakyti
Bistro tuoj bus. mirksiukas.gif
Papildyta:
http://www.supermama...howtopic=966608
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Labai noriu prisijungti prie Jūsų, nes vienai tirpdinti kilogramus nėra lengva, lengviau yra kai yra palaikymas smile.gif
Chazano dietos laikiausi prieš 2.5 metų, bet taip ir nebaigiau iki galo, net i 3 etapą neperėjau. Pradėjau nuo 88 Kg ir per 3.5 mėn. numečiau 17kg iki 71kg, o tikslo 57 kg taip ir nepasiekiau. Pasidaviau....atrodė tuo metu buvau patenkinta savo svoriu ir galvojau, kad mesti daugiau nereikia.... o reikėjo pasiekti tikslą, nes kai atleidau vadeles ir svoris pradejo po truputi didėti ir didėti, galima sakyti kasmet priaugau po 10kg.

Labai noriu pasiekti tikslą, todėl startuoju 2014-03-27, ūgis 1.66m., pradinis svoris 91.3 kg., noriu sverti 57 kg. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolia3: 27 kovo 2014 - 11:12
QUOTE(Jolia3 @ 2014 03 27, 12:10)
Labas rytas,  4u.gif

Labai noriu prisijungti prie Jūsų, nes vienai tirpdinti kilogramus nėra lengva, lengviau yra kai yra palaikymas  smile.gif 
Chazano dietos laikiausi prieš 2.5 metų, bet taip ir nebaigiau iki galo, net i 3 etapą neperėjau. Pradėjau nuo 88 Kg ir per 3.5 mėn. numečiau 17kg iki 71kg, o tikslo 57 kg taip ir nepasiekiau. Pasidaviau....atrodė tuo metu buvau patenkinta savo svoriu ir galvojau, kad mesti daugiau nereikia.... o reikėjo pasiekti tikslą, nes kai atleidau vadeles ir svoris pradejo po truputi didėti ir didėti, galima sakyti kasmet priaugau po 10kg.

Labai noriu pasiekti tikslą, todėl startuoju 2014-03-27, ūgis 1.66m., pradinis svoris 91.3 kg., noriu sverti 57 kg.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Sveika prisijungus, sakyčiau,kad su Chazanu lieknėti kiek per didelį tikslą užsikėlei, sunku iki tiek numesti,manau.Bet,aišku,labai labai linkiu.
Beveik visos mes čia sugrįžę,aš tokia pati duktė palaidūnė,po 7 metų parėjau pas mamą dietą,privalgiusi beveik iki pradinio prieš kelis metus svorio.Penktadienį laukiu duomenų į až, o bendraut ateik į bistro.
Atsakyti
Labas rytas, smile.gif

Esu 1-etape, mano savaitės pirma diena buvo žalia.
IV
Šią savaitę mano svoris 90,2kg., per pirmą dieną numečiau 1,1 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolia3: 28 kovo 2014 - 07:29
Labas rytas,

Prisiduodu, jog dienos mano vel kaip margutis. Dėl darbo niekaip negaliu laiku valgyti, tai anksciau valanda tai veliau doh.gif zodziu kaip iseina. Tad kad negadinti temos, pasitraukiu is oficialiu gretu (nuo prisidavimu). Taciau dietos tikrai nemetu, kiek imanoma bandysiu islaikyti rezima. Sekmes visoms, as vis pasirodysiu jei nieko pries ax.gif
Mano minusas 600g.
Atsakyti
Rezultatus įdėsiu rytoj,lauksiu jūsų duomenų až.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Esu 1 etape, visa savaitė žalia
Startas 2014 03 22
Per savaitę numečiau 1,8kg. dabar sveriu 77,5kg.
Atsakyti