Įkraunama...
Įkraunama...

"Invalidai"

QUOTE(svetima @ 2008 02 21, 09:52)
Ir vis tiek-aš NIEKADA nestatau automobilio NEĮGALIŲJŲ vietose smile.gif
Ar tai atrodo nenormalu? g.gif

Tai dar ne pagrindas Tave irasyti i teisuoliu sarasus, nes gi turi Tu ta masina, turi. tongue.gif

Statyti i neigaliuju vietas yra blogai, nesiginciju. Bet sioje temoje islenda visokiu potemiu, kurios parodo, kad visi mes, tiek igalieji, tiek sveikieji, labai ivairus. Musu sveikata apie musu gyvenimo vertybes nieko nepasako. Galim buti visokie, net patys blogaiusi- kartais pavydus, kartais pikti, kartais abejingi. Abejose barikadu pusese tokiu yra. Tai ir sakau- vietoj to, kad lakstyti su footoaparatais ar peiliukais ir padangas pjaustyti, gal pirma sau saziningai atsakykim, kam MUMS to reikia?

Tik jau nepradekit basniu pasakoti, kad tas, kuris padangas pjausto, labai kazkur skuba, stengiasi ta masina kuo greiciau patraukti is kelio biggrin.gif . Na ir menkumas t zmoniu kartais buna...

Tiesa, Svetima, rasei, kad brangiu auto nemegsta, nes, atseit, nemegsta del turto pasikelusiu zmoniu. Na jo, irgi labai "itikina". Vat ereliai su kalamaskem neigaliu vietose maziau kliuna, nes jie gi pasikele tai turbut su pagrindu, na bent jau ne del turto. Nes turtas gi blogis is esmes. LY-GIA-VOS, LY-GIA-VOS! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 02 21, 10:15)
per pati pirma uzstatyma kviesciau policija.  Cia tuo atveju jeigu nera palikto tel numerio, kuriuo paskambinus ateina vairuotojas ir patrauke.

Blaiviausia ir saziningiausia reakcija. Taip elgiasi zmogus, kai jam is tiesu rupi isvaziuoti is kiemo, o ne pakiaulinti ir vidine agresija islieti.
Atsakyti
Žiūriu, čia diskusijos pakankamai išsirutuliojo, gal net ir šiek tiek nukrypo nuo temos smile.gif
Nors ir moralinę teisę turėčiau statyti automobilį invalido vietoj, nes esu nestuke.gif (kažkada esu skaičius ir girdėjus per radiją, kad toks buvo ir Kauno savivaldybės pasiūlymas), bet niekad sau to neleidžiu schmoll.gif Kartais būna tikrai sunkoka su 3 metų vaiku ir pūziku vežimėlį iki auto stumtis, bet jei vietos skirtos INAVALIDAMS, tai tegul ir lieka jiems.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 02 21, 07:32)

Tiesa, Svetima, rasei, kad brangiu auto nemegsta, nes, atseit, nemegsta del turto pasikelusiu zmoniu. Na jo, irgi labai "itikina". Vat ereliai su kalamaskem neigaliu vietose maziau kliuna, nes jie gi pasikele tai turbut su pagrindu, na bent jau ne del turto. Nes turtas gi blogis is esmes. LY-GIA-VOS, LY-GIA-VOS! bigsmile.gif

Perfrazavus tave pačią-kovoji čia pati su savo demonais mirksiukas.gif
Man turtas joks blogis-gera būt turtingu vacation4.gif

Bet turtas nesuteikia teisės elgtis chamiškai..Būtent apie tokius atvejus čia žmonės ir kalba..
rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 02 21, 11:24)
...

Bet turtas nesuteikia teisės elgtis chamiškai..Būtent apie tokius atvejus čia žmonės ir kalba..
rolleyes.gif

Labai teisingai, tai ir yra temos esmė.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 02 21, 11:24)
Perfrazavus tave pačią-kovoji čia pati su savo demonais mirksiukas.gif
Man turtas joks blogis-gera būt turtingu  vacation4.gif

rolleyes.gif

Vat kur esa visiskai laisva nuo demonu, tai tokioje temoje. smile.gif Tiesiog nemegstu piktu ir pavydziu zmoniu.

O zmones chamiskai elgiasi ne del turto gi doh.gif . Labai patogu galvoti apie zmogu, kad jis chamas, nes turtingas. Mitas tai. Patogus, paguodziantis kazka, bet mitas. Deja, chamas jis, nes tevai tokiu uzaugino.

Zodziu, baikim vienas kita niuksint, ainam savu vaiku auklet. Geriausia, ka galim padaryti sioje temoje. Na, dar su savim susitarti kiekvienam linkiu. Bet tai jau laaabai sudetingas reikalas, ne kiekvienam ikandamas.
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 02 21, 09:52)
Niekaip nesuprantu jūsų pozicijos-čia tipo atstovaujat turtinguosius neįgaliųjų vietose ar kaip g.gif
Ar tuos, kurie viską gali nusipirkti-net teisingumą???
Ir dar tuom didžiuojatės aišku, o kiti jūsų nuomone jums pavydi?
Ir vis tiek-aš NIEKADA nestatau automobilio NEĮGALIŲJŲ vietose smile.gif
Ar tai atrodo nenormalu? g.gif

As jum sakau kaip yra ir kaip bus, kad, mieleji Donkixotai, nieko nepakeisit. O as nestatau ir nestatysiu, gerbiu kitus zmones, istatymus ir pati save. Kas dar neaisku?
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 02 21, 08:42)
O zmones chamiskai elgiasi ne del turto gi  doh.gif . Labai patogu galvoti apie zmogu, kad jis chamas, nes turtingas. Mitas tai. Patogus, paguodziantis kazka, bet mitas. Deja, chamas jis, nes tevai tokiu uzaugino.

Aišku ne vien dėl turto..Aš pvz. esu turtinga ( tongue.gif ), bet chamiškai nesielgiu schmoll.gif biggrin.gif

Bet ar prieš tai nematėm žinučių-kam jums ta teisybė, galėčiau ir statyt, nes vyras sumokėtų baudą..Manau pasitaiko atvejų, kai tai nelieka vien tarimąja nuosaka.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 21 vasario 2008 - 10:56
QUOTE(svetima @ 2008 02 21, 11:55)
Aišku ne vien dėl turto..Aš pvz. esu turtinga (  tongue.gif  ), bet chamiškai nesielgiu schmoll.gif  biggrin.gif

Bet ar prieš tai nematėm žinučių-kam jums ta teisybė, galėčiau ir statyt, nes vyras sumokėtų baudą..Manau pasitaiko atvejų, kai tai nelieka vien tarimąja nuosaka.. rolleyes.gif

Svetima, tai nuosirdziai manai, kad del to, kad pinigine kisene spaudzia, ar del to, kad tevai kazka praziurejo?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 02 21, 10:16)
Kai sėdėsi invalido vežimėlyje(neduok Dieve) - suprasi.

Del Dievo meiles, as gal nemoku minciu reiksti, nezinau. As nesakau, jog zmonems, turintiems negalia nereikia nieko, nei teisybes, nei pagarbos, nei nnn kitu dalyku. As sakau, jog kitiems tos teisybes nereikia.
Savo ruoztu as laikausi istatymu, suparntu kitus zmones, gerbiu. Bet juk dauguma masto kitaip, galvoja tik apie save ir musk nemuses to kito galva i siena, mastysena nepasikeis. Taip, nebent neduok Dieve negalios atveju.

Apskritai, ziuriu nelabai sioje temoje zmones susineka.
Likau vos ne apkaltinta nebutais dalykasi.
Skaitykit kas parasyta, o ne ta ka norite perskaityti!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Riuriu, nesinervink, tai gi nieko naujo siam pasaulyje nevyksta, deja. Taigi tokios temos ir lakstymai su fotoaparatais-peiliais kyla ne tik del to, kad kazkas tu KET nesilaiko. Gi tikrai ne del to, kaip iliustruoja nekurie postai sioje temoje. doh.gif Vienam is tukstancio is tiesu uzimta neigaliojo vieta sukels problemu. O kitiems tai pabus tiesiog "garbingu" pretekstu ant kazkieno galvos ispilti savo agresija ir kompleksus.

Ai, zodziu. Pritariu, kad tema- kazkokie paistalai. Susilekem, parekavom. Gerai, jei kam padejo issikrauti. Bet kazkas tema pasinaudojo tik save paaitrinti, uzsipumpuoti. Ir ka- palengves dabar gyvenimas? Gi ne. doh.gif

Jei atvirai, tai nelabai man rupi, kaip kas save grauzia. nemegstu atviru zyzlu, bet jei kas zyzia tyliai, tai netrukdo. Tik paskaitau cia, pasiziuriu, pagalvoju, ka daryti, kad mano vaikai tokiais nelaimingais zmonem neisaugtu. Tai vienintelis vertingas dalykas man asmeniskai tokioje temoje.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 02 21, 12:18)
Riuriu, nesinervink, tai gi nieko naujo siam pasaulyje nevyksta, deja. Taigi tokios temos ir lakstymai su fotoaparatais-peiliais kyla ne tik del to, kad kazkas tu KET nesilaiko. Gi tikrai ne del to, kaip iliustruoja nekurie postai sioje temoje.  doh.gif Vienam is tukstancio is tiesu uzimta neigaliojo vieta sukels problemu. O kitiems  tai pabus tiesiog "garbingu" pretekstu ant kazkieno galvos ispilti savo agresija ir kompleksus.

Ai, zodziu. Pritariu, kad tema- kazkokie paistalai. Susilekem, parekavom. Gerai, jei kam padejo issikrauti. Bet kazkas tema pasinaudojo tik save paaitrinti, uzsipumpuoti. Ir ka- palengves dabar gyvenimas? Gi ne.  doh.gif

Jei atvirai, tai nelabai man rupi, kaip kas save grauzia. nemegstu atviru zyzlu, bet jei kas zyzia tyliai, tai netrukdo. Tik paskaitau cia, pasiziuriu, pagalvoju, ka daryti, kad mano vaikai tokiais nelaimingais zmonem neisaugtu. Tai vienintelis vertingas dalykas man asmeniskai tokioje temoje.

Na taip, nera ko nervintis, tik istrigo man toks dalykas, jog negalia turintys zmones, praktiskai dauguma, pabrezia "kai turesi negalia tu" ne tai, kad pasakytu "jei turetum" bet kai turesi, kai tavo baimes pries tave atsisuks... ir visokie panasus pasisakymai, kas cia? Pykcio israiska, linkejimas kitam blogo, agresija, neapykanta sveikiem zmonems? Vat sito negaliu suprast... Nes tai isgirdau sioje temoje, kitose temose kas susija su negalia ir tt....ziauroka.
Atsakyti
nu nesuprantu as vistiek.Vadinasi jei turi nauja masina,ir dar neduok Die esi blondine,tai jau esi blogietis ,chamas ir niekadejas.Kodel tokiu diskusiju nesukelia,kai pasistato ne tokia prabangia masina arba islipa ne blondine.Ka ,ju sazine kitokia?O gal jiems nuolaidos del to,kad "biednesni"??Tai jei jau kalat prie kryziaus,tai bent jau saziningai visus linciuokit g.gif
Atsakyti