Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

Sias gelytes pora metu sodinuosi i gelyna,graziai kaip kilimukas issiplecia.Patiko jos man. Bet ziedynu tikrai nesalinau.Kad ten jie smulkus labai,su pincetu nebent rankiot biggrin.gif Tiesa,pirmais metais sodinausi violetines,pernai rausvas,tai pastarosios vienu metu jau labai nekaip atrode,bet daugiau paliejau su trasom ir vel liuks zydejo.

Mano pora pelargoniju apsalo,primirsau uzdengti,bet nestipriai,lapai tik ir ziedynai.Ataugs.O kitos issodintos lauke nakvojo po vazoneliais,joms ir viskas ok.

Pasiskundziau,kad roziaziedes nekrauna ziedu,atradau,kad viena jau nori ziedeli auginti.Reiketu trasomis zydejimui skirtomis palieti,nes vis laistydama pomidorus darzovinem trasom ir geles perliedavau.Uztai ir nesistebiu,ko taip graziai lapus augina biggrin.gif
Atsakyti
Kas kokias lauktuves vezasi is kelioniu i uzsieni, o as is Maltos parsivilkau burgundisko vyno spalvos naslaitine pelergonija >

user posted image

labai man jinai grazi ax.gif, parvezta kad apsipyle ziedais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsina: 06 gegužės 2014 - 21:03
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 06, 22:02)
... parsivilkau burgundisko vyno spalvos naslaitine pelergonija >

Ech, graži
O našlaitinės pelargonijos kartais dar ne vadinamos Regal ?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 06, 14:34)
rodausi savo nežiniukes

man pirmoji panasi i viktor

QUOTE(---- @ 2014 05 06, 20:10)
Noriu paklaust ar "Calliope" reikalaujanti dagiau priežiūros (na pvz. kaip rožiažiedės) ar tokia pat nereikli kaip paprastos (kompaktinės, svyrančios) pelargonijos iš prekybos centrų.

Kas turi calliope? bigsmile.gif gal darc red? ji kompaktine, lengvai svyranti, ir as tokios laaaabai noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 06, 23:02)
Kas kokias lauktuves vezasi is kelioniu i uzsieni, o as is Maltos parsivilkau burgundisko vyno spalvos naslaitine pelergonija >

labai man jinai grazi  ax.gif, parvezta kad apsipyle ziedais  wub.gif

O gražuolė kokia, o spalva wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aš tai iš Portugalijos pernai parsivežiau, bet manoji dar nežydi verysad.gif , bet jau išbujojusi kaip reikalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 07 gegužės 2014 - 08:14
Merginos, vėl prikeliu temą dėl trąšų 4u.gif

Visai neseniai radau šitoje temoje parašyta, kad geriausiai NPK 14-10-25. Šiandien Senukuose nuolaida, išknisau visas lentynas, bet neradau tokių ... blush2.gif Gal galite konkrečiai parašyti, kokios tiktų kompaktinėms pelargonijoms? ta prasme konkretų trąšų pavadinimą?
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 06, 23:02)

Nuostabi spalva wub.gif
Atsakyti
Apelsina, koks grožis wub.gif Spalva tokia "ledinė", bordo su šerkšnu wub.gif Ech, pasaka thumbup.gif
Aš su darbu į Olandiją išvažiuoju "an dienų", tai jei tik pavyks irgi planuoju kokiam gėlių turguj apsilankyt, gal pamatysiu ką nematyto, trokštamo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurga577 @ 2014 05 07, 08:45)
Merginos, vėl prikeliu temą dėl trąšų  4u.gif

Visai neseniai radau šitoje temoje parašyta, kad geriausiai NPK 14-10-25. Šiandien Senukuose nuolaida, išknisau visas lentynas, bet neradau tokių ... blush2.gif Gal galite konkrečiai parašyti, kokios tiktų kompaktinėms pelargonijoms? ta prasme konkretų trąšų pavadinimą?

Šių trąšų Emolus turėtų būti (kaip tik planuojam čia su MB šeštadienį važiuoti) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 05 07, 10:13)
Aš su darbu į Olandiją išvažiuoju "an dienų", tai jei tik pavyks irgi planuoju kokiam gėlių turguj apsilankyt, gal pamatysiu ką nematyto, trokštamo biggrin.gif

Gal žinote konkrečius gėlių turgelius?
Atsakyti
Ne, nieko nežinau. Reikės pasižvalgyti internete. Tik bendradarbiai šnekėjo, kad reikės "vietoje" nupirkti kokią gėlę stendui papuošti (važiuojame dalyvauti parodoje), tai tikiuosi į kažkokią "gėlių pilną vietą" papulti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 05 07, 10:15)
Šių trąšų Emolus turėtų būti (kaip tik planuojam čia su MB šeštadienį važiuoti)  ax.gif

Ieškojau Emolus trašų ermitaže savaitgalį, tai su tokiais skaičiukais neradau g.gif Kur Kaune yra, nesinori po visą miestą lakstyt?
Atsakyti